Vücut yapini bilmiyorum ama güzelse göğüsünü belli eden giysiler, mini etek + corap ikilisi, tayt vb bunlar yardimci olur. Klasik şeyler tabi ama işe yaradiklari için klasik oldular 🙂 Ama hizli sonuç bekleme, seni istemiyormuş çünkü. Bir süre bakımlı ol, çekici giyin. Etkilenir mutlaka
Açık konusalim, giyiminden etkilenip aşık olmasi zor, daha çok cinsel arzulari artacak. Seni tam anlayamadım, onunla cinsel birliktelik mi istiyorsun yoksa ayni zamanda aşk da mi istiyorsun?
Seni neden istemiyor peki? Davranislar mi? Dış görünüş mü? Olgunca davranip, bakımlı olursan ilgisini cekme sansin olur. Seninle vakit geçirmek ister, aşık olur mu olmaz mi, bu da gecirdiginiz vakitlere bağlı. Sevgili olursaniz cinsellik de olur zaten karşılıklı rızayla.
Bence davranışlar, okul çevresi vs olabilir tipim ortalama üstü ama çevresindeki kızlar da güzel hesabindakiler gerçi çoğu boya badana güzeli ama güzeller gene de bide iletişimimiz yok
Çocukla ortak ortamlarda olmaya çalış. Olgun davran, varsa saçma davranışları birak, alımlı olmaya devam et vb yani değiş, çocuk da degisimi farkedip sana yaklaşsın. Yoksa bu halinle ısrarcı olursan çocuk seni itici bulur.
Kötü olmuş ya. Cocuktan uzak dur bir süre, olgun davran, çocuğa da pek bakma, takintili sanmasın.
Yani kendini degistireceksin, cocugu rahat birakacaksin bir süre. Onunla ortak yerlerde olmaya çalış ama o ortamlarda onunla da ilgilenme. Bir süre sonra dikkatini cekersin belki. O olmazsa da dünyanın sonu değil, daha hayatında göreceğin bir sürü erkek olacak. En önemli şey seni isteyen erkekle beraber olmak
Evet yani sevmek kadar sevilmekte önemli, çocuk bana karşı çok garip yani suratıma bakmadı bile oluyo özellikle açıldıktan sonra açılmadan önce hep keserdi beni
Bir yeri kalkmış demek ki, suratina bakmayan birine olan ilgini kes. Çocuğu s*kleme bir süre, bakalım neler olacak... Muhtemelen güzel kizsin, sana değer veren birini bulman daha hayırlı.
Aşık olunacak birisin ama o kişi hak etmiyor seninle tanışıp sana aşık olmak isterdim bende yaşadım platonik işini çok acı çektim ama çekmeni istemem lütfen boş umut vermeden unut
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
bir erkeği baştan çıkarman için özel bir çaban gerekiyorsa ya çirkinsin ya da o gaydir
Dekolte giyin firikik ver arzulayıcı bakışlar at
Bakımlı olmak ve mini etek giymek olabilir. Seni göreceği alanlarda giyiminden ötürü etkilenmeli. Ama yalnız kalma sansiniz varsa işin kolaylaşır.
Yalnız kalma imkanımız uok okulda oluyor bu ama tarzım güzel de elbise vs giyinemiyorum
Vücut yapini bilmiyorum ama güzelse göğüsünü belli eden giysiler, mini etek + corap ikilisi, tayt vb bunlar yardimci olur. Klasik şeyler tabi ama işe yaradiklari için klasik oldular 🙂
Ama hizli sonuç bekleme, seni istemiyormuş çünkü. Bir süre bakımlı ol, çekici giyin. Etkilenir mutlaka
Peki aşık olur mu sence bana ben adım atmasını istiyorum
Açık konusalim, giyiminden etkilenip aşık olmasi zor, daha çok cinsel arzulari artacak. Seni tam anlayamadım, onunla cinsel birliktelik mi istiyorsun yoksa ayni zamanda aşk da mi istiyorsun?
Aynı zamanda aşkta istiyorum çünkü hiç aşık olmadım kadar aşık oldum
Seni neden istemiyor peki? Davranislar mi? Dış görünüş mü? Olgunca davranip, bakımlı olursan ilgisini cekme sansin olur. Seninle vakit geçirmek ister, aşık olur mu olmaz mi, bu da gecirdiginiz vakitlere bağlı. Sevgili olursaniz cinsellik de olur zaten karşılıklı rızayla.
