Arkadaşlar sizce dengeyi nasıl ayarlamak lazım flörtte. Şimdi benim hiç cinsellik olmayan ilişkilerim de oldu ama çok sokucu isteksiz çekimsizdi ondan zaten karşılıklı koptuk bitti. Onun dışında Karşı tarafın çok istekli olduğu böyle cinsellikle olan ilişkilerim de oldu ama onda da erkek sadece cinsellik ve vücut için beni seviyor gibiydi ve tek motivasyonu vücudumdu hani onda da mesela ben seksten sıkılınca ya da seks dışınds bir şey yapmıyoruz diye soğudum ettim. Yani ben istiyorum ki hem arada çekim olsun sevişmek öpüşmek isteyelim ama hem de çok iyi arkadaş olalım hani böyle tek ilişkinin ayağı seks olmasın gerçekten iyi sohbet edelim gezelim tozalım bi şeyler yapalım filan.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ilk tanismalarda karşı tarafa söyle ama önce ondan bi cinsellik adımı gör sonra söyle yoksa seni kandırır. Söyledikten sonra uymazlarsa bırakırsın. Bu istediğini ve anlattıklarını bende yaşadım bi sevgilim oldu elini bile tutturmazdi ayrıldım bi sevgilim oldu o da sürekli dışarda bile olsa sürekli yiyişmek istiyordu bi aktivitemiz olmuyordu benim gibi istekli libidosu yüksek birini bile bu şekilde kendinden soğutmayı başardı yani bende senin gibiyim bi ortasını bulamamaktan korkuyorum yani aktivitelerde yapalım ama yeri geldiğinde de yaramaz olalım herşeyin yeri zamanı olsun istiyorum umarım buluruz 🤷😞
17 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben de öyle yapıyorum yıllardır zaten şimdi ot dindar gibi çalanlar var zaten onlara flört sevgili bile demiyorum sadece dışarda buluşup bi şey yapıp dağılıyoruz arkadaş diyorum. Ama diğer abazan olanların zaten hep kovaladıkları şey seks. Ben de libidosu olan biriyim zaten öpüşmek sarılmak sevişmek isterim ama dozunda. Hani bu ikinci grup beni seksten irite edip kaçırıyor. Mesela ben istyorum ki güzel güzel eğlenelim bi şeyler yapalım arada da seksi güzel bir zaman da geçirelim ama son takıldığım çocuk mesela konser sinema oyun vs hep dolarda görüşüyoruz her saniye yiyişmeye çalışıyordu. Hep konuyu sexe getiriyordu şöyle sexysin böyle arzuluyorum seni yok sana oral yapayım yok şöyle böyle tek sohbeti sexti yani. Ondan sapık mısın be bıktım diye yarıldım. Mesela ilkinde de düzgün uyardım ya dedim ben rahatsız oluyorum bi kendini kontrol et böyle her saniye seks sohbeti iğrenç dedim yok sen yanlış anladın cs vs dedi geçti sonra yine aynı. Herifin tek düşüncesi seks cidden p*rno bağınlısı bence. Zaten instagramına baktım hep sapık eskort kızları filan takip ediyoe.
Soran+1 yılYani iki türlü de flört sevgilim oldu. Hiç gram cinsellikle alakası olmayanlar da oldu. Cinsellik doşında hiçbir şey düşünemeyen aklı fikri sadece yiyişmek elleşmek olan da. Ben normal istiyorum ama yok.
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ya ikimizde birebir aynısını yaşamişiz ve ikimizde artık aynı şeyi istiyoruz bence biz bi tanışalım istiyorum yani belkide bu karşılaşma tesadüf değildir yani birbirimizin ne istediğini biliyoruz yani bence iyi anlaşırız gibi görünüyor
Soran+1 yılYok ben sanalda tanışmam.
Cevap sahibi+1 yılYok yok burdan önce iletişim kurup sonra yüz yüze buluşalım istiyorum yani bende sanal bişey istemiyorum ciddi niyetle yaklaşıyorum ciddi adımlarla ilerleyelim istiyorum
Soran+1 yılBen yurtdışına taşınıyorum olmaz o iş. Ben orada birini bulucam.
Cevap sahibi+1 yılSaygı duyarım o zaman 🤷
En İyi Cevaplar
İşte bu konuda sınırları senin belirlemen gerekiyor hatta o bütün motivasyonu senin vücudun olan erkek sen onu öptüğünde kendini ödüllendirilmiş gibi hissetmesi lazım öyle bir denge kurman gerekiyor istediğini hemen vermeyeceksin ama hiç de vermemezlik yapmayacaksın
012 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapmıyorum zaten. Ama onları köpek gibi görüyorum ve saygu duymuyorum çünkü sadece benden seks bekleyerek benle görüşüyor. Bugün ne koparabilirim kafasıyla. Sadece benle yaşadığı sexe odaklı onun duşunda mal boş erkeklerle de sevgili olup flört etmiyorum.
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum zaten eğitimi mesleği kültürü yoksa görüşmüyorum.
Soran+1 yılEvet ama sohbet edince anlaşılıyor zaten ondan işte hiçbiri sürmüyor çoğu mal
Soran+1 yılEvet de hepsi eleniyor asla doğru yok
Soran+1 yılAynen
Soran+1 yılEvet öyleyim karşıma da net insanlar çıksa keşke.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
15Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Guzel seyler istiyosun. Bunun icin tek amaci seks olmayan seni onemseyen biri olmasi lazim. Elbet cikacaktir kizlarin ortak sorunu bu
119 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle. Hani gerçekten seven partner olan erkek istyorum ama piyasadaki erkekler aman işte ben sorumluluk almam para da harcamam ama seks yapalım modunda.
Soran+1 yılAynen hem öyle hem de cimriler işte para harcamak istemiyor hiçbiri böyle sadece kendi parasını ödüyor hediye çiçek almıyor. Ben de soğuyup bitiriyorum ne o öyle yani cebinden hiç para harcamadan benle sevgililik filan yaşayamaz.
Soran+1 yılÇoğu çok cimri bir iki yemek kahve ısmarlasa ya da sinema bileti alsa of pof param azaldı param bitti diye şikayet etmeye başlıyorlar.
Soran+1 yılAynen öyle işte hatta bana daha pahalı hesapları kitlemeye çalışıp kendi ucuz olanları ödeyen erkekler oldu mesela direkt bitirdim ilişkiyi.
Soran+1 yılSonuçta ben hiçbir erkeğe cüzdan muamelesi yapmıyorum hani bana şunu al bunu al ya da para ver demiyorum. Bu saçma çünkü kullanmak olur. Ama erkeğin de benle flört ederken görüşürken beni değersizleştirmesi iğrenç. Hani sadece kendi hesabını ödemesi hiç çiçek hediye almaması filan.
Soran+1 yılBi erkek benle görüşmek buluşmak istiyorsa başbaşa hesabı ödemeli. Yoksa ben o erkeğe saygı da duymam sevmem de görüşmem de.
Soran+1 yılBen de demiyorum. Ortak hesap ödüyor ya da bana hesap ödetiyor mesela direkt gözümde bitiyor. Bak şey olur. Mesela 2 yemeği o öder diğerini ben öderim. Ya da yemeği o öder tatlıyı ben öderim o olur. Ama konsere gidiyoruz mesela ayrı bilet alıyoruz. Ya da içeceği o ödüyor. Yemeği bana kitliyor ben ödüyorum. Orada inanılmaz midem bulanıyor. Ya da bana yavşıyor mesela sevgili olmak istiyor sonra hesap geliyor böyle geride duruyor benim ödememi bekliyor asla dur ben öderim olayı yok. Midem bulanıyor böyle erkeklerden. Ben ne diye senle sevgili olayım yani.
Soran+1 yılValla öyle ya. Eski kadınlar ne şanslıymış yemin ederim. Erkekler neler neler yapiyormuş. Şimdi kadınlar çok değersizleşti.
Soran+1 yılEskiden erkekler nasıl saygılıymış kadına. Çiçekler çikolatalar asla hesap ödetmezmiş. Hani asla cinsellik muhabbeti açmazlarmış filan utanırlarmış. Şimdi eskort gibi davranıyor erkekler kadınlara direk selam foto atsana tek mi yaşıyorsun bana gelsene seks yapalım modunda.
