Cinsel Yaşam Evli erkekler daha mı çok seks istiyor? Aşkainanankadın Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Evli erkekler bekarlara göre daha mı çok seks yapmak istiyorlar? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Evli erkekler daha mı çok seks istiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani bunun medeni durum ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Sahsen esimden haz doyum almayinca sekse hasret kalinca asiri derecede seks ve guvenilir partner istiyorum ama mastlanavunuyorum 0 0 Yorumla
NoShow Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Ne alakası var? :D Evli erkekler daha çok seks mi yapıyor diye sorsaydın daha iyi olurdu :D İstediği zaman seks yapabilecek durumda evli insanlar :D 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet gösterge öyle buda doğal yapacağı kadın yatağında icrata geçmesi an meselesi 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Genelde eşleri haricinde kadınlar söz konusu olduğunda evet. 0 0 Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Evli erkekler daha çok seks isterler tabii sekse alıştıkları için 0 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı. eşiyle yaşayamadıklarını başka karılarla sınırsız yaşamak istiyorlar 0 0 Yorumla
Aşkınsın Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 405 cevap paylaştı. Alışmış kudurmuştan beterdir 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Düzenli oluyor zaten daha çok seks isteniyor tabi 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 708 cevap paylaştı. bekarlar daha çok bence 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. öyle gorunuyor 0 0 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Karısına zor yetiyor 😀😀😀 0 0 Yorumla
Monakoluyum Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet ama eşiyle değil... 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. Sanmam 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Yani bunun medeni durum ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum
Sahsen esimden haz doyum almayinca sekse hasret kalinca asiri derecede seks ve guvenilir partner istiyorum ama mastlanavunuyorum
Ne alakası var? :D Evli erkekler daha çok seks mi yapıyor diye sorsaydın daha iyi olurdu :D İstediği zaman seks yapabilecek durumda evli insanlar :D
Evet gösterge öyle buda doğal yapacağı kadın yatağında icrata geçmesi an meselesi
Genelde eşleri haricinde kadınlar söz konusu olduğunda evet.
Evli erkekler daha çok seks isterler tabii sekse alıştıkları için
eşiyle yaşayamadıklarını başka karılarla sınırsız yaşamak istiyorlar
Evet; onun tadını ve lezzetini bildikleri için hep istiyorlar.
Alışmış kudurmuştan beterdir
Düzenli oluyor zaten daha çok seks isteniyor tabi
bekarlar daha çok bence
öyle gorunuyor
Karısına zor yetiyor 😀😀😀
Evet ama eşiyle değil...
Karıları yetmiyor
bekarlara sabır evliler birdaha
Kişiye bağlı
Aynen
Galiba
Sanmam