Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Seni sevdim demesi tamamen yalan. Bir kere bundan emin olabilirsin. Terk etti diye üzülme. Sevin. Seninl sadece anüsün için birliktw oluyormuş. Onu da elde edemeyince bir amacı kalmamış. Her şeyden öncw sana zerre kadar saygısı yok. Seven insan, sevdiğine değer verir. Kendisinden önce onu düşünür. Sen de nereden buldun bu çakalı? Adam gibi adam bul kendine. Böyle aşağılık insanlarla takılma.
16 Yorumla
Soran6 ayÇoğu böyle ki karşıma gelenlerin. burada tanışmıştık onla da. Ama basta böyle değildi saygili davraniyordu
- 6 ay
Bak ne güzel. Tecrübe de etmişsin. Buradan tanıştığın kişilere güvenilmeyeceğini anlamış olman gerekir. Tek dertleri zikleri. Başta saygılı davranmaları rol gereği. Aklında bulunsun. Asla güven sağlayana kadar iyi olduklarını düşünme. Bunların çoğu sabırsızdır. Birkaç ay dayanamazlar. Çabucak sonuca ulaşmak isterler. Sabırlı olman gerekir.
Soran6 ayZaten güvenmiyorum böyleleri denk gelince de herkese olan güvenim kırılıyor
- 6 ay
Bu da yanlış. Çoğu böyle olsa da gerçekten düzgün erkekler de var. Ama nedense siz böylelerini çekiyorsunuz. Asla umudunu yitirme. Arayışa devam. Şunu sa söyleyip, öyle bitireyim. Sen de bir insansın. Senin de cinsel isteklerin olacaktır. Yaşamaktan korkma. Ama bunun gibi tiplerle değil. Sana değer verecek, senin sınırların ölçüsünde sana yaklaşacak biriyle. Seni manipüle edip, kendi egosunu ve isteklerini tatmin etmek isteyecek biriyle değil. Kontrol her zaman senin elinde olmalı.
Soran6 ayTeşşekkürler. O kadar normalmiş gibo manipüle ediyor ki beni sanki ben sorumluyum gibi bozdu psikolojimi
En İyi Cevaplar
6 aynasıl bir rezil ilişki için desiniz siz bu yüzü verdiniz erkeklere bence ülkede kadının değeri yok kendi kendinizi bitirdiniz acınası halleri mal gibi görüyor seni işte gör
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayEğer bunun için zaten terk ediyorsa bence sevin seni hiç sevmemiştir
017 Yorumla
Soran6 ayÇok sevmiş ona sorsan. Evlenmeyi çok istemiş. Bi erkek seviyorsa bu olmuyor diye gider mi
Cevap sahibi6 ayBir erkek gerçekten seviyorsa karısındaki insan ben evlenmeden bunu yaşamak istemiyorum dese bile saygı duyar yani sırf bunun için terk ediyorsa bana masal okumasin. Ama dediğim gibi bence mutlu ol ne olduğunu görmüşsün en azından
Soran6 ayYalancı o zaman. Ben arkadan vermeyen kimseyi sevmem evlenmem diyor bide. Erkeklere ne olmuş böyle yaaa
Cevap sahibi6 ayYa bir şey söyleyeyim mi sana herkesin aklı fikri cinsellik olmuş eğer bu lafı edebiliyorsa sana gerçekten çok aşağılık bir pislikmiş. Bir insan sevdiği kadına Bir kere o cümleleri kurmaz emin ol sapik bir zihniyetmiş ya gerçekten
Soran6 ayBende nerde kardeşim var onu bulurum zaten 😭😭 bide salağım çok seversem denerim mutlu olsun diye ama böyle bi insan için değmez de mi
Cevap sahibi6 ayBöyle bir insan için Emin ol bir tırnağını bile kaybetmeye değmez bu kadar aşağılık beğenir bak yine diyorum tamam insanlar gerçekten çok değişmiş aşkın sevginin değerini bilen yok ama aşağılık herif bunu senin yüzüne karşı söylüyorsa eğer bunu vermezsen terk ederim diyorsa bunun sevgiyle bir alakası yok yani burada önemli olan cinselliği yaşadığı kişi değil sen değilsin kiminle olursa olsun yeter ki isteği olsun
Soran6 ayAynen öyle diyor. Beni kaybetmekten korkmuyor musun diyorum ben bu olmazsa ıstemem diyor. Kim verirse onu sevecekmiş
Cevap sahibi6 ayİşte tamam bunun karşısındaki önemli değil karşısında affedersin bir kadın olsun da ne olursa olsun yeter ki isteği olsun. İşte Bu zihniyet s**** bir zihniyet bu insan evliliği sevdiği değer verdiği için yapmaz ki cinsellik için yapar. Ben sana bir şey söyleyeyim mi yat kalk dua et git yedi kapıya lokum dağıt 😂😂
Soran6 ayZaten bunla gorustugimden beri kabus görüyorum rüya bile görmem normalde malum oldu demek 😂
Cevap sahibi6 ayAynen farkında değilsin demek ki seni psikolojik olarak bayağı bir etkilemiş hani sen aslında onu sevdiğini düşünüyorsun ama seni kötü yönde etkilemiş bu şekilde de gözün açılmıştır İnan bana zerre kadar seni hak etmeyen bir insan gerçekten mutlu ol hiç üzülme 🙂
Soran6 ayTeşekkür ederim
Cevap sahibi6 ayRica ederim lütfen canını hiç sıkma çünkü zerre kadar üzüntünü hak etmeyen bir insan var. Gerçekten seni seven sana değer veren birisi hayatına girdiği zaman Emin ol bu konuları seninle konuşmayacaktır bile
Soran6 ayÇok güzel bi haber aldım iyi geldi. Kimse de vazgecilmez değil. Değecek erkeği bulana kadar biraz yoruluyorum kiriliyorum sadece diyelim
Cevap sahibi6 ayMerak ettim ne haber aldın ama gerçekten mutlu olmana çok sevindim. Tabii ki öyle bak ne güzel düşünüyorsun gerçekten seni anlayabilecek sevilecek bir erkeği bulana kadar tabii ki zaman geçecektir insanla bazen hata yapıyoruz önemli olan hatalardan ders çıkarıp en iyisine ulaşmak
Soran6 ayİş konusunda bi haber
Cevap sahibi6 ayAğa çok sevindim adına ne güzel bak işte hayatında güzel şeyler doluyor belki de onun hayatından çıkması da senin için güzel haberlerin bir başlangıcı
Cevap sahibi6 ayTeşekkür ederim 🙏
6 ayAyy bende nefret ederim iğreç bişi zevk alıncak bişey değil ama terk etmek ne ya sevmiyormuş demek
32 Yorumla
Soran6 ayAnlamadım ne tür kadınlarla görüşüyorlar da bunlar böyle alıştı. Erkeklere de garip şeyler olmuş
- 6 ay
Bişileri izleyip izleyip denemeye çalışıyolar 2 gram akıllarıyla sadece kendi zevklerini düşünüyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Değil sende onla konuşma boş ver gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)6 ayYapsan da terk ederdi. En iyisini yapmissin. Anal yapinca erkegin o kadina asla saygisi kalmaz. Ve anal duskunu erkekler gizli gay dir. Yani ya gay dir ya da henuz olmamissa bile gay egilimi vardir. Ayrica kadina zararlari i yazsam asla yapmazsin ama sen belli ki zaten yapmayacaksin o yuzden cok uzatmayayim
20 Yorumla
6 ayErkekler istedikleri olmayınca bırakır seven erkek bunu bahane etmez
33 Yorumla
Soran6 aySevmiyordur demi. Bide diyor ki sevdiğim insanla her şey olsun istiyorum. Ama hayır dediğim için bizden olmazmış
- 6 ay
Bırak gitsin tek niyeti cinsellik çok belli
- 6 ay
Aynen öyle biraksn
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
6 ayKabul et analı ama önce kendisine bir havuç patlıcan hıyar uygulasın yaparsa ki yapmayacaktır kabul et
12 Yorumla
Soran6 ayBunu sevdim 😂
- 6 ay
evet var burada anal seski yönlendirip sevdirmeye çalşışan bir kaç aklı evvel onlara da bu sözüm :D
Ben neden vazgeçtim snaıyorsun? :D :D :D
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
6 ayAnal yapmiyor diye kadini terk eden erkek aslinda seni degil fantezisini seviyor bu da normal bir ayrilik nedeni olamaz cunku kimse sevmedigi bir seyi yapmak zorunda degil istek uyusmuyorsa sorun sende degil onun bencilliginde 😉🔥
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 660 cevap paylaştı. Neresi normal sen haklisin bu konuda saygi duymayan biriyle isin yok
13 Yorumla
Soran6 ayGörüşmüyoruz
Gizli Üye(36-45)6 ayAnal düzgün bir ilişki şekli değil. Bir erkek kadınıno çok arzulayabilir anal gölgesine dokunmak okşamak masaj yapmak isteyebilir ama anal seks pis olan kokan cinsellikten soğutan bir eylem
13 Yorumla
Soran6 ayBide o var. Pis bence de. Benim için değil diyor. Saflığın için zararlidedim. Günah dedim ikna olmadı 😂
Soran6 aySagligim için zararlı
Cevap sahibi6 ayOrada tertemiz vajinan var erkeği için ıslanan kendi sıcacıklığı yapısı olan çok güzel bir yer varken saçma
- Cinsel Yaşam konusunda 438 cevap paylaştı.
