Cinsel Yaşam Bir erkeği nasıl baştan çıkartabilirim? aydnz12 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bir erkeği nasıl baştan çıkartabilirim? Bir erkeği nasıl baştan çıkartabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl az frikik ber hemen çıkarırsın merak etme, Gül yeter. https://www.youtube.com/embed/ZwvCwZ80N1g 0 0 Yorumla
PinkDay Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Çaba harcamana gerek yok ki onlar zaten dünden razı 2 4 Yorumla PinkDay +1 yıl Hangi sorudaki Yorumla ESKIbirKSliadam +1 yıl İç giyimde evli kadınlar mı daha iyi tarzında bir soruydu tam hatırlamıyorum Yorumla PinkDay +1 yıl Hatırladım şimdi zaten bütün cevaplarımı beğendi ve yorum yapıyor tek tek engellicem sanırım Yorumla cemsie +1 yıl @ESKIbirKSliadam niye lan çok güzeller doğru söylüyor adam. senin minnak trisepsine mi düşeydik :D:D:D Yorumla
asmira16 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 80% +1 yıl Baştan çıkarma gerek yok... Erkeklerin hepsi baştan çıkmış durumdadır. Kulağına üflenen yeterli... 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet bu konuda tecrüben yoksa tabii ki bilgilenme şart 0 1 Yorumla aydnz12 +1 yıl Yok Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bakış duruş ses mimik koku tüm benliğinle onu kendine çekmelisin 1 0 Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gözlerine bakarak dudaklarını yaala yavaşça işi bitmiştir. 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Kadin disiligini ortay gKoy temslar yap gerisi kolay olur 0 0 Yorumla
denizkaradeniz Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. bu soru bile yeter :) 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. baştan çıkardığını zannedersin ancak 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. ya ne desen baştan çıkıyorlar zaten 0 0 Yorumla
ibrahimc Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl naptım desen yeter 0 3 Yorumla ibrahimc +1 yıl naptım* Yorumla aydnz12 +1 yıl Nasıl Yorumla ibrahimc +1 yıl La olm sitede a*dım demek de mi yasak Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Soyun 1 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dişiliği kullan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
az frikik ber hemen çıkarırsın merak etme, Gül yeter.
https://www.youtube.com/embed/ZwvCwZ80N1gÇaba harcamana gerek yok ki onlar zaten dünden razı
Hangi sorudaki
İç giyimde evli kadınlar mı daha iyi tarzında bir soruydu tam hatırlamıyorum
Hatırladım şimdi zaten bütün cevaplarımı beğendi ve yorum yapıyor tek tek engellicem sanırım
@ESKIbirKSliadam niye lan çok güzeller doğru söylüyor adam. senin minnak trisepsine mi düşeydik :D:D:D
Baştan çıkarma gerek yok... Erkeklerin hepsi baştan çıkmış durumdadır. Kulağına üflenen yeterli...
Evet bu konuda tecrüben yoksa tabii ki bilgilenme şart
Yok
Bakış duruş ses mimik koku tüm benliğinle onu kendine çekmelisin
Gözlerine bakarak dudaklarını yaala yavaşça işi bitmiştir.
Kadin disiligini ortay g
Koy temslar yap gerisi kolay olur
Guzelsen fizik iyiyse ektra bisey yapmana gerek yok
bu soru bile yeter :)
doğal davranarak... 👍
baştan çıkardığını zannedersin ancak
Me yapacaksın çıkartıp
Baştan çıkası yoksa olmuyor
ya ne desen baştan çıkıyorlar zaten
naptım desen yeter
naptım*
Nasıl