2 3 gün diye gidip 1 gece birlikte olup dònen kişi sadece cinsellik için yanina gelmiş bir gecede hevesini almış tam anlamiyla sexe doymuş ve 2. Geceyi seninle gecirmesine gerek kalmamiştir çünkü aşık değildir
Senin için cinsellik de bir erkek ile yüzde kaç yani bir erkek seni tamami ile doyurmasımı yoksa cinsellik yaşayıp gitmemesi mi devamlı seninle olması mı istiyorsun Vefa derken hep tek erkek arkadaş ile
Hm 🙃🙊 ben bir kadınla bir şey yaşamadım cinsel terapist bir kadına dokunursan🙈 onunla olmak için kafayı yersin demişti nedeni İlk ten uyumu olduğu için dedi
Evet o da oyleydi bi zamanlar ilk benimle yasamisti hep beni istyrdu sonra isler degisiyor:) onun icin hala gerci vazgecilmez biriyim o konuda ilk benimle yasadigindan dolayi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
memnun kalmadığı durumda yapar insan bunu. Ya da yaptığından pişmanlık duyuyorsa yapar.
Memnun kalmasa surekli yanima gelmek istemez heralde.
O kişi ben olmadığıma göre ben sadece tahmşnde bulunurum. Durumun tartışmasını yapacak değilim
2 3 gün diye gidip 1 gece birlikte olup dònen kişi sadece cinsellik için yanina gelmiş bir gecede hevesini almış tam anlamiyla sexe doymuş ve 2. Geceyi seninle gecirmesine gerek kalmamiştir çünkü aşık değildir
Evet bu bence de:)
Yani asik olan adam her dakika yaninda kalip her gece sevismek ister birlikte sarilip uyumak ister
Tecrübeyle sabit😊😊
Ama yani hemen gitmesi de bencillik degil mi? ben kendimi ona gore ayarlamisim 3gun denmis falan
Tabiki bencillik o zaman söz verirkenki içindeki şehvetle verilmiş bir söz fakat ilk gecede içindeki şehvet sönmüş
Benim anlamadığın kaç defa birlikte oldunuzda şehveti ilk gecede bitti😊
3-4, defa iste:)
Cok az bence3 4 defada libidosu duşmüs oysaki senin daha ne hayallerin varmiş demekki 3 gün diye hazirlanmissin
Ayrica uzun sure birlikte olmamissiniz tum gece 3 4 cok az ya gercekten
Geciktirici sıkıyor zaten ama atesli ve penisi cok iyi uzun da sureblyr iyi yani
Ben geciktiriciye karsiyim gereksiz
Tekrar tekrar bosalmak varken neden geciktirici kullanilirki
Tek gecelik ilişkidir ya da hevesi i almıştır ya da eşiyle barismistir
Ya yedek sevginizi vardır Ya da ciddi değil-dir
Ben gitmem bir gün bir gece daha kalırım. İyi duyurmuş olmaktan olur mu kaç posta oldu
Saçma sapan biriymiş o erkek insan biraz vefalı olur 🙊
Sen vefalı birimisin
Nasil vefa oluyor
Senin için cinsellik de bir erkek ile yüzde kaç yani bir erkek seni tamami ile doyurmasımı yoksa cinsellik yaşayıp gitmemesi mi devamlı seninle olması mı istiyorsun
Vefa derken hep tek erkek arkadaş ile
Evet:)
Hm 🙃🙊 ben bir kadınla bir şey yaşamadım cinsel terapist bir kadına dokunursan🙈 onunla olmak için kafayı yersin demişti nedeni İlk ten uyumu olduğu için dedi
Evet o da oyleydi bi zamanlar ilk benimle yasamisti hep beni istyrdu sonra isler degisiyor:) onun icin hala gerci vazgecilmez biriyim o konuda ilk benimle yasadigindan dolayi
Sen kac yasindasin😅
30 🙈
Birgün ne zaman evlenirsem kafası bu yaşa kadar getirdi
Bence bu degildir:)
Bence bu 🤷🏾♂️
Acil işim çıkmadığı sürece gitmem bir yere giden varsa da gizli saklı birşeyleri vardır
Doyan sofradan kalkar
kocası gelme ihtimali vardır 🤣
Ciddiyet yok fb olayı çünkü
Kendimden örnek vereyim gitmem yanında kaldığım süre içinde hep yaparım
Bigece daha kalinir bencee
Borçları vardır.. işe gitmek zorundadır
Hayir ya tatil:)
Çıkılmasın mı yataktan
Kal derse kalırım, Niye gideyim.
korkudan
Ne korkusu
buyuk