Bunun normal olanı nedir acaba merak ediyorum. Evliliğin başında çok sık yapıp sonra bunu haftada bire falan indirgeyen var mı veya sizi ne kadarı tatmin eder? Ayrıca partneriniz yorgun olduğu sebebiyle veya başka bir gerekçeyle sizi reddettiğinde ne hissediyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevliliğin ilk zamanlarında her gün olabiliyordu.. sonra 2 günde bir sonra hafta da bir bazen 15 günde bire geldi. sonra sadece boşalmak rahatlamak adına anlık sekse döndü.. yıllar geçtikçe çok nadir olsa da güzel anlamlı dolu dolu seks hayatımız ayda bir olmaya başladı. istemesem ısrar etmesem zorlamasam partnerime bakarsak hiç istemiyor. bir kere gelip yanaştığını görmedim. yani evlilikte belli bir zaman sonra cinsellik ikinci planda kalıyor. bu durum ya kadından ya da erkekten birinden kaynaklanıyor. her iki tarafın istekli olup ilk günkü gibi olmasa da olması gerektiği kadar olması pek müümkün görünmüyor.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılreddedilmek güzel bişi değil tabi ama anlayışla da karşılamak gerek. sıkıntı bu reddedilmenin sıklığında! sürekli reddedilip cinselliğin sıklığı giderek seyrekleşiyorsa problemler başlıyor. evet ilk başlarda sık sık olabilirken sonraları bir düşüş normal, ama belli bir standartta kalmalı. mesela en güzeli ve abartısızı haftada 2 olması. ama ayda 3 gibi 10 günde bir falan oluyorsa bizim gibi, reddedilen tarafta hep bir açlık oluyor maalesef.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, ilk zamanlarda nerdeyse her gün, hatta günde birden fazla olabiliyor, zamanla azalıyor bu. Haftada 4-5, sonra 3-4... Ortalama haftada 2-3 kez evliliklerde ilişki normal oluyor zamanla. Reddedebilir tabiki, seks iki kişiliktir, her zaman bunu istemeyebilir karşı taratfta. Önemli olan neden istemediği
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
İlk hafta neredeyse her gun. Sonra haftada 3 sonra 1 2.
21 Yorumla- +1 yıl
😇😇😇
Her şeyde bir düzen var çünkü herkes evlilik düzen ve sorumluluk ister haftada 3 kez normal ve düzenli olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk baş deli gibi ortalarda insan gibi sonlarda birer biblo
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunu belli başlı bir standartı yok bazen olur ayda bir yaparlar bazen olur haftada üç defa
00 Yorumla
+1 yılDeğişiyor her gün yapanda var haftda bir kez yapanda haftada 2 3 defa yapanda ayda bir yapanda var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bence her gün her dk olmalıı
02 Yorumla
Soran+1 yılAbartma sen de
+1 yıl5 6 ayda bir bazen senede bir
06 Yorumla
Soran+1 yılOha nası ya
- +1 yıl
Ne demrk nasıl. Evlilik lan bu... sekse en uzak şey
Soran+1 yılNeden en uzak şey olsun ya ben evlendiğimde 6 ay duramam hayatta
- +1 yıl
Siz o mal türk dizilerini izlemeye devam edin. Evliligin ne oldugunu merak eriyorsan o sacma dizelere degil anana babana bak. Ne kadar düşük zekali bizim millet yaa
Soran+1 yılLan ne alaka türkdizisiyle bitmiş cinselliğini diğer insanlara mal etme skcsksms
- +1 yıl
Ben 11 senedir bu sitedeyim 11 senede onbinlerce evli insanla konuştum. Cehaletin cidden komik.
+1 yılGenelde musait olduklarinda
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzgınlıklarına göre değişir o
00 Yorumla6 ayda 1 😁
00 Yorumla
+1 yılher gün
00 Yorumla
+1 yılNormali haftada 2 3
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı