Aniden bi boşalma squirt tarzı bir şey olmuyor. Mastta yorulup bırakıyorum partnerimle de sürtünme vs yaşıyoruz müthiş zevk aldığım oluyor o p*rno gibi bi boşalma görmüyorum. En son parmaklarken deli oldum böyle bacaklarımla sıkıştırdım felan orada kasıldım buna net bir şekilde orgazm diyebilir miyiz? Yoksa gerçek manada tatmin olup Nirvanaya ulaşmam için birleşmeyi mi beklemem gerekiyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. mastta da boşalma olur. ancak gerçek ilişkide aldığın zevkle boy ölçüşemez. biraz daha tekniğini geliştir bence. okşama kısmına daha fazla ağırlık ver.
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben farklı bir teknikle yapıyorum bu da olumsuz etkiliyor olabilir. Elimi oraya koyup bacaklarımı sıkıştırıp kastigimda çok zevk alıyorum bunu da ilk zamanlar keşfedip masta böyle basladim. Olumsuz etkiler mi snece
- +1 yıl
yok olumsuz etkilemez de bu çok az işe yarar ondan orgazm olamıyosun. buna misafir mastıda derler. kadınların bir muhabbette veya misafirlikte bacak sıkıp bırakması veya sallamasına denk bi durum. uyarılıyorsun ancak bu uyarılmaz seni orgazm edemez. o yüzden ne kadar yapsan rahatlayamazsın. klitorisi okşamalısın.
Soran+1 yılDeneyelim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
37Cevap
İçine girip sen zaten orgazm olurken o pompalamaya devam edip 2. Kez peşpeşe orgazm olduğunda gerçek zevki tadıcaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBuna epey süre var gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılSqurtingi her kadin yasamaz. Ve kadinlarda genelde orgazm esnasinda zaten akinti olmaz. Hatta kadinlarin %15 kadari asla orgazm bile yasayamaz. Sen yinede sansli 85lik kesimdesin fazla takilma
012 Yorumla
Soran+1 yılHaha içimi rahatlattin djdj
Cevap sahibi+1 yılIcini rqhattlattiysam ne mutlu bana 🙏
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/1oU4EP7jc2uH
Bunuda dinlemen lazim.
Cevap sahibi+1 yılBide odaklanman lazim odak en onemli unsur.
Cevap sahibi+1 yılVe bisey daha orgazim olacagin zaman iseme duygusu olusuyo mu sende?
Soran+1 yılBahsettigin gibi sonrasında yoğun bir akıntı olduğu oluyor sextingde felan eğer partnerim varsa dehşet islaniyorum zaten
Soran+1 yılGerçek bir sekste inanılmaz zevk alırım dimi ya hshwh bu ara kendimi zor tutuyorum sbsb
Cevap sahibi+1 yılBakiremisin peki?
Cevap sahibi+1 yılBu arada islanman mukkemmel birsey
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/1aUuMuZ1lmpI
Kesinlikle oyle
Soran+1 yılMesaj atamıyorum sana sanırım burdan daha fazla detaya girmemem iyi olucak
Cevap sahibi+1 yılhttps://voca.ro/1iQO17sFjCEn
Ya direk link de atilmiyo burdan alakasiz gorus deyip. kaldiriyolar 😂
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Şiddetli bosalma olmuyordur kasılma şeklinde geçiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılImm peki
Yani tamamen birinin beynini kapatıp o ana odaklaması gerekiyor seni yoksa baya zor oluyor kadının boşalması
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen var ya sekste uçucaksın demedi deme. Ama parmaklıyorum diyorsum bakireyim diyordun o kısmı anlamadım tam?
08 Yorumla
Soran+1 yılİçine sokmadan parmakla okşama baskılama gibi dusun
Soran+1 yılVe umarım dediğin gerceklwsir
Cevap sahibi+1 yılÖyle olucak çünkü zevk alma şeklin çok uyuyor sekse. Klitorise mi baskı yapmaktam bahsediyorsun ama vajina deliğine mi?
Soran+1 yılVajina deliği daha çok hoşuma gidiyor mesela oral yaptırırken de klitorisw odaklandiysa asagi yonlendiriyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte tam bahsettiğim bu. Klitorisini okşatmayı sevsen sadece seks tahmin ettiğin kadar güzel olmayabilir derdim ama böylr deliğine baskı uygulanıp okşansa yalansa falan azdırıyor seni değil mi boşalıcak gibi oluyor musun böyle?
Soran+1 yılEvet bayiliriyoum
Cevap sahibi+1 yılSen bir içine bir şey alsan var ya hahahhaha ne sen sooor ne ben örnek vereyim 😂
Cevap sahibi+1 yılPartnerin var mı düzenli seni boşaltan peki eliyle?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de bir zamanlar öyle zannediyordum Aynı senin gibi 3 yıl öyle sürdü sonra bir gün o Eylem gerçekleşti havada gördüklerim karşısında hem korktum hem Şoka girdim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılıste tr kızlarının durumu okadar sey yapıyorsun ama orgazmın tadını bılmıyorsun. cok seyden kendınızı mahrum bırakıyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılO da olur be
Cevap sahibi+1 yılSimdiye kadar omadiysan yapmanin ne anlami var? Sen ise gdip ay sonu maas almiyan birinin mantikli oldugunu dusunebilirmisin?
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Parmaklarken zaten içine almış say penisi ondan sana çok zevk verir
00 YorumlaAslında işte o tarif ettiğin kasılmalar orgazm her kadın fışkırtma yaşayacak diye bir kural yok
00 Yorumla
+1 yılherkes aynı tepkileri veremez. titreme dudağını ısