siz neden bu olayı kullanmak olarak görüyorsunuz? egonuzu beslemeye bu kadar ihtiyacınız varsa söyleyin şımartırız yani nolucak ama sevişmekten biz de haz alıyoruz yani kullanmaksa biz de sizi kullanmış oluyoruz ne saçma bir düşünce. çok ezikçe : D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Biz kullanmış olmuyoruz aksine sevişen kızlar kulanılduk psikolojisine giryolar. İki bireyin birlikte aldıgı bir karar sonucunda yapılan eylemde suclu bi taraf olamaz
o yüzden mi ilk sıkıştığınız anda kızlara bel altı vurmaya çalışıyosunuz kaşar muamelesi yapıyosunuz? evlendiğiniz kız el değmemiş bir cennet gülü olucak evet hahahah
Ben öyle bir şey söyledigimi hatırlamıyorum ama neyse. Sizin sorununuz tüm erkekleri aynı kalıba sokmak.
Bunu zaten kadınlar daha çok kullanıyor, halbuki aynen dediğin gibi karşılıklı keyif alınıyor...
siz kadınları mecbur bırakıyorsunuz bu yalanlara
Benlik bir durum değil
Bencede ama işte bazıları kendiisi boşaldıktan sonra kadını boşaltamıyor ondan dolayı kadın kullanılmış hissediyor
sen soruyu nerenden anladın acaba
Biz değil ablacım siz kadınlar kendinizi obje olarak görüyorsunuz. Kendinizi erkeğin zevki olarak kullanılan bir obje olarak görüyorsunuz.
napıyoruz mesela obje olarak görüp abicim anlat bi bakiyim
Biraz şu kategoride hemcinslerinin sorularına bakman yeterli. Hepsinin ağzından düşmeyen cümle kullandırma kendini.
Seks yapan kadın zevk almıyor sanki, onun bir kazanımı yok seksten
Ben kullanmış hissetmiyorum sevi aşk seks karılıklı olur. bizi kullanıyorsun diyen kızlardır
çünkü siz mecbur burakıyosunuz. hekesle yatayım evlendiğim kız el değmemiş olsun. tamam hahahah
Ben o düşüncede olmadım sadece mutlu olduğum zevk aldığım kadınla yattım. Evlenceğim kadın aradığım tek şey mutlu olmaktır
Hiç bilmiyordum. Biri beni uzaya fırlatsın lütfen
kendin git lütfen kimseyi yorma terket ortamı hahaha
Taip amca beni firlatsa keşke dönersem ziksinler beni
Kullanmak falan değil karşılıklı alınan bir zevk söz konusu zaten
Aynn ben kullnyrm mesela oral yaptryorm ama yapmyorum
Seni takip ettim, yzr misin @Pesimist123
çoğu öyle karşılıklı olmayınca tecavüz olur
soruyu doğru oku doğru ala ne saçmalıyosun
Dalga erkeğe girmiyor yiyen karşı taraf oluyur sende bunun farkında mısın
eee? bu kadını ikinci sınıf mı yapıyor? hahahh lütfen köyüne dön
Ben kadın 2 sınıf demedim
Köyüm yok la
bakış açın ciddi sıkıntılı, erkeğin cinsel organı kadına giriyor diye anatomik olarak bu böyle diye ne olmuş senden nasıl bir düşünce yaratıyor bu. sen kendi cümlendeki sıkıntıya bak ondan snra gel konuş
Ya bı git küflü kaşara bak senle uğraşamam kasmer zırzop gebeş kaplumbağa
hahahhaha sıkıştığı yerde anında kaşar. işte tam olarak bahsettiğim zavallılık buydu. kaşar annendir babandan önceki macerlarını öğrenmeni isterdim hahahaha
Anam yok bilmiyorum 24 yıl oldu babam da benden uzak işine bak haklısın öyle
annesiz mi geldin dünyaya. hayır insan olmadığını anladım ama hayva da olsan seni de bi dünyaya getiren var yani. baban elli olsa da annen tektir sonuçta. neyse üzüldüm ananı babanı tanımadığın için belli oldu bu mallığın kökeni
Bak cidden germe fazla beni bir gün ananı kayıp edince anlarsın sana da bunun için beddua ediyorum inşallah yaşarsın
Şimdi zuktiir git egonu yerim kefase ben köylü falan da değilim şu an Fransa'ya gidiyorum 🤟🤟🍆🍆
😂ya işte tr erkeği kızım ortam’da söyleyip zirve yapmayı kaptırmayız kimseye hahah
ya bende anamıyorum nedne kulanılmış oluyor kızlar
siz mecbur bırakıyosunuz çünkü sevişmek için yalan konuşuyosunuz. dürüstçe söyleyin kabul etmiyorsa başkasını bulun ama yalan söylerseniz kızlar da beni kullandın diye yalan söylemek zorunda kalır
yo ben dürüstüm karşılıklı enerji olmasa yapmamki
soruyu çoğunluğun doğru anlamaması da erkeklerin zekasını ortaya koyuyor aslında : (
Biz bilincindeyiz de kızlar değil :D
al işte aranan m*l bulundu hahahha
Kızların başlıklarına bak m*lı görürsün. Ne zaman bir sevişme mevzusu olsa 'ayrıl kankaaa seni kullanıyor' diyen en az 10 tane mal kız var :D :D
aynı yorumlar erkekler için de var git hadi incele uzun uzun
bu kızla sevişerek kullanayım diyen bir erkek yorumu hiç görmedim :D :D
kullanmanın çeşidi çok. sen biraz slksın galiba?
sen de bayaaaaaa mbesilsin ve galibası yok kesin :D :D :D
ben söyleneni anlıyorum ama sen anlamıyosun farkımız bu. hadi sen git kızları kullan falan bi şeyler yap
yo anlamaktan aciz olan sensin :D :D :D
Zaten öyle sen bakma geri kafalılara
ya slk bunlar kızları kötülüyolar sanki tek onlar zevk alıyo, sanki evlendikleri kız hiçbi şey yaşamamış olucak hahah acıyorum aslında
Kafalari yok
beni kullanın kızlar :D :D
Karsilikli kullanma esastir tabiki
Kizlar kendileri diyor kullanildik diye
çünkü dürüstçe benim niyetim bu demiyosunuz ekmek yer gibi yalan söylüyorsunuz amaca ulaşmak için
Valla söylüyoruz sonra kaciyorlad yalan soyleyip yapincada uçarak geliyorlar napalim
neden acaba bi düşün? neyse amslak olduğunu kabul etmen de bi şey hahahaha
Aferin nasıl hemen anladın vay be ne zeka var hayran kaldım zekana
cift tarafli tabiki
Anladım..
Zaten öyle ki
ne alaka yaa