Nişanlıyım henüz birleşme olmadı yakında evleneceğiz ikimiz de sert seks sevdalisiyiz lakin ilişkiye girince sarkma falan olur mu sert olacağı icin, şeklinde bozulmalar olabilir mi?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Genetik yapıya bağlı birşey o. Doğum yaptıktan sonra tabi ki eskisi gibi olmaz ama rahim kendini çabuk toparlayabilen bir organdır ama şekilcilik çok önemli diyosan vajina için sıkılaştırma sporları yapabilirsin
61 Yorumla- Soran+1 yıl
O sporlar cidden işe yarıyor mu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
80Cevap
Hayır olmaz. Vajina kaslardan meydana gelir. Seks sırasında penisin girmesi için genişler uzar, sonrasında eski haline geri döner.
81 Yorumla- +1 yıl
Doğru bilgi 👍
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
SERT SEKS SEVDALİYİZ nedir yaa hahahahaha
Birleşme olmadan nasıl sevdalandınız gülüm?
Senin gerdekteki halini düşünemiyorum bile.
Hüsran olur uzun bir süre yapamazsın gibi geliyor ama.
Biraz sakin.
Soruna gelirsek, dudaklarını çok emerse sarkabilir. Hatta mastürbasyon yapmaktan sen bile sarkıtmış olabilirsin.
Şekli değişmez korkma92 Yorumla- +1 yıl
Hiç böyle. birnseyle. karsilamazlsmadim. sevgilim. de de. olmadi da yani.. anatomik yapısı neyse odur benim. tecvrubem
- +1 yıl
Ahahah kahkaha attım içimdekileri dökmüşsün resmen😂 ikiside hayal kırıklığı yaşayacak ve birbirlerine söyleyemeden eriyip gidecekler
- +1 yıl
Ay daha seks yapmamış gelmiş bir de sert seviyorum diyo. Şimdiden mızırdanıyosun sen yapınca neler dersin acaba. Dokunma, elleme, öyle girme sarkacak falan diyip işi b*k etmezsin umarım
134 Yorumla- +1 yıl
Hahhaha bakitele r hep boyke
- +1 yıl
@İzmirgeceleri35 bak bi bakire eksilemiş hemen😂
- +1 yıl
İşin tuhaf yanı çok meraklılar yaa. istekliler falan ama. dedigin gibi yaşamaya baslayinca ne yapacaklar bakalım. hayaller süper ama...
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Yapısı değişiyor eskisi gibi olmuyor tabi ama bu dıştan çok belli olmuyor. Şöyle bir fark var; öncesinde dudaklar sıkı sıkıya kapalıyken sonrasında dudakları çok çabuk yana doğru açılıyor genişliyor. Sert seksle de ilgili değil bu arada, seksin kendisi yeterli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. bu vaınan yapısına gore kısının bedenının yapısına gore degısır. baı kızlarda hıc ılıskıye gırmemıstır ve 10-20 defa girer hemen ıcınden dısarı sarkma olur dısarı dogru dıl seklınde cıkıntı olur ama baı kadınlarda cocuk bıle yapar ama bır bozukluk olmaz. degısır vucud yapısına gore
00 Yorumla- +1 yıl
Sert girerse ve kalınsa penis yıpranır vajina ve genişler
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Sert girerseden kastın aniden sert girmesi mi, ve kalın evet maalesef
- +1 yıl
Sert girmesi açar iyice ve genişler aldıkça köküne kadar. Penis büyük ise alırken her defasında genişleme olur vajinada
- +1 yıl
Müsait misin şu an
- Soran+1 yıl
Genişlerse ne kadar sürede geri toparlar, sık sık yapmicam o zaman
- +1 yıl
Benim gibi biriyle evli olan kadının ki toparlanmaz 😊😂 insanlar tatile gider gibi vajina ve penis te tatile gitmez yani onlara tatilde dinlemekte haram 😂😎 bu x per var dimi
bu nasil bir acemice dusunce yahu... bakiresin ama yasamadigin birseyin sevdalisisin.. denemeden nerden bileceksin belki hosuna sert seks gitmeyecek... dudaklarin sekli tabiki degisir (normal sextede) bu yaklasik 1 yili bulur ama... sarkma icin seneler gecmesi lazim..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Birbirinizi duvardan duvara vurmazsaniz sorun olmaz
21 Yorumla- Soran+1 yıl
Sesli güldüm bu erkekler ne kadar komik ya ajkdsjnekw
- +1 yıl
Pfffss iyice tuhaflaştınız ha. Ne seksmiş arkadaş. Daha neler duyacağız. Yok alnında "az önce s. kildi" diye yazıyor cinsel ilişkiye girdikten sonra.
40 Yorumla - +1 yıl
Bunun için estetik var :) benim gibi takılar nilir.
51 Yorumla- +1 yıl
*bilir
Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı. Daha hayatınızda seks yapmamışsınız kendinizi süper güç olarak görüyorsunuz. 😅
Sorunun cevabı "Hayır" bozulmaz.30 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl
Sarkma falan olmaz ama ilk ilişkinizde biraz nazik olmanızı tavsiye ederim yani gerdek gecenizde tabi daha önce düşünmüyorsanız bir defaylada sınırlı tutun kaçmıyorsunuz bidahaki gün devam edersiniz.