Soran+1 yılEvet kabullenen çok koz var. Çevremde erkeğe para yediren çok koz var erkekler de ondan alışmış işte. Diyor benim hiçbir şey yapmama gerek yok ben yatarım kadın bana baksın. Benim de karşıma çoktan erkekler böyle işte asla bi şey vermek istemeyen hep beni kullanmak isteyen erkeklerdi. Hem hani seks yapacak hem sorumluluk da almayacak para da harcamayacak hatta benim paramı yiyecek hani ben versem. Ondan ayrıldım hep.
Soran+1 yılBen duruşu gayet sergiliyorum ama bi şey değişmiyor düşürmeye çalışıyorlar ondan bitiyor. Hiçbiri adam olmuyor zaten olmaz da. Özünde olmalı iki gün adam givi rol yapan adamdan olmaz.
Soran+1 yılHayır ciddi düşünen erkekler de karşıma çoktı ama berbarttı profilleri. Hani arabası yok evi yok. Ailesi fakir. Düzgün işi mesleği yok kültürü yok tipi yok. Ne diye evleneyim ki öyle ezik biriyle.
- Cinsel Yaşam konusunda 494 cevap paylaştı.
+1 yılTamam ztn bu istediğin şeye sevgililik diyoruz aksi sürekli seks FB oluyor seks olmaz ise de monoton uzak mesafe ilişkisi gibi oluyor
123 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte ben sevgililik istiyorum ama karşıma çıkanlar ya sadece seks fb kafası ya da mal gibi buluşuyor hiç duygu libido yok.
- +1 yıl
Bu senin tamamen şanssızlığın bence
- +1 yıl
Eski sevgilime de kask almıstım izin günlerimizde veya hafta sonları İstanbula yakın şehirleri geziyoduk mesela sabah çıktık akşama kadar gezdik gece otelde kalıcaz güzel bir gün geçirmisiz seks öyle oluyodu
- +1 yıl
Hayvan değiliz ki her gördüğümüz yerde seks yapacak
Soran+1 yılİşte aynen öyle bence de öyle olmalı ama benim karşıma çıkan istekli erkekler de hep her yerde seks kovalayan tiplerdi ben mesela seks istemediğimi erken olduğunu yavaş gitmek istediğimi gezip tozmak istediğimi hep baştan söyleyip belirtip zaten ev seks tekliflerini reddediyordum. Ama ona rağmen sinema araba dışarısı nerede olsak hani seks kovalıyorlardı. Hani nerede yapabiliriz nerede yiyişebiliriz diye ben de onlara saydığı ve sevgili yitirdim ne bu dedim ya tek hücreli embesil terliksi hayvan gibi. Git dedim geneleve filan senin ilişki sevgililik neyine penis beyinli bi kaliteli sohbet edil film bile izleyemiyorlar ya. Tek dertleri meme popo seks.
Soran+1 yılBi de hep özür dileyip söz verip yapmam etmem tamam kendimi tutarım diyorlar sonra yine taciz ediyorlar sapıklar.
- +1 yıl
Tamam işte seni FB gibi kullanmak istiyorlarmış
- +1 yıl
Evet seks yapmak güzel ama hayat da seksten ibaret değil
- +1 yıl
Diğer türlüsü hastalıktır ztn
Soran+1 yılEvet işte ben de onu anladığım için bitirdim.
- +1 yıl
İstanbula yakın mısın gezdireyim seni istediğin yere
Soran+1 yılBen baştan diyorum ben ilişki istiyorum diye zaten fb istemiyorum diyordum bunlar da evet evet biz de tarzı diyip yaşan söyleyip işte hep olayı seks eve çekmeye çalışıyorlardı. Hep bahanelerle aman dılarda buluşmaualım evde buluşalım diye ısrar taciz ediyorlardı.
Soran+1 yılBen de işte inatla dışarda buluşıyprdum ama bunlar hel taciz ediyordu hadi eve gidelim ya da arabada yiyişelim modunda ondan kavga edip bitirdim.
- +1 yıl
Doğru olanı yapmıssın kendini ve bedenini kullandırtmak olurdu ztn
- +1 yıl
O tip insanlara FB aramıyorum de tekmeyi bas güzellik
Soran+1 yılÖyle yapıyorum zaten. Ama işte inatla kandırmaya çalışıyorlar. Mesela bi çocuğa öyle dedim çocuk yok işte ben seni seviyorum da işte gezelim tozalım diye aşığım diye sosyal medyasında romantik fotolarımızı paylaştı ya da ailesine arkadaşlarına beni bahsetmiş onu söyledi filan. Ama yine sapıklıklara devam etti ben de bitirdim. Hani seks için yalan söylüyor numara yapıyor bence. Hiç samimi gelmedi yaptıkları.
Soran+1 yılCiddi olan bu kadar sapık abazan davranmaz yani kendini frenler. Bu beni kandırıp seks yapabilmek için şeyler yaşıyordu.
- +1 yıl
Sjsjsjs kesinlikle çok tecrübeli ve zeki kadınsın
- +1 yıl
Komik duruyor o tarz şeyler işte sen söyledikten sonra efkarlı aşık moduna girmeleri gülünç durur
Soran+1 yılEvet çok tecrübeliyim çok erkek tanıdım sonuçta gerçekten milyon tane erkek tanıdım. Ondan seks için aşık numarası yapan erkekleri çok iyi biliyorum. Yarıda odtü mezunuyum 3 üniversite bitirdim zekiyim.
Soran+1 yılMesela bana ilk üç buluşmada şey diyen erkek çok oldu. İşte seni seviyorum aşığım hiç hayatımda böyle hissetmedim harikasın süpersin filan. Ben de dalga geçiyordum işte seks yapmayacağım seninle Ayrıca ben seni seviyor muyum emin değilim sevgili olmak istiyor muyum diye tersliyordım.
- +1 yıl
Vaaay bende piskoloji konusunda baya iyiyim psikolog arkadaşlarım var onlarla bazı konuları rahatça tartışabiliyoruz o kadar
- +1 yıl
Daha önce hiç böyle hissetmemiştim lafı ztn çok meşhur oldu sjsjsj
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Bunu karşılıklı hissedince daha güzel işte dozajında ayarlamak lazım
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte hem dostluk hem aşk olması lazım. Ama benim şuana kadar sadece cinsel çekim oldu o tam arkadaşlığı hiçbirinde yaşamadım ya.
Soran+1 yılAynen öyle. Ya zaten uzun ilişki gerçek ciddi ilişkide erkek kadının abisi babası sevgilisi arkadaşı olmalı.
Soran+1 yılYani benim karşıma çıkanlar genelde olgun olmayan sorumsuz parasız sadece eğlenelim sevişelim ama ben senin hesabını ödemem kafasında ben de ondan bitiriyorum. Enayi miyim yani bana hiçbir katkısı olmayan bir erkekle bedava seks yapmış ilişki yaşayım daha hediye çiçek bile almayan.
+1 yılilişkiye girmeyin. gülümse tatlı dilli ol. ama verme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İyide bunu nasıl bulamıyorsun... nasıl çocuklarla takıldın ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Erkeklerin 25 ten sonrası normal düşünceye sahip buna göre birilerini bulursan sorun yaşamazsın bence
019 Yorumla
Soran+1 yılYooo 30-40 ta da abazan çok tanıdım.
Soran+1 yılEvet var bence de kesin çoğu ana kuzusu
Soran+1 yılEvet bence de ama zaten çoğu 25 ten sonra da berbat bence. Düzgün olan bence 25 ten önce de iyi oluyor.
Soran+1 yılBenim genel tanıştıklarım hep ciddiyetsiz ya sadece seks için koz arıyorlar evlilik sorumluluk sevgililik isteyen yok. Sadece sexe varlar onun dışında her şeye söylenip surat yapıyorlar ondan da bitiyor zaten.
Soran+1 yılİşte aynen öyle bunlar zaten gelmiş 30-40 yaşına ailesi bakmıyor ediyor harçlık alıyor. Böyle adamla evlenilir mi. Evlensem ben bakacağım bebek gibi.
- +1 yıl
Benim büyümüş olan birini büyütme gibi bir görevim yok ben artık yaşadıklarımdan zevk almam lazım benden uzak dursunlar ama zevk nasıl bir şey diye merak ediyorsa onu öğretirim. Bazıları vücut olarak büyüyor beyin yok ve bencil olan da çok rahatladım bitti olmuyor hiçbir şey karşıdakini düşünmek lazım
Soran+1 yılAynen öyle işte mesela öyle bi erkekle bi kere görüştüm aylar yıllarca seks içim peşimden koştu tamam dedim gittim evine. Bi içecek yemek bile ikram etmedi mesela ben istedim öyle yaptı. Sonra işte öpüştük ettik bu acele edip hemen içine girmek istedi ben de hayır dedim daha erkek öyle seviştik ettik sonra içime girdi hemen boşaldı zaten ben hiç doğru düzgün zevk almadım sonra dedim eee hemen boşaldın ben daha gelmedim. Bi utandı mal oldu. Ay dedi ilk defa böyle oldu pardon vs bi dinleneyim yine yapalım dedi. Onda da hemen boşaldı. Böyle mal mal birbirinize baktık sonra ben çoktım girtin sonra bana mesaj attı naber görüşelim ni diye ben de dedim bir daha görüşmem senle çok kötüsün yatakta hiç zevk veremiyorsun erken boşalıyorsun zaten oral de yapmıyorsun ben oral yapmayan bi erkekle yatmam dedim engelledim baya üzüldü.
- +1 yıl
En başta anlatmak istediğim şey işte bencillik bu genelde rahatsız edici problemlerin başında geliyor. Birde yapamayacağın şeyler için çok atıp tutmamak lazım. Neden sevişiriz mesela karşılıklı zevk almak için bunun için kendine güvenmeyen insanlar zaten sevişmesin isteyen kişiydik harcıyorlar. Ben kültür tahsil bunlara da dikkat ederim mesela akıllı kadın yükseltir beni amacı olan sorumluluk sahibi olan kadınlar garip bir şekilde yükseltir beni çok boyuna falan takılmam çünkü ona göre yönetmesini bilirim
Soran+1 yılİşte evet çoğu erkek mal. Eğitimsiz parasız hiçbir kültürü vizyonu yok ama kitap okurmuş ya da çok parası varmış ya da çok iyi seks yaparmış gibi atıp tutuyor kadınj etkilemek için. Ama vakit geçirdikçe görüyorsun zaten bilgisiz mal fakir sekste de mal filan.
Soran+1 yılMesela ben hep bana sarkan erkeklere emir vermekten bıktım. Bana sarkıp sulanıyorlar ama asla hiçbir bok bilmiyor. Mesela bi çiçek hediye almayı hesap ödemeyi ceket vermeyi ilgilenmeyi süpriz yapmayı bilmiyor. Bi arkadaşlarıma aileme nasıl davranacağını bilmiyor. Arkadaşları ile beni nasıl tanıştıracak bilmiyor. Cinsellik nasıl yaşayacak yanaşmalı bilmiyor. Hepsinde çok eksik ve kötüler ve hepsinde ben onları eğitmek istemiyorum. Banane yani. Şöyle giyin şöyle yap çiçek al diye sevgililik flört mü okur. Ben dedikten sonra anlamı kalmıyor. O yapmalı şımartmslı beni etkileyici olmalı.
Soran+1 yılEvet kaliteli insan bulmak gerekiyor ama çok az işte kaliteli ben hiç bulamıyorum. O kadar parası eğitimi mesleği oluyor ama kalitesiz oluyor çoğu.
Soran+1 yılGörgüsüz hayatında düzgün giyinmeyi bilmeyen sanat bilim bilmeyen. Kaliteli mekanlara gitmemiş bi tipten ne olur ki zaten.
