Cinsel Yaşam Sadece cinsellik için eski sevgilim ile görüşmek istiyorum. Bu çok mu yanlış olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yeni ilişkim yok eski sevgilim ile anlaşamıyorum diye ayrıldım ama cinsel anlamda çok iyi diye aklıma geliyor istiyorum. Bu çok mu yanlış olur? Güncellemeler+1 yıl Onunda sevgilisi yok Sadece cinsellik için eski sevgilim ile görüşmek istiyorum. Bu çok mu yanlış olur? Cevapla İlişki Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Samimi19 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 55% +1 yıl Bayağı yanlış olur... erkekler eskilerine cakmaktan pek hoşlanmaz ama oda yokluk çekiyorsa ve karakteri bozuksa seninle f*ck şeklinde takılabilir 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Duygusal durumunuz buna müsaitse neden olmasın. 0 0 Yorumla
Alpagu19 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl fb olursunuz bence çok daha iyi birini bulabilirsin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Eski sevgilin senin oyuncağın mı? Bence yapma. Onun duyguları ile oynamış olursun. Aynı şeyin her ne olursa olsun kimsenin başına gelmemesini dilerim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yattıkca tekrar beraber olursunuz. Onun işine gelir bu durum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O beni seviyor aslında zaten barışmak istiyor ama ben istemiyorum sadece takılmak istiyorum onunla bazen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel s... kmiş demek ki. Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Olmaz bence onunda sevgilisi yoksa 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilisi yok onundA Yorumla Leonidas3 +1 yıl O zaman sıkıntı yok bence hiç yanlış olmaz Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Hayır, yanlış olmaz. Sana kalmış. 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeni biri risk, eskiyle takilmak daha mantıklı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İleride pişman olursun 0 1 Yorumla useron +1 yıl Neden pişman olsun ki Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ayrıldığım zaman bende her şey biter 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. neden olmasın ki mantıklı bence 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
ak3ar1 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. İstediğin gibi yaşa 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. fb ye giriyo o 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bayağı yanlış olur... erkekler eskilerine cakmaktan pek hoşlanmaz ama oda yokluk çekiyorsa ve karakteri bozuksa seninle f*ck şeklinde takılabilir
Duygusal durumunuz buna müsaitse neden olmasın.
fb olursunuz bence çok daha iyi birini bulabilirsin
Eski sevgilin senin oyuncağın mı? Bence yapma. Onun duyguları ile oynamış olursun. Aynı şeyin her ne olursa olsun kimsenin başına gelmemesini dilerim.
Yattıkca tekrar beraber olursunuz. Onun işine gelir bu durum.
O beni seviyor aslında zaten barışmak istiyor ama ben istemiyorum sadece takılmak istiyorum onunla bazen
Güzel s... kmiş demek ki.
Yanliş Olmaz.. bir şansını dene bir şey kaybetmen
hayır normal bir şey
Olmaz bence onunda sevgilisi yoksa
Sevgilisi yok onundA
O zaman sıkıntı yok bence hiç yanlış olmaz
Hayır, yanlış olmaz. Sana kalmış.
Ne kadar birlilteydiniz? Ve ne zaman ayrıldın?
Yeni biri risk, eskiyle takilmak daha mantıklı
İleride pişman olursun
Neden pişman olsun ki
Ayrıldığım zaman bende her şey biter
neden olmasın ki mantıklı bence
Canın mı istiyor fb mi olacaksınız
Bana engel at kežo
Normal
İstediğin gibi yaşa
fb ye giriyo o
Hayır doğru saldiirrrr
Azdığın için böyle