Bence davranışlar, okul çevresi vs olabilir tipim ortalama üstü ama çevresindeki kızlar da güzel hesabindakiler gerçi çoğu boya badana güzeli ama güzeller gene de bide iletişimimiz yok
Çocukla ortak ortamlarda olmaya çalış. Olgun davran, varsa saçma davranışları birak, alımlı olmaya devam et vb yani değiş, çocuk da degisimi farkedip sana yaklaşsın. Yoksa bu halinle ısrarcı olursan çocuk seni itici bulur.
Israr ettim yalan değil çocukta istemedi şu an hepten istemiyor gibi nasıl düzelecek bilmiyorum takıntılı zannediyo
Kötü olmuş ya. Cocuktan uzak dur bir süre, olgun davran, çocuğa da pek bakma, takintili sanmasın.
Yani kendini degistireceksin, cocugu rahat birakacaksin bir süre. Onunla ortak yerlerde olmaya çalış ama o ortamlarda onunla da ilgilenme. Bir süre sonra dikkatini cekersin belki. O olmazsa da dünyanın sonu değil, daha hayatında göreceğin bir sürü erkek olacak. En önemli şey seni isteyen erkekle beraber olmak
Evet yani sevmek kadar sevilmekte önemli, çocuk bana karşı çok garip yani suratıma bakmadı bile oluyo özellikle açıldıktan sonra açılmadan önce hep keserdi beni
Bir yeri kalkmış demek ki, suratina bakmayan birine olan ilgini kes. Çocuğu s*kleme bir süre, bakalım neler olacak...
Muhtemelen güzel kizsin, sana değer veren birini bulman daha hayırlı.
Sana özelden anlatıyım mi detayları eğer sorun olmazsa burdan çok anlatamiyorm
Gizliden aldim yorumu, mesaj kutum acik, yazabilirsin
Benim gibi tayt kilotlu çoraplı bacaklara dayanamayan zaaflarını bul
Ortak bir ilgi alanın yok mu?
Nasıl bir ilgi alanı
Nerelere gidiyor ne yapıyor. Ortak arkadaş vs
Ortak arkadaşımız var da öyle aynı ortamda bulunmuyoris
Online yaz sor nolacak ki
gıyımın nasıl?
Güzel
acıkmısın dekoltelımısın?
Açık
Bunu soran insan yapamaz. Üzgünüm
Herkes tecrübe edinerek yapıyo sonuçta
sormak tecrübe etmek değildir. Akıl vericem ne bilim batırmayacağını :D
Ya uygularım yeter ki etkilensinde sevsin beni
cinselliğini kullan
İşi biliyosun
İyi tarz bakım diri bir vücüt
Tarzım güzel aslında fiziğimde. boyuma göre ideal ama gene istemiyor sence neden
Demek ki senden hoşlanmıyor flörtöz konuş
Ama flörtöz yaklaşırsan sadece cinsellik amaçlı yaklaşabilir
Flortoz olarakta yaklaştım çocuk istemedi başka sevdiği mi var hep kendi tipinde sorun aradım ama tüm arkadaşlarım yazan kişiler beğeniyor beni
Sevdiği var demek ki uğraşma sen yıpranırsın güzelsin demek ki sana değer vermeyene değer verme değer verecek çıkar
Bende öyle düşünüyorum ama o kadar güzel bir yüzü var ki her baktimda doyamıyorum elimde olsa bi ömür bakarım yani sıkılmam gene
Platonik sıkıntı iş bırak seni seveni sev
Çok denedim ama unutamıyorum o güzel yüzüne bakınca tekrardan aşık oluyorum
Şunu diyeyim senin gibi seven birini çok isterdim ama karışımıza çıkmıyor kıymetin bilinmiyor ve bilinmeyecek
Çünkü değer veren hep kaybediyor nedense bu hayatta
Maalesef öyle genelde sevene şans verilmiyor.. olan da bana oluyo zaten umarım seninde karşına iyi briisi çıkar
Ondan hak etmeyene verme değer çünkü saf sevgini çılar için kullanırsa kalbin çok acıyor yaşama yaşadım çünkü
Güzel ve bakımlı birisin belli ki peşinde olan çoktur unutturacaktır biri elbet
Aşık olamıyorum bana yazanlara ki onlar da beni sevdiği için yazmiyo
Aşık olunacak birisin ama o kişi hak etmiyor seninle tanışıp sana aşık olmak isterdim bende yaşadım platonik işini çok acı çektim ama çekmeni istemem lütfen boş umut vermeden unut
Kucağına otur böyle kalçanı temas ettir delirir
seks. ss le
Direk üstüne atla
Oldu başka
Sonra git gel işte
Bunu yapamam
Ee nasıl olacak
Bilmiyorm
Ama gzlisin
Nasl uaniğ
Uyu üstünde