Bizim ulkenin erkekleri cogunlugu bir seyler yasarken guzel sonrasi icin yoklar karsindaki insanda yasamamissa istememkte hakli istemez ama o da yasamis ve istemiyosa bemce sen ondam uzak dur
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biz okey diyoruz ama erkekler yaptıklarıni yapıp kızların temiz olmasını bekliyor maalesef canım öyle bir kız yok milyonda 1 ihtimal 😂
2
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen öyle evlenmeden önce bizi yapmayın bizde yaşamamış oluruz😂
Biz kadınları değil, vatanı seven her insanı seviyoruz. Sizin tarikatin yanlısı hep buydu, amacımız , ortak yönümüz insanlara, biz vatan sevgisini aşılıyoruz. Siz beyinlerini yikiyorsunuz
Bizim amacımız insanların beynini yakmak değil veya insanları saptırmak Bizim amacımız felsefeye bilime ve dahi sanata bu üç şeyden üstün bir şey yoktur sizin vatan dediğiniz şeyin temelinde bu tür şeyler olmadığı sürece vatan vatan olmaz geçmişe baktığımızda farabi'nin bile Aristoteles Sokrates plato gibi insanların eserlerinden alıntılar yaparak okuyarak �slami değerlerle beraber ortaya güzel bir portföy çizmiştir
Ortada bir teori atıyorsunuz. Ondan sonra varoluşu örnek gösteriyorsunuz. Açıklamaları yapmadan direk yargılama yöntemi ile olumlu bir sonuç elde edemezsiniz. Boş bir bardağı doldurmadan o bardağın içindeki şeyi varmış gibi anlatmak ya da o bardağın içindeki maddenin yararını doğruluğunu anlatmak nasıl bir bilgilendirme oluyor. Bu düpedüz beyni yönetme biçimi aksi bir durum söz konusu değildir.
Kur'an-ı Kerim der ki sorgula araştır ve düşün bilinmeyen şeyleri bilmek şu ahir zamanda yaşayan insanların en doğal hakkıdır ki bu Kur'an'ın emridir Bizim yapmış olduğumuz şeyler Dünya üzerinde bilinmeyenleri bilmek adına yapılan şeylerdir bu neden ile felsefe ortaya çıktı yoktan varı eden Vardan yoku Allah değil mi var oluşumu daha iyi anlamak öğrenmek bizim en doğal hakkımız ve ayrıca dini açıdan bakıldığında insanoğlunun dünyaya geliş sebebi belli ancak dini konuyu çıkarttığımızda insanoğlunun dünyaya geliş sebebi belli değil biz bunu bulmaya çalışıyoruz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bizim ulkenin erkekleri cogunlugu bir seyler yasarken guzel sonrasi icin yoklar karsindaki insanda yasamamissa istememkte hakli istemez ama o da yasamis ve istemiyosa bemce sen ondam uzak dur
Biz okey diyoruz ama erkekler yaptıklarıni yapıp kızların temiz olmasını bekliyor maalesef canım öyle bir kız yok milyonda 1 ihtimal 😂
Aynen öyle evlenmeden önce bizi yapmayın bizde yaşamamış oluruz😂
Gerçekten milyonda 1
Hay aklınla bin yaşa aynen öyle madem sizde önünüzdekine sahip çıkın kimseyle evlenmeden yapmazsanız her kız temiz kalır 😂😂
Yani milyonda bir hakketten bozuk olmayan bile elbet oral seks yüzeysel sevisme ya da en iyisi sexting yapmıştır 😂😂
Kanmayın sizde
Bence o dediklerini yapmayan milyon da 1 i bırak hiç yoktur 😂
e peki madem öyle neden bakire kızlar o bahsettiğin herkesle yatmış erkeklere aşık oluyor? yatmamış erkeklere bakan yok
Düşünürdüm ne güzel işte acemi olmaz tecrübeli olur
Asla asla asla asla yaparken daha hızlı şok aşkım diyen bir kızı isteyen erkek net havattir
Hayatta düşünemem ancak hiç yaşamamış bir kız da olmadığı için dert edecek bir şey yok.