10 Yorumla - +1 yıl
Hayır böyle bir şey olmaz. Tabii zamanla tüm vücudunda olduğu gibi orada da değişiklikler olur ama o da doğanın kanunu.
20 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Elbette olur vajina ilişki öncesi kapalı dar bi görüntüye sahipken ilişki sonrası büyür ve yırtılmış bi görüntü alır küçük dudaklar açılır ve vajina deliği açıkça görünür
33 Yorumla- +1 yıl
Hayır canım vajina sadece tahrik. oldugun anlarsa açılır büyür çünkü kanla. dolar aynı erkekdeki gibi o da tahrik. ldkggunj gosterir
- Cevap sahibi+1 yıl
Peqi cınım
- Cevap sahibi+1 yıl
Bi kezo da eksilemiş ahahah
O dediğinin olması için p*rno yıldızı olman gerekli. Hem zencininki girse belki dediğin olur. Yoksa normal ilişki ile olacak şey değil. İstediğin kadar sert olabilirsiniz.
00 Yorumla- +1 yıl
Yav siz bunlari niye kafaniza takiyosunuz herkes yaslanacak sarkacak bu yasta kalmiyacak kimse o yuzden dert etme
00 Yorumla Zamala olan bişi ama çok kalınsa zorlarsa çok emip çekiştirirse sarkma erken olabilir ve zamanla daralır yine ama bakire halin gibi olmaz
01 Yorumla- +1 yıl
emip çekiştirme derken vajinayımı emip çekiştirmeyimi kastediyorsun
Doğum yapmissa , Helede yırtılma varsa genişleme olur. oyle gözle görülür bir bozulma olmaz ama 20li yaşlarla 70li yaşlarda aynı olmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kısa aralıklar ile dört ve daha fazla çocuk doğurmadıkça vajinada bozulma olmaz. Ancak SEntetik ve dar külotlar giyersen karartmaya neden olur..
00 Yorumla- +1 yıl
tek eşli yaşayan bir kadının orasına bişey olmaz.. ama siz günde 5 kez on kez ilişki yaşarsanız orası istatistik dışına çıkar... sadece doğum!
00 Yorumla Abımız odunla girişmeyecekse olay mahallıne pek bozulma olmaz bence :)
10 YorumlaPenisi boyuna bağlı sizin vajina esnekmi oda önemli tabi
00 Yorumla- +1 yıl
Esnek bir yapıya sahip olduğu için eski haline geri döner
00 Yorumla - +1 yıl
Bozulma olmaz sadece aldığın zevkten dilleri sarkar sonra geri duzelir
00 Yorumla Eski manitam o koca şeyin yüzünden şekli bozuldu demişti. Galiba olabiliyor...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu takıntı sende olduktan sonra her ilişki sonrası acaba bozuldu mu diye aynaya bakarsın..
00 YorumlaHayir hicbirsey olmaz. Ama anal ilişkide deforme ve yırtılma olabilir
00 YorumlaAman toprak olup gidecek zaten yamulsun napacan
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Ahhshshs haykırdım ama ben görünüşe önem veriyorum çok sorun ederim
- +1 yıl
Her öpüştüğünde dudakların deforme oluyorsa olur 😁
00 Yorumla Hiç seks yaşamadan sert seks sevdalısı olduğunuzu nasıl anladiniz ki
30 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Acaba estetik operasyonu vajina için de yapılıyor mu? bunu da bir düşün istersen :) görünüş o kadar önemliyse belki çözüm olabilir bir şey olursa ;-9
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Tamam sert de elini kolunu da sokmasin normal yaparsa dogum harici fazla bozulmaz
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Sen önce bi ye de gör sert isteğini.
111 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
* dediğimiz şey zaten poşet gibi bişey değil mi? sanki çok güzel bi şekli var da
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
a m *
- +1 yıl
Sizin sorduğun soru mantık dışı bir soru ozmn cinsel ilişkiyi bırak doğum yaptığında öylece kalmiyorsa ilişki esnasında nasıl değişsin
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Niye olsun ki. Hamur mu bu. Parmak sokunca şekli degilsin
63 Yorumla- +1 yıl
Parmak girmiyor yalnız
- Cevap sahibi+1 yıl
Çok komik
- +1 yıl
Espiri yapmadim
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
yok ya bişy olmaz çok çok uzun zaman sonra olur oda hergün yaparsan sürekli uzun uzun ama bişy olmaz ağda yapma o sarkıtır
00 Yorumla kaslı bir yapı olduğu için bozulma olmaz bende de olmuyor gayım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,1b cevap paylaştı. Sertlikten sarkma olmaz zamanla biraz genişleme olur oda seni aldığın zevki etkilemez
00 Yorumla- +1 yıl
Yok sorun olmuyor canım
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen bu genç kizlar cok toy yaa oyelee şey mi. olur ne alaka. yapmakla. falan
- +1 yıl
Olmaz kafana takma eski haline döner sen sık sık pelvik kasları çalıştır yeter
00 Yorumla - +1 yıl
Çok yıpratırsan hor kullandırtırsan zamanla değişim olabilir
00 Yorumla - +1 yıl
Olursa olur ya tek onunla olacaksın
Takma kafana
Ama sevişmeden yapmayın00 Yorumla - +1 yıl
Olur tabi hamur gibi sarkar bi dahada düzelmez tey allahım ya ne günlere kaldık 🤣😂
00 Yorumla Sert ilişkide bozulma yatak odasında olucak bence😄
00 Yorumla- +1 yıl
eceninki gibi olmasinda
30 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
bözülüyor penisi büyükse de
64 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
@Cesutbey boyutunu bılmemde kalınlık önemli
- +1 yıl
nasıl büzülüyor?