6 ayAhahaha tabi normal değil bu kadının kendi kararı neden ayrılık sebebi olsun? 😅 Burada mevzu aşk meşk değil, erkek anal istiyor kiminle olursa olsun diyor yani farklı durum söz konusu.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
6 ayZaten anal yapılmamalı. Öyle kişileri boş ver
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
6 ayBırak etsin çizgilerini hiçe sayan birinin yanında durması ne kadar doğru
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aptallık ya kesinlikle ama başka bir şey olucağını düşünüyorum ben
02 Yorumla
Soran6 ayNe olur ki
- Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı.
6 ayDemek ki seni sevmiyormuş üzülme hiç
33 Yorumla
Soran6 ayKendime üzüldüm nasıl inandım sevdiğine bunun
- 6 ay
Sevgi diye bir şey yok. Evlilik istemeyen erkek evlilik yokken seni * çalışan erkek seni sevmiyordur. Evlilik olsa seni her zaman yanında ister hep yanında olmanı ister. ama o seninle sadece arada sırada düzüşüp yoluna bakmak istiyor.
Soran6 ayHaklisin sapık bu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayZorunda değil ki öyle saçmalıkmı olur bu iki taraflı karşılıklı istemeyle olacak şeydir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayAnal ilişki için terk edilir elbette niye sizler de ereksiyon sorunu olan erken bosalan ya da minnak bamyali irkekleri terk ediyor sunuz ya da aldatıyor sunuz görüyoruz burada
00 Yorumla
6 ayAnal ne ya boklu boklu öğğğp
14 Yorumla
Soran6 ayDemi iyyyt
- 6 ay
Islak ıslak vajina varken
Soran6 ayBok seviyorsa demek ki
- 6 ay
Demekki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayBunu söylemediği anda sen terk etmeliydin
19 Yorumla
Soran6 ayKavga çıkardım ağzıma geleni söyledim 😂😂
- 6 ay
İyi yapmışsın
- 6 ay
Amacı sadece seni kullanmak ve kesinlikle sevmemiş seni
Soran6 aysorun ben sevmiştim. Aklıma tüküreyim
- 6 ay
Boş yenisi çıkar karşına
Soran6 ayHayırlısı bakalım.
- 6 ay
Ama yine böyle bir teklif gelirse onada yol ver
Soran6 ayTamam öyle yaparım
- 6 ay
Saygısız olanla işin olmasın
6 ayÇok saçma ama ya. Sen ona yapsaydın
14 Yorumla
Soran6 ayDedim bunu. Zevkliyse o zaman ilk ben sana yaparım dedim😂😂
- 6 ay
ilki de yapıp kaçardın ama sen beklemezdin onun yapmasını :D :D
Soran6 ayHahaha travma olurdu
- 6 ay
Belki zevk alırdın ya belli mi olur :D
6 ayamaç dikmek sevmiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKarşı tarafın Sevmediği hiçbir şey yapılmaz
16 Yorumla
Soran6 ayOh valla çok sevindim gerçekten . bende bunu dedim de cok seviyormuş ama durüstmüş müş birşeyler zırvaladı işte
Cevap sahibi6 ayDürüst değil hanzoymus
Soran6 ayKurtulmuş oldum o zaman. Peki özür dilese tamam yapmayalım senden değerli değil dese affetmeli miyim
Cevap sahibi6 ayBence affetmemelisin
Soran6 ayPişman olursa neden affetmemeliyim
Cevap sahibi6 ayÖncesinde senin sevmediğini bilmiyormuydu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
6 ayÖnden yapıyorsa daha ne ister bi erkek?
10 Yorumla
6 aySevmiyordur o zaman boş ver
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayZaten bu tipi sen terketmeliydin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
6 ayVerilmiş sadakanız varmış
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yasak olması cezbediyir sadece benim fikrim bu
04 Yorumla
Soran6 ayO zaman aynı delik erkekte de var. O zaman erkek de hoşlanır. Tamam herkesin kendi tercihi de insan da sevdiği istemediğinde gider mi ben o delik miyim de sadece
Soran6 ayHaklisin bunu evlenince de öğrenebilirdim. Mutlu olsun diye denerdim bile öyle bi salağım ben ama o benim için yapmam ıstemiyorsan demedi 😔
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 aySaygı onemli.
118 Yorumla
Soran6 ayBide ben mutlu olsun diye deneyecek kadar aptalım. Sevdiğim için mutlu olması için çabalarım . Ama beni düşünüp canımın acimasina bile razı olmaması gerekmiyor mu seven birinin. Yoksa erkekler bu konuda gerçekten umursamıyor mu
- 6 ay
Sende kararli olup yapmamalisin. Yaparak yanlis yapmissin. Seninde kendine saygon olmali ve onunda kesinlokle
Soran6 ayYapmadım ki hiçbir şey yaşamadık
- 6 ay
Hmm deneyecrk kadar yazinxa oyle anlqdim pardon.
Soran6 ayMutlu olsun isterim eşimin. Bunun için de denerim istemesem de 😔 ben saf canım bisey oldum galiba. Böyle olduğumu anladıkları için bu kadar kolay vazgeçiyorlar belki de
- 6 ay
Sacmalamaaaaa istemedigin bir seyi yapmaaaa kendine saygin olsun ya. Kizoyorum bak he 😊
Soran6 ayTamam kızma yapmiycam 😂 sözünü dinliycem . Bidahaki ilişkimde akıl almaya gelicem. Artık benim özel danışmanımsin . Ne dersen o 😂😂😂
- 6 ay
Tesekkur ederim. Danismanlik ucretimi hesabima atarsin 😅 Isin sakasi olur valla. Tecrubelerime dayanarak yardimci olmaya cslisirim fikir veririm. Soz dinlemezsen kizarim yine 😅😅
Soran6 ayHerkeste bi sorun bulacakmışsın gibime geliyor 😂😂
- 6 ay
Soruna gore degisir.😅 Kusursuz kimse yok sonucta. Sen hataliysan seni de uyaririm. Sacmalama be derim 😅😅
Soran6 ay😂😂 tamam beni de uyar. Bende az deli degilimdir pek katlanamaz erkekler bana
- 6 ay
Bunu hissetmem hic zor olmadi desem. Bu yuzden seninde yanlislarini laaappsss diye yuzune vuracsgim zaten. Kiz deli ne yapiyorsun diyecegim 😅😅
Soran6 ayBana torpil yap ama
- 6 ay
Nooooo olmaz. Yas araligin dogru mu bakayiım?
Soran6 ay36
- 6 ay
Sende mi evlenmedin benim gibi 😊 Erkekler pek katlanamaz sozune simdi daha çok inandim 😅
Soran6 ayKırıldım
- 6 ay
Günaydın 😊 Ama bunu sen dedin bem degil canim. Saka yaptigimi biliyorsun. 😊
Gizli Üye(30-35)6 aySevmiyorsan yapma. Yapan bulunur
05 Yorumla
Soran6 ayAynen seveni bulsun 😂
Soran6 ayBulamazsa gay ler var yapıştırsin birine
Cevap sahibi6 ayZaten bu kadar seviyorsa gay olma ihtimali var
Soran6 ayHahahah. Gay misin deseydim keşke tüh aklıma gelseydi derdim
Cevap sahibi6 ayKeşke deseydin valla 😄
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
6 ayEdilmez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Anormall
10 YorumlaKarşılıklı saygılı olunması gerek bu konuda
10 Yorumla
6 ayBunu dayatmak çok saçma, boş ver kurtulmuşsun
10 Yorumla
6 ayHayırrr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayArkadan almadın diye seni terk mi etti?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayO anki sinirime kalmis
00 Yorumla
6 ayedilmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 646 cevap paylaştı. İyiki terketmiş
01 YorumlaOral olsaydı o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
6 ayOda fazla olmuş yani
10 Yorumla
6 ayHayır
10 Yorumla
6 ayYolverr
10 YorumlaBence değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aymallık tam boş ver kurtuldun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayBakiremisin
00 Yorumla
Detaylı bilgi