sorum yukarda. evlendiniz ve karınızın kızlığı yok
annenizle bunu paylaşır mısınız?
sorum yukarda. evlendiniz ve karınızın kızlığı yok
annenizle bunu paylaşır mısınız?
Acaba karşı tarafın da var mı diye bakabiliyor musun? Hayır demi.. kaldı ki bakir kalabilen erkek sayısı çok azdır ve anlamak mümkün bile değilken kadın bakire değilmiş algısıyla her şeyi bitirmek etmek saçmalık geliyor..
ayrıca herkesin ilk gecede kanaması olmayabilir , kanaması ilişki sırasında gelmeyip daha sonra iç çamaşırına gelebilir.. ben bakire olsam da olmasam da karşo taraftan hiç emin olamacağım ki neden bunun için kendimi kötü hissedeyim o zaman
aynen bende öyle düşünüyorum.
kanaması olmayanlar napiyo acaba
mahcubiyet aslında ya
çok değişik durumlar
@bilenbay öyle ama toplum algısı maalesef...
Kimse bu devirde doğrucu Davut olmak zorunda değil bakire olabilirsin ama kanaman olmamış olabilir sonrasında da gelmeyebilir , karşındaki insana laf vermeden sen çakal olacaksın. Bu dünyanın terazisi dengesizse dengeyi de biraz biz bulacağız. Yalan yok benim daha önce hiç ilişkim olmadı , nişanlıyım.. ama ben bile diyorum ya kanamam olmazsa vs. Diye..
ama karşımdaki adama bakıyorum benim ilk öpüştüğüm erkek bile kendisiyken, birlikte olmak dışında her b. Ku yapmış.. ha bana birliktelik yaşamadım diyor ama yersen ne kadar inanırsan oradı cabası..
şimdi kalkıp da böyle insanlar kadına ne hakla bakirelik sorabilir. İnsan der ki bu konuda biz aynı dengede miyiz? Neden benimki sorgulanıyor da senin ki sorgulanamıyor demez misiniz..
birliktelik yaşamışsındır ve karşında bunu sorun etmeyecek bir insan vardır yeri geldiğinde anlatırsın ve o da anlatır ve konu kapanır ama bizim toplumumuzda ben çoğu erkeğin kendisinin yemediği halt kalmamasına rağmen yine kadında bakirelik aradığını görüyorum.
Çakallık yapın ya sizde kardeşim. Kimse doğruyu hak etmiyor bu devirde.. bir yolunu bulup o kanın gelmesi mutlaka sağlanır. Kan olmaz boya olur boya olmaz saklanan adet kanır olur.. gibi gibi şeyler. Diktirmek de bir seçenek ama maliyeti var tabii onun.
yani orası öyle. o kadar haklısın ki.
sonuna kadar katılıyorum.
inşallah çok mutlu olursunn🫶🏻
Öncelikle bunun nedenini kendisine sorarım. Dürüst olmasını isterim.
Sonuçta bir yalan üzerine evlilik bina edilmez, bir şüphenin yanında huzur bulunmaz.
Gerçeği söylediğinde bundan kimsenin haberi olmayacağı konusunda da söz veririm.
Eğer ki gerçekten bir zina varsa, evliliğimiz üzerine biraz zaman tanırım. Ama bunu hazmedebileceğimi sanmıyorum.
Yine onu rencide etmemek için boşanma sürecinde suçlu benim gibi gösteririm. İstenmeyen ben mişim gibi..
Güzelce de boşanır, onun o üzerindeki bakirelik korkusunu da böylelikle atmış olur. Hayatta da başarılar dilerim.
Devam etmek istesem bile benden önce en sevdiğim, kıymetlim dediğim bir kadının bedenine benden önce bir nâmahremin dokunmasını kaldıramam. Artık sevdiğim biri de olamaz.
türk filmine çevirmişsin olayı son kısımda koptum :D
@BenPiçinTeki nickini de al git. Senin gibilerle muhatap olmam ben. Bunu anlamaktan acizsin.
@BenPiçinTeki
merhametli adam görün...
kendi kendinizi bi halt saniyonuz
yukarda yok anasina derim yok savciliga basvururm
bos bos zirvaliyor
Neden yok onu bilmek lazım. Bazıları doğuştan olmuyor mılyonda bir görülüyor bazıları ise ilişki yaşamıştlr. Yaşasa bile gerdek gecesine kadar sakladığı için çok kızardım samimiyete saygıya sevgıye kalmış gerisi
Cevap
20Cevap
söylerim kızın kendi annesine de söylerim savcılığa suç duyurusunda bulurum
savcılık ne alaka
onu anlamadim
vay be
@ferhatımben aynen ajshajshhs
Tüketici hakem heyetine şikayet et bari ki yenisi ile değistirsinler
@ferhatımben ajagdjdjkdjdjw
Deforme olmuş mal oluyor, ya yenisi ya da iade
Tabii ki hayır. Zaten öncesinde biliyor olmam ve bunu mesele etmemiş olmam, konunun da kapanmış olması gerekir.
Erkeklerinkine de bakmak mümkün mü öğrenmek falan. Tek taraflı olmuyor ama
Karımın bakire olup olmaması ya da kız olup olmaması Sadece beni ilgilendirir
Bakire degilse gerdekten önce ögrenirdim zaten onuda demekki kabul etişimki gerdege girmişim
Kizi patlatan kisi tum arkadaslarina ballandira ballandira anlatinca kimse sorun etmemis. Ama kocasi annesine anlatinca cok ayip😂
Bu anneyi ilgilendiren bir durum değil kendisini ilgilendiren bir durum
Önceden söylemediyse tazminat davası nafaka ile ayrılırsın anlaşmasızsa 7 sene sürer ayrılmam
Bu önceden bilinir zaten ben nişanlıysam evleneceğim kızı teyit ederim zaten slk değiliz o kadar
mesela nasıl teyit edersin
Sorarım kardeşim afedersin ama açar bakarım salk değilim
anladım
Evet umarım sen öyle değilsindir
sana kalmamış nasıl olup olmadığım?
bilmek haddin değil ama bakireyim
Yani senin için dedim ben
Yanlış anlama
Kocanin ki 35 cm çıkarsa sen annene soylermisin
puahahshah
hayır
Aferin oleyse
yoo bir kaç ay sonra boşanırım heralde
ahshajdhsjjjesj
hemen nasıl boşanacaksın, ertesi gün başvursan sıra gelene kadar bir kaç ay geçer
öyle kolay da değil ki boşanmak
11 yıl sonra boşanan kişileri biliyorum. sıkıntılı bir durum
ben o yüzden heralde yazdım, kaç ay süreceğini tahmin edemedim
Niye söyliyim ya. Ne saçma bişi
Annesine söylemem ama bosanırım
Onun annesine söylerim
Neden söyleyeyim ki çocukmuyum
Paylaşmazdım o bizim aramızda olan bir şey
anne ne alaka
bilmem
Bakire degilmisin
yo ondan değil