Sen bi yap da serti sonra düşünürsün
20 Yorumla- +1 yıl
Yamulur kanka yürürken sağ çeker
10 Yorumla - +1 yıl
Keyfine bak botox yatırirsin 😁
00 Yorumla size bağlı biraz da orası
00 Yorumla- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Yok yahu öyle olsa hayat kadınları mahvolmuşlardı. günde kaç kişiyle yatıyorlar
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,1b cevap paylaştı. Nasıl bi sarkmadan bahsediyosun
00 Yorumlahor kullanırsa eskisi gibi olmaz :D
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Oglan tek senle nereye kadar bikmadan yapar bilmiyorum. Bi yerden sonra erkek sıkilir ayni kadindan
00 Yorumla Hayır bozulma olmaz merak etme
00 Yorumla- +1 yıl
Vajina 14 kat esneyebilir
00 Yorumla - +1 yıl
illaki değişim oluyor
00 Yorumla - +1 yıl
Bi bilenden “insan gibi yersen esnemez” ☺️
00 Yorumla - +1 yıl
Olmaz be
61 Yorumla - Devamını Gör (40)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsel ilişkiye girdikten sonra vajinanın şeklinde bozulma olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Mide yediğin yemekten dolayı esner mi?
Bu soruya ne cevap veriyorsanız, vajinanın seks ile alacağı hal için adapte edebilirsiniz. İnsan gibi yersen esnemez.
Pek tabii ki morbid obezitede ya da mide travması yaşayan veya cerrahi geçiren insanlarda midenin esnekliği değişecektir. Ama otopsilerde tespit edilen belli bir mide hacmi vardır ve bu kişinin yaşamı boyunca sindirdiği yiyeceklerden çok yaş, cinsiyet ve genetik özelliklerden etkilenir.
Alın bunu vajinaya adapte edin.
Vajinanın seks nedeniyle yapısı bozulmaz. Vajina seksten zarar görmez, şekli değişmez. İnsan gibi yapmak kaydıyla.
Bu soruyu soran umarım vajinismus yaşamaz. Zira kendi pratiğimde her türlü cinsel deneyimi olmuş ama sadece vajinal penil penetrasyonu ertelemiş olan çiftlerde vajinismus çok görüyorum.
Vajinismusun en önemli nedenlerinden biri de cinsel ilişki ile vajinanın şeklinin değişeceği, bir daha asla eskisi gibi olmayacağı yanlış inanışıdır.
Vajina seks ile değişir elbette
Cinsel uyarım (excitation) esnasında vajina kendini salar. Buna vaginal tenting diyoruz. İlişki boyunca da bu halde kalır. Ama daha sonra tekrar orijinal haline geri döner. İç-dış bütün cinsel organlar cinsel siklusun gevşeme (relaxation) fazında normalde olduğu haline döner. Bu durum hiç penetrasyon yaşamamış olan kadında da olur.
Vajina içinden 3,5 kg bebek geçebilecek kadar geniş bir kesedir ve hiç cinsel ilişkiye girmemiş olan kadınlarda da bu boydadır zaten. Ergenlikte büyüyerek bu boya ulaşır ve büyüklüğü cinsel ilişki ile artmaz. Vajinaya bakarak bir kanının cinsel ilişkiye girip girmediğini anlamak mümkün değildir.
Aslında vajina vajinal doğumdan sonra bile orijinal haline geri döner. Konu ile ilgili bilimsel bir makale:
The shape and dimensions of the human vagina as seen in three-dimensional vinyl polysiloxane casts. Pendergrass PB, Reeves CA, Belovicz MW, Molter DJ, White JH. Gynecol Obstet Invest. 1996;42(3):178-82. doi: 10.1159/000291946.
Vajinayı büyüten ya da küçülten tek şey östrojen hormonudur. Onu da ergenlikte bol bol alıyor, menopozda yitiriyoruz.
"İnsan gibi yapmak kaydıyla." ?
Bunu açıklar mısınız :)
@aerolite Hocam, östrojen artışı yaza azalışı vajinayı nasıl etkiler? büyüklükle doğru mu yoksa ter mi orantılı?
yanlış kişiyi etiketledim pardon