Cinsel ilişkiye girdikten sonra vajinanın şeklinde bozulma olur mu?

Genetik yapıya bağlı birşey o. Doğum yaptıktan sonra tabi ki eskisi gibi olmaz ama rahim kendini çabuk toparlayabilen bir organdır ama şekilcilik çok önemli diyosan vajina için sıkılaştırma sporları yapabilirsin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Hayır olmaz. Vajina kaslardan meydana gelir. Seks sırasında penisin girmesi için genişler uzar, sonrasında eski haline geri döner.
SERT SEKS SEVDALİYİZ nedir yaa hahahahaha
Birleşme olmadan nasıl sevdalandınız gülüm?
Senin gerdekteki halini düşünemiyorum bile.
Hüsran olur uzun bir süre yapamazsın gibi geliyor ama.
Biraz sakin.
Soruna gelirsek, dudaklarını çok emerse sarkabilir. Hatta mastürbasyon yapmaktan sen bile sarkıtmış olabilirsin.
Şekli değişmez korkma
Hiç böyle. birnseyle. karsilamazlsmadim. sevgilim. de de. olmadi da yani.. anatomik yapısı neyse odur benim. tecvrubem
Ahahah kahkaha attım içimdekileri dökmüşsün resmen😂 ikiside hayal kırıklığı yaşayacak ve birbirlerine söyleyemeden eriyip gidecekler
bu vaınan yapısına gore kısının bedenının yapısına gore degısır. baı kızlarda hıc ılıskıye gırmemıstır ve 10-20 defa girer hemen ıcınden dısarı sarkma olur dısarı dogru dıl seklınde cıkıntı olur ama baı kadınlarda cocuk bıle yapar ama bır bozukluk olmaz. degısır vucud yapısına gore
Ay daha seks yapmamış gelmiş bir de sert seviyorum diyo. Şimdiden mızırdanıyosun sen yapınca neler dersin acaba. Dokunma, elleme, öyle girme sarkacak falan diyip işi b*k etmezsin umarım
İşin tuhaf yanı çok meraklılar yaa. istekliler falan ama. dedigin gibi yaşamaya baslayinca ne yapacaklar bakalım. hayaller süper ama...
Yapısı değişiyor eskisi gibi olmuyor tabi ama bu dıştan çok belli olmuyor. Şöyle bir fark var; öncesinde dudaklar sıkı sıkıya kapalıyken sonrasında dudakları çok çabuk yana doğru açılıyor genişliyor. Sert seksle de ilgili değil bu arada, seksin kendisi yeterli.
O dediğinin olması için p*rno yıldızı olman gerekli. Hem zencininki girse belki dediğin olur. Yoksa normal ilişki ile olacak şey değil. İstediğin kadar sert olabilirsiniz.
Sert girerse ve kalınsa penis yıpranır vajina ve genişler
Sert girmesi açar iyice ve genişler aldıkça köküne kadar. Penis büyük ise alırken her defasında genişleme olur vajinada
Benim gibi biriyle evli olan kadının ki toparlanmaz 😊😂 insanlar tatile gider gibi vajina ve penis te tatile gitmez yani onlara tatilde dinlemekte haram 😂😎 bu x per var dimi
Yav siz bunlari niye kafaniza takiyosunuz herkes yaslanacak sarkacak bu yasta kalmiyacak kimse o yuzden dert etme
Zamala olan bişi ama çok kalınsa zorlarsa çok emip çekiştirirse sarkma erken olabilir ve zamanla daralır yine ama bakire halin gibi olmaz
Doğum yapmissa , Helede yırtılma varsa genişleme olur. oyle gözle görülür bir bozulma olmaz ama 20li yaşlarla 70li yaşlarda aynı olmaz.
Kısa aralıklar ile dört ve daha fazla çocuk doğurmadıkça vajinada bozulma olmaz. Ancak SEntetik ve dar külotlar giyersen karartmaya neden olur..
tek eşli yaşayan bir kadının orasına bişey olmaz.. ama siz günde 5 kez on kez ilişki yaşarsanız orası istatistik dışına çıkar... sadece doğum!
bu nasil bir acemice dusunce yahu... bakiresin ama yasamadigin birseyin sevdalisisin.. denemeden nerden bileceksin belki hosuna sert seks gitmeyecek... dudaklarin sekli tabiki degisir (normal sextede) bu yaklasik 1 yili bulur ama... sarkma icin seneler gecmesi lazim..
