Cinsel Yaşam Erkek arkadaşımla seviştikten sonra soğudum. Bir daha yazmadım, engellesem ayıp olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 O yazdı ama ben kaçtım bilmiyorum çok soğudum nasıl ayrılacağım? cevap bile vermiyorum yazdıklarına Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar bir sorun yoktu kendisi temizdi ama ben çok soğudum konuşmak istemiyorum onunla niye böyle oldu bilmiyorum Erkek arkadaşımla seviştikten sonra soğudum. Bir daha yazmadım, engellesem ayıp olur mu? Cevapla Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Aynisi bende de oldu birdenbire soğudum illa bir sebep vardır? Benimki çok hijyenik ti dağınıktı şeyi kokuyordue tuvalet idrar damlaları igrendim 2 15 Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Biz bile iğrendik şu an 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Iyy Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @avukatıyımm0640 sorma ya mk çocuk gibi şunu topla suni temizle su dök yıka of bıktım mk şimdi daha temiz bir erkekle beraberim takiliyiruz çok güzel şey ediyoor 🤗🤗 Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Sorunun cinsel birliktelikte değil erkekte olması çok güzel, sorun birliktelikte olsaydı kimseyle bir şey yaşayamazdın, senin adına çok sevindim Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ben ne yapacağım? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @avukatıyımm0640 mikismek çok güzel bişi şu anki ile sevgili değiliz ama çok güzel anlaşıyoruz kimse kimseye karışmıyor arada maddi destek tek yapıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanka sen boş ver onu daha isinamazsun yenilere bak Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Eminim öyledir ☺️ ben o konuda biraz sıkıntılıyım maalesef senin adına sevindim gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @avukatıyımm0640 iyi günler canım cim ben yatar Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Takip atar mısın uyumadan Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl İyi uykular ☺️ Yorumla avukatıyımm0640 +1 yıl Uyanınca unutma ama 🙈☺️ Yorumla Byroughh +1 yıl iyi ki temizmiş aq Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Byroughh what Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Seninle ilişki yaşayanın vay haline Yorumla
ladymelo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Yatakta sıfır öyleyse?Tatmin edemedi beklentini? 1 1 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Buda bir olasılık.. Yorumla
sehmusdx Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Nedenn soğudun yani ne yaptı en azından tecrübe kazanmış oluruz 0 0 Yorumla
Luckmen72 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl soğuk davran iki gün sonra ayrılırsın zaten ne yaptı soğudun merak ettim 0 0 Yorumla
dagciburak Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bence de iyi yaparsın Neden istemedin mi hoşuna gitmedi galiba İyi yapamıyor mu 0 0 Yorumla
BrownFlag Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neden soğudun illa bir sebebi vardır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Onu bilmiyorum çok istiyordum istediğimi alınca mı böyle oldu acaba şu an hiç konuşmak istemiyorum onunla Yorumla BrownFlag +1 yıl Zevkli miydi Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Bu olabilir , cinsiyetle ilgili değil. 0 0 Yorumla
Emre_22- Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tam olarak sorun neydi 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. sen daha iyilerien layıksın de :) 0 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. tatmin etmemiş demekki engelle 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. O kadar mı kötüydü 😂 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok ilişkin olmuştur önceden ondan 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neden iğrendiğinin cevabı yok demi 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Soguman normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aynisi bende de oldu birdenbire soğudum illa bir sebep vardır? Benimki çok hijyenik ti dağınıktı şeyi kokuyordue tuvalet idrar damlaları igrendim
Biz bile iğrendik şu an 🤣
Iyy
@avukatıyımm0640 sorma ya mk çocuk gibi şunu topla suni temizle su dök yıka of bıktım mk şimdi daha temiz bir erkekle beraberim takiliyiruz çok güzel şey ediyoor 🤗🤗
Sorunun cinsel birliktelikte değil erkekte olması çok güzel, sorun birliktelikte olsaydı kimseyle bir şey yaşayamazdın, senin adına çok sevindim
Şimdi ben ne yapacağım?
@avukatıyımm0640 mikismek çok güzel bişi şu anki ile sevgili değiliz ama çok güzel anlaşıyoruz kimse kimseye karışmıyor arada maddi destek tek yapıyor
Kanka sen boş ver onu daha isinamazsun yenilere bak
Eminim öyledir ☺️ ben o konuda biraz sıkıntılıyım maalesef senin adına sevindim gerçekten
@avukatıyımm0640 iyi günler canım cim ben yatar
Takip atar mısın uyumadan
İyi uykular ☺️
Uyanınca unutma ama 🙈☺️
iyi ki temizmiş aq
@Byroughh what
Seninle ilişki yaşayanın vay haline
Yatakta sıfır öyleyse?
Tatmin edemedi beklentini?
Buda bir olasılık..
Hevesini aldın ve bitti yapmasaydın kalbi kırılmıştır.
Sana yapılsa nasıl olurdu. Düşün ona göre hareket et
Nedenn soğudun yani ne yaptı en azından tecrübe kazanmış oluruz
soğuk davran iki gün sonra ayrılırsın zaten ne yaptı soğudun merak ettim
Bence de iyi yaparsın Neden istemedin mi hoşuna gitmedi galiba İyi yapamıyor mu
Neden soğudun illa bir sebebi vardır
Onu bilmiyorum çok istiyordum istediğimi alınca mı böyle oldu acaba
şu an hiç konuşmak istemiyorum onunla
Zevkli miydi
Bana engel atabilirsin
Bu olabilir , cinsiyetle ilgili değil.
Engelle devam, sorun yok
Tam olarak sorun neydi