Ben unutamıyorum aklımda. Biraz saflık var bende. Bazen sonrasında sohbetimiz öyle çok güzel oluyor ki hoşuma gitmeye bile başlıyor. Zaman geçirmek istiyorum ama kesiliyor genelde.
0
5 Yorumla
Soran
1 yıl
Evet ya neden öyle cok güzel gidiyor birimiz soğuyoruz...
Ben duygusalım biraz. Yazarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor ve baya uzun sürüyor.
Ben çabuk bağlanıyorum deper veriyorum tanımak istiyorum ama bunu yapan genelde yapıp geçmek istiyor ya da kendini kötü hissediyor bırakıyor taa ki yeniden istekli olana kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
yaptığın kişiye bağlı onlarca kişiyle yapmışımdır ama ben genelde unutmam, en ince ayrıntısına kadar hatırlarım eski anıları.
peki kızlar ne düşünüyo bu konu da onlar da hatırlar mı yoksa tek seferlik unutup giderler mi? :)
benim yaptığım oldu ama 1 kişi hiç unutmadım o da ex'imdi
Unutamamanın nedeni çok iyi olması, çok zevk alman mı yoksa duygusal olarak diğerlerinden farklı hissetmen mi?
Kişiye kalmış bir durum. Hepsi hatirlanmaz ama hepsi unutulmaz da. Kalıcı etki bırakmasına kalmis
3 yıl aralıklı aralıklı yapıyorduk
Mesele uzun süre olması değil aslında kalıcı etki bırakmak. Tabi uzun sürmesi de etkiler ama farklı boyutta olması önemli
tabi bizim ondan ibaret degildi ama sohbetlerimiz eskisi gibi uzun da sürmedi
Mahsuru yoksa ulaşma şansın var mı bir kaç şey sormak istiyorum
Ben unutamıyorum aklımda. Biraz saflık var bende. Bazen sonrasında sohbetimiz öyle çok güzel oluyor ki hoşuma gitmeye bile başlıyor. Zaman geçirmek istiyorum ama kesiliyor genelde.
Evet ya neden öyle cok güzel gidiyor birimiz soğuyoruz...
Ben duygusalım biraz. Yazarak sexting yapıyorum. Önce karşımdaki kişiyi tanımaya çalışıyorum. Kişiliğini, isteklerini, fantazilerini öğreniyorum. Ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Hissettirmeye çalışıyorum. Sonrasında onun hakkında öğrendiğim bilgilere göre pozisyonları deniyorum. İsteklerine göre karşılık verince çok iyi devam ediyor. Ortak yolu bulunca zevkli oluyor ve baya uzun sürüyor.
Ben çabuk bağlanıyorum deper veriyorum tanımak istiyorum ama bunu yapan genelde yapıp geçmek istiyor ya da kendini kötü hissediyor bırakıyor taa ki yeniden istekli olana kadar
evet ben de duygusalım 1 kişiyle yaptım ve ona bağlı kaldım sonra hiç unutamadim
Kaç yaşındasın? Denemek ister misin? Ben seni tanımak isterim?
İyi unutulmaz güzellikte sexting yapıyor yaşanıyorsa unutulmaz. İyi yapan hanımı severim
Onlar kaçıyor ben bilmiyorum bile kim olduğunu çak kaç hep bunu yapıyorlar
Bi tanesini unutamadım oda burdan biriydi. Bayadır görmüyorum
Zeynep vardı 1.5 sene yaptık çok güzeldi muhabbetimiz unutmadım onu
Bi tane vardı fantezileri tam benlik ti gerçek seksten zevkliydi
3 yıl nasi yaptin kizim
ayrıl barış oluyordu o zaman da yapıyorduk sonra bir birimizden soğuyorduk
Yaşlar kaç
18-16
13 yaşında mı başladın 😨
ben 19'uum o 17
Yaşı hakın da yalan söylemişti
Unuttuğum vardır
Unutmam da onlar cabuk siliyorlar
Bir kaç tanesi aklımda çok iyiydi
sexting dediğiniz zaten saçmalık
Neden unutayım hep aklımızda
Değişir güzel biri ise unutmam zor
Hiç yapmadım bilmiyorum
Evet ama foto video varsa unutmam
Çoğunu hayır sen peki
ben de unutmamm
En unutulmaz listen var mı benim var 2 yıl önceydi 😀
2 ay önce şu an sevgili yapmış
Kötü olmuş en son ne zaman yaptın peki
2 ay önce yaptık sonra konuşma kesildi 1 haftadır sevgilisi var
Sexting en son onunlami yaptın
Evet
Yaş kaç istersen tanışıp yapabiliriz Ben uzun zamandır yapmıyorum 1 yıl olmuştur
hayır hayır, ben böyle şeylerden uzağım artık sadece cevapları merak ettim
Bugün yaptım burada iki kişi ile ama sıkıyor
Lezbiyen misin
Hayır hepsi çok özel benim için
Görüntülü yaptıysam unutmam
Ertesi gün hemde
burcun ne
Boğa
😐.
Ben selam verenı bıle unutmuyorum🤣🤣
burcun ne
Ikızlerım