Yok aldatır tek eşli kalamaz diye düşünüyorum
Çok ilişkiden kastın nedir tam olarak Hani 5-6 da çoktur 20.30 da çoktur yani
Biliyorsam evlenmem sadece takılırım bilen kim olursa olsun almaz
Düşünmem foseptik çukur gibi olmuş deliği bununla evlilik mi düşünür veya bu kişiyle Deli misiniz siz biraz geleceğe saygınız olsun
yazar şunu soruyo 😂😂
İstemem ya ama aşık olunca şeytan ile yarışan ben mala dönüşüyorum o yüzden bilmiyom kxşshzjz
Evet daha hosuma gider eskilerini anlatmasini isterdim iliski anında😈
ben genel olarak evlilik düşünmüyorum
kesinlikle evlenmek isterdim öyle biriyle...
Seksss düşünürüm anca
Evlenen cok bilsede bilmesede
Seçim yapma hakkım yok bu konuda
Çok fazla olmuş biriyle istemem
Hayır... Gelecekte de arzular onları
Düşünebilirim ama ilk önceliğim de olmaz tabi.
Herkes deniyle
Düşünmem büyük ihtimalle
Proglem sorunlarla dolu birisi olur Hayır.
Tek kisiylemi yaşamış çok kisiylemi
Karakter işi bunlar sadık olcaksa olur
evlendim mutuyum
Evet seviyorsan sevdiysen
düşünmem evet diyen erkek zaten yalancı
Ne kadar çok hergun 1-2 mi
Ne güzel tecrübeli işte
Aşk bu
Hayır
evet bizde yasiyoruz
Asla olmaz
düşünebilirim
Hayır düşünmezdim
Merak etme herkes temiz değil illaki hataları var
Evlilik naip işi
Düşünmem
Oo Namık Kemal ne haber ya
İyyiim , sizi sormali
Ben de ne olsun felsefe varoluşluk problemleri falan filan
Milleti fazla çelişkiye sokma sonra vatan haini oluyorlar sjsjdj
Sorma beni anlamıyorlar ben bu kulaklara göre ağız değilim
Cımbızla işlerine geleni çekiyorlar bunlar
Bir ara çay kahve oturup hasbihal edelim
Benim felsefe adına çok güzel bir sözüm var insan düpedüz hayvandır
Doğru demissin tebrik ederimmm
Teşekkür ederim Namık keşke siz de biraz Türk edebiyatına katkıda bulunsaydınız kadınları sevmek yerine felsefeye yön verseydiniz
Biz kadınları değil, vatanı seven her insanı seviyoruz. Sizin tarikatin yanlısı hep buydu, amacımız , ortak yönümüz insanlara, biz vatan sevgisini aşılıyoruz. Siz beyinlerini yikiyorsunuz
Bizim amacımız insanların beynini yakmak değil veya insanları saptırmak Bizim amacımız felsefeye bilime ve dahi sanata bu üç şeyden üstün bir şey yoktur sizin vatan dediğiniz şeyin temelinde bu tür şeyler olmadığı sürece vatan vatan olmaz geçmişe baktığımızda farabi'nin bile Aristoteles Sokrates plato gibi insanların eserlerinden alıntılar yaparak okuyarak �slami değerlerle beraber ortaya güzel bir portföy çizmiştir
Ortada bir teori atıyorsunuz. Ondan sonra varoluşu örnek gösteriyorsunuz. Açıklamaları yapmadan direk yargılama yöntemi ile olumlu bir sonuç elde edemezsiniz.
Boş bir bardağı doldurmadan o bardağın içindeki şeyi varmış gibi anlatmak ya da o bardağın içindeki maddenin yararını doğruluğunu anlatmak nasıl bir bilgilendirme oluyor. Bu düpedüz beyni yönetme biçimi aksi bir durum söz konusu değildir.
Kur'an-ı Kerim der ki sorgula araştır ve düşün bilinmeyen şeyleri bilmek şu ahir zamanda yaşayan insanların en doğal hakkıdır ki bu Kur'an'ın emridir Bizim yapmış olduğumuz şeyler Dünya üzerinde bilinmeyenleri bilmek adına yapılan şeylerdir bu neden ile felsefe ortaya çıktı yoktan varı eden Vardan yoku Allah değil mi var oluşumu daha iyi anlamak öğrenmek bizim en doğal hakkımız ve ayrıca dini açıdan bakıldığında insanoğlunun dünyaya geliş sebebi belli ancak dini konuyu çıkarttığımızda insanoğlunun dünyaya geliş sebebi belli değil biz bunu bulmaya çalışıyoruz
Doymaz o
Hayır
Hayır düşünmem
Düşünürüm
Hayır gavur değilim
Evet devam
Neden olmasın
Olur olur senmisin o