Yani nasıl sorsam bilemedim çok da utanıyorum ama cinsel ilişki sırasında aşırı ıslanıyorum ve bunu nasıl engelleyeceğimi google da bulamadım. Erkek arkadaşımdan çok utanıyorum öyle olunca. Engellemenin bir yolu yok mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Vajinal ıslaklık kadından kadına farklılık gösterir. Regl sonrası doğurgan dönemlerde ıslaklık aşırı artıştadır ayrıca hormon içeren bir hap kullanıyorsan bu da sebep olabilir.
Bunda utanacak bir şey yok. Senin sağlıklı seksi seven ve zevk alan bir kadın olduğunu gösterir ki erkekler bundan iğrenmez. Aksine memnun olurlar.
Eğer seks sırasında partnerinin penisinin sürekli dışarı çıkacağı kadar bir durum sözkonusu ise prezervatif kullanarak bunu en azından önleyebilirsiniz.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Utanılacak bir durum yok ama asıl ıslanmazsan kuru kalırsa o zaman sorun olur. Sevgilin den hiç utanmana gerek yok erkeklerin sevdiği bir durum ve bu kadar kafama takacak kadar sorun etmesen daha iyi olur.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu bir sorun değil, lütuftur. Bir çok insan bunun tam tersinden, yani kuruluğundan şikayetçidir. Islanmış olman senin ne kadar tahrik olduğunun göstergesidir. Erkek arkadaşının bunu dile getirmesi, hoşuna gittiği anlamına gelir. Bunda bir sıkıntı yok. Kafana takma. Tadını çıkar. Merak etme. Erkek arkadaşın da tadını çıkaracaktır.
00 Yorumla
+1 yılbence çok yanlış düşünüyorsun yani çoğu kadının ıslanamamak gibi sorunları olabiliyor ama sen onlardan değilsin normal bir vajina ıslanır zevk aldıkça daha çok kayganlaşır bence buna utanmalısın bu daha güzel bir şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
26Cevap
+1 yılUtancak birşey yok hatta ii bişi ama erkeğin zevkini azaltıyorsa çözüm arayın
14 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum hiç konuşmadık bunu sadece bir kere aşırı ıslanmışın diyip güldü
- +1 yıl
Sonuç olarak rahatça boşalabiliyor mu
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
tamam o zaman sıkıntı yok takılma
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılBu hem senin için hem erkek arkadaşın için harika bir durum 😊 utanman değil gurur duyman gerek 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben olmaması gerek sanmıştım 🙈
- +1 yıl
Tam tersi olsaydı acılı bir ilişki olurdu.
Bu harika bir durum seks için çok şanslısın kesinlikle canım, hatta partnerin girip çıkarken çıkan seslerden aşırı tahrik olacak😋😊
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılengellemen gereken bişey olduğunu kim söyledi biz öyle severiz.
10 Yorumla
+1 yılSaçmalama bu utanılacak bir şey değil. harika bir durum hatta. zamanla daha normal olur
10 YorumlaJa bunlar naturel olaylar, sen buna karsi bisey yapamazsin ve erkek arkadasin bunu hemen kabullenir.
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi bence aşırı ıslanman. Böylelikle erkek arkadaşın girerken fazla acı hissetmezsin ve muhteşem zevk alırsın
10 YorumlaGayet normal ve güzel bir durum neden utanıyorsun? Millet kayganlaştırıcı jel alıyor bunun için. Bence imtina etmemelisin.
00 Yorumla
+1 yılYok bu sizin yapiniz. Zevk alma oraniniz fazla olmasindan kaynaklaniyor
10 Yorumla
+1 yılKafayı yeme kafayı , bu erkek için oldukça tahrik edici.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılutanma neden utanıyosun bu kötü bir şey değil ayrıca erkek arkadaşın gurur duyuyo, kendi ıslattı sanıyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaw ıslan ıslan zaten ıslanman daha iyi hiçmi p*rno izlemedin normalde erkekler tükürerek ıslatır ıslanmazsa yani:)
10 YorumlaYahu cok sevilen bir durum neden engel olcan
12 Yorumla
Soran+1 yılTiksinmez mi ki
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılinsanalar ıslaklık olsun diye kayganlastırıcı jeller kullanıyor. böyle olduğun için rahat olmalısın...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. havluyla sileceksin ara sıra. dediğin gibi aşırı kayganlık zevk vermiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü bir şey gibi durmuyir bide sevgiline sor bakam
00 Yorumla
+1 yılkurumuyorsun işte
ne güzel10 Yorumla
+1 yılKötü birşey değilki bu
00 YorumlaBu harika birsey neden engelleyesin ki
00 Yorumla
+1 yılBu benim çok hoşuma gider, yalamayiseviyorum çünkü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılNeden engellemek istiyorsun ki daha güzel
10 Yorumla
+1 yılIslanmak iyidir takılma fazla
00 Yorumlabence daha iyi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmasi gereken o zaten engellemeye calisma
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alıyorsun niye utanıyorsun ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEngellemen gereken bişey değil bu kuzum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUtanmış halin buysa :D
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bişey bu engelleme
00 Yorumla
+1 yılEngelleme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı