Cinsel Yaşam Evliler ne sıklıkla cinsellik yaşıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Haftada kac kez iliskiye giriyorsunuz? Evliler ne sıklıkla cinsellik yaşıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
eskibirgünlük Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Siz olgun ve bekâr bir kadın mısınız zira merak ettim 0 0 Yorumla
sertvedik Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 40% +1 yıl İlk zamanlar günde 2-3 ama 2 yıldan sonra günde 1 0 0 Yorumla
İzmirgeceleri35 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 611 cevap paylaştı. Bakımlı seksi kadjnla her gün bile. lur erkek 0 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl evli değilim ama fazla seks yaptıklarını zannetmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sayı olarak bakmak yanlış. Bazen günde 3 oluyor bazen haftada bir. Önemli olan o doyum noktası. Siz kaç yıldır evlisiniz 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bekarlarda sanıyo evliler her dakka pompa yapıyo 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Evliler hafta da bir anca yaparlar sevgililer ya da FB olanlar daha fazla yaparlar 😂 0 0 Yorumla
Çılgınmete31 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evliler lütfen abartmayın olan var olmayan var. offf ne güzel her akşam olsa keşke evli olsaydım 1 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ilk zamanlar hergün sonrasında haftada 2 3 gün sonrasında haftada 1 gibi 0 0 Yorumla
useron Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Evli değilim ama şu an evlensem haftada 10 yaparım 0 0 Yorumla
proofstriker38 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Ahhhh her evli öyle değil ya ayda 4 5 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl 7-8 ortalama... 3 2 Yorumla psicoach +1 yıl Maşallah Yorumla proofstriker38 +1 yıl Oooo baya iyi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 5 :))) 4 7 Yorumla proofstriker38 +1 yıl Biz ayda 4 5 sen haftada Yorumla Soran +1 yıl Ya genital bolge tuyunu nasil aliyorsun her gun? Her gun almayinca putur putur Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Maşallah.. öyle evlilikler varmış mi Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Lazer öneririm ben bu sektördeyim işletmemiz var bu işi yapıyorum iyi bir yere git bence kurtul Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben her gun alıyorum lazer falan Yorumla anticooor07 +1 yıl nefes aldırmıo yanı Yorumla Dr_Han +1 yıl Fake Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl 4 ya da 5 oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hafif tuy olsa igrenir misin Yorumla Leonidas3 +1 yıl Hayır iğrenmiyorum lazer olduğu için normal bazen tabi Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 3 falann 4 9 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @meraklıbilginpanda haftada kaç kez diyor ne diyorsun git sorunun cevabına yorumunun altında ne işin var? Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Atıyor sunuz gibime geliyor.. buna bile. inanmiyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İzmirgeceleri35 3 gayet normal yalnız? Bir haftada 7 gün var ideali bu yani kadınıda yormaz erkeğide Yorumla meraklıbilginpanda +1 yıl Haftada 3 olunca bir gün arayla yapıyorsunuz işte ortalama olarak matematiğin kaç senin Yorumla İzmirgeceleri35 +1 yıl Yeni evliyseniznokeuy.. yoksa inanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @İzmirgeceleri35 evliyim. Yorumla anticooor07 +1 yıl sogukta da aynı mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @anticooor07 sokakta mı yaşıyorsunuz siz? Yorumla anticooor07 +1 yıl netıcede soguk etkılıyo ama Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evli değilm 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. ben evli degilim 3 4 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. 3 yetiyor 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. 4-5 anca 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 829 cevap paylaştı. 3-4 yeterli gelir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim arkadasimgil haftada 8 kez yapiyolar 1 8 Yorumla seyseymasey +1 yıl nereden biliyosun :) Yorumla anticooor07 +1 yıl yazık kıza Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıza kalsa hergun yapacak Yorumla seyseymasey +1 yıl haftada 8 se zaten her gün olmuyor mu Yorumla anticooor07 +1 yıl kac yasında kı kız Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18 yaşında. Yanlis yazmışım kıza kalsa hergun 2 kez yapacak Yorumla seyseymasey +1 yıl 18 yaşında mı kız Yorumla anticooor07 +1 yıl 18 de yapar merak ve enerjı var Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Belli olmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Siz olgun ve bekâr bir kadın mısınız zira merak ettim
İlk zamanlar günde 2-3 ama 2 yıldan sonra günde 1
Bakımlı seksi kadjnla her gün bile. lur erkek
evli değilim ama fazla seks yaptıklarını zannetmiyorum
Sayı olarak bakmak yanlış. Bazen günde 3 oluyor bazen haftada bir. Önemli olan o doyum noktası. Siz kaç yıldır evlisiniz
bekarlarda sanıyo evliler her dakka pompa yapıyo 😂😂
Evliler hafta da bir anca yaparlar sevgililer ya da FB olanlar daha fazla yaparlar 😂
2 gün, her ilişkide de mutlaka 2 posta. yani haftada 4 boşalma.
Evliler lütfen abartmayın olan var olmayan var. offf ne güzel her akşam olsa keşke evli olsaydım
Ilk zamanlar hergün sonrasında haftada 2 3 gün sonrasında haftada 1 gibi
Vay be ne azgınlar varmış
Evli değilim ama şu an evlensem haftada 10 yaparım
Ahhhh her evli öyle değil ya ayda 4 5
7-8 ortalama...
Maşallah
Oooo baya iyi
Eşlerin ruh haline ve isteğine göre değişir
Ben evli olsam her gün isterim
5 :)))
Biz ayda 4 5 sen haftada
Ya genital bolge tuyunu nasil aliyorsun her gun? Her gun almayinca putur putur
Maşallah.. öyle evlilikler varmış mi
Lazer öneririm ben bu sektördeyim işletmemiz var bu işi yapıyorum iyi bir yere git bence kurtul
Ben her gun alıyorum lazer falan
nefes aldırmıo yanı
Fake
4 ya da 5 oluyor
Hafif tuy olsa igrenir misin
Hayır iğrenmiyorum lazer olduğu için normal bazen tabi
3 falann
@meraklıbilginpanda haftada kaç kez diyor ne diyorsun git sorunun cevabına yorumunun altında ne işin var?
Atıyor sunuz gibime geliyor.. buna bile. inanmiyorum ben
@İzmirgeceleri35 3 gayet normal yalnız? Bir haftada 7 gün var ideali bu yani kadınıda yormaz erkeğide
Haftada 3 olunca bir gün arayla yapıyorsunuz işte ortalama olarak matematiğin kaç senin
Yeni evliyseniznokeuy.. yoksa inanmıyorum
@İzmirgeceleri35 evliyim.
sogukta da aynı mı
@anticooor07 sokakta mı yaşıyorsunuz siz?
netıcede soguk etkılıyo ama
5 kez
Evli değilm
ben evli degilim 3 4
3 yetiyor
4-5 anca
Sen?
3-4 yeterli gelir
Haftada yok, artık ayda var
Benim arkadasimgil haftada 8 kez yapiyolar
nereden biliyosun :)
yazık kıza