Pfffss iyice tuhaflaştınız ha. Ne seksmiş arkadaş. Daha neler duyacağız. Yok alnında "az önce s. kildi" diye yazıyor cinsel ilişkiye girdikten sonra.
Penisi boyuna bağlı sizin vajina esnekmi oda önemli tabi
Esnek bir yapıya sahip olduğu için eski haline geri döner
Bozulma olmaz sadece aldığın zevkten dilleri sarkar sonra geri duzelir
Bu takıntı sende olduktan sonra her ilişki sonrası acaba bozuldu mu diye aynaya bakarsın..
Hayir hicbirsey olmaz. Ama anal ilişkide deforme ve yırtılma olabilir
Birbirinizi duvardan duvara vurmazsaniz sorun olmaz
Mide yediğin yemekten dolayı esner mi?
Bu soruya ne cevap veriyorsanız, vajinanın seks ile alacağı hal için adapte edebilirsiniz. İnsan gibi yersen esnemez.
Pek tabii ki morbid obezitede ya da mide travması yaşayan veya cerrahi geçiren insanlarda midenin esnekliği değişecektir. Ama otopsilerde tespit edilen belli bir mide hacmi vardır ve bu kişinin yaşamı boyunca sindirdiği yiyeceklerden çok yaş, cinsiyet ve genetik özelliklerden etkilenir.
Alın bunu vajinaya adapte edin.
Vajinanın seks nedeniyle yapısı bozulmaz. Vajina seksten zarar görmez, şekli değişmez. İnsan gibi yapmak kaydıyla.
Bu soruyu soran umarım vajinismus yaşamaz. Zira kendi pratiğimde her türlü cinsel deneyimi olmuş ama sadece vajinal penil penetrasyonu ertelemiş olan çiftlerde vajinismus çok görüyorum.
Vajinismusun en önemli nedenlerinden biri de cinsel ilişki ile vajinanın şeklinin değişeceği, bir daha asla eskisi gibi olmayacağı yanlış inanışıdır.
Vajina seks ile değişir elbette
Cinsel uyarım (excitation) esnasında vajina kendini salar. Buna vaginal tenting diyoruz. İlişki boyunca da bu halde kalır. Ama daha sonra tekrar orijinal haline geri döner. İç-dış bütün cinsel organlar cinsel siklusun gevşeme (relaxation) fazında normalde olduğu haline döner. Bu durum hiç penetrasyon yaşamamış olan kadında da olur.
Vajina içinden 3,5 kg bebek geçebilecek kadar geniş bir kesedir ve hiç cinsel ilişkiye girmemiş olan kadınlarda da bu boydadır zaten. Ergenlikte büyüyerek bu boya ulaşır ve büyüklüğü cinsel ilişki ile artmaz. Vajinaya bakarak bir kanının cinsel ilişkiye girip girmediğini anlamak mümkün değildir.
Aslında vajina vajinal doğumdan sonra bile orijinal haline geri döner. Konu ile ilgili bilimsel bir makale:
The shape and dimensions of the human vagina as seen in three-dimensional vinyl polysiloxane casts. Pendergrass PB, Reeves CA, Belovicz MW, Molter DJ, White JH. Gynecol Obstet Invest. 1996;42(3):178-82. doi: 10.1159/000291946.
Vajinayı büyüten ya da küçülten tek şey östrojen hormonudur. Onu da ergenlikte bol bol alıyor, menopozda yitiriyoruz.
"İnsan gibi yapmak kaydıyla." ?
Bunu açıklar mısınız :)
@aerolite Hocam, östrojen artışı yaza azalışı vajinayı nasıl etkiler? büyüklükle doğru mu yoksa ter mi orantılı?
yanlış kişiyi etiketledim pardon