Soran+1 yılAynen bakacaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu biraz elinde karşındaki seni istemeli kullanmamalı
04 Yorumla
Soran+1 yılİstiyorlar zaten ben de kullandırmıyorum ama işte tek amaçları ve istekleri seks olduğu için bitiriyorum. Çünkü birlikte bir şeyler yapma istekler yok hep ev seks muhabbeti açıyorlar ondan bitiriyorum. Sevgililik değil amaçları sadece seks.
Cevap sahibi+1 yılO biraz sende bitiyor ama mesela nasıl yaklaşıyorsun merak ettim
Soran+1 yılBi şekilde yaklaşmıyorum normal flört ediyoruz işte. Ama bunlar her saniye nasıl sarılsam basıl ellesem öpüşsem ya da evime çağırsam da seks yapsam siye hesap ettikleri için soğuyorum ve bitiyor.
Cevap sahibi+1 yılAnladım senin konuşmanı merak ettim açıkçası
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBende böyle bir ilişki istiyorum valla
11 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım bence
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Aynısını bende arıyorum
10 YorumlaOnu baştan anlarsın zaten ya
014 Yorumla
Soran+1 yılİşte bazen anlamak zor oluyor. Libidosuz erkeklerde zaten haftalar aylarca arkadaş gibi görüşüyorum ama sıkılıyorum yarılıyorum bi sorun olmuyor da. Abazan erkekler başta aşık ruh eşi numarası yapıyor ya seks için. Başlarda süper oluyor mesela işte ilgili komik cömert vs sonra doyuyor sexe sana direkt öküz ilgisiz ayı bencil bir tipe dönüşüyor. O zaman da ben kandırılmış hissediyorum seks için. Hani arıyorum başta yaptığı şeyler yalan rol sadece seks için sonra hiç yapmıyor.
Soran+1 yılAynen öyle yapıyorum. Bir ay dayanmıyor çoğu zaten. Of pof diye kavga ediyor bitiyor.
Soran+1 yılBence 1 ay kuralı gayet iyi. Dediğin gibi amacı para seks olan tipler bir aydan fazla uğraşmıyor.
Soran+1 yılAma engellemezsem aylarca yıllarca taciz ediyorlar bazıları hani her aklına geldikçe mesaj arıyor sapık sapık çoğu.
Soran+1 yılYa da her buluşmada bi yakınlaşmaya çalışıyor mesela uyarıyorsun ediyorsun bir buluşma konsere gidiyorsun ikidebir dana sürtünmeye öpüşmeye çalışıyor. Ya da başka yere gidiyorsun arabada öpüşelim yiyişelim diye ısrar ediyor filan.
Soran+1 yılZaten öyle yapmıyorum da başta düzgün duruyorlar zaten sorun orada. Başta kendini gizliyor efendi modern duruyor sonra 3 buluşmada taciz edip ayılaşıyor o zaman da engelliyorum ama rahatsız ediyorlar.
Soran+1 yılYok ya yapıyor gayet işi eğitimi iyi olan da tanıdım böyle canım canım sapık şeyler yapıyor. Hepsi değil ama yapan tanıdım yani.
Soran+1 yılZor tabii hani hep erkekler seks için geliyor.
Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Olması gereken bu zaten ama insanlar işte.
00 YorumlaEn doğrusu
10 Yorumla
+1 yılBunun için erken bir cinsellik yaşamaman gerek
07 Yorumla
Soran+1 yılYaşamıyorum zaten. Ama çoğu hemen daha buluşmadan ya da ilk buluşmadan cinsel sohbetlere girip zaten irite edip kaçırıyor beni.
- +1 yıl
Ne edip kaçıyor anlamadim
Soran+1 yılBeni kaçırıyor diyorum ya işte sapık olması yüzünden sadece seks konuşuyorlar.
- +1 yıl
Sohbetijn hakimiyeti sende olmali o zaman
Soran+1 yılÖyle oluyor zaten.
Soran+1 yılAma onlar hep işte seks konusuna getirmeye çalıştığı için bitiyor sapık sonuçta.
- +1 yıl
Valla ne diyebilirim ki benle konuş getirmeyeyim :)
+1 yılkısmen haklısın
00 Yorumla
+1 yılYani gerzerken sevisseniz güzel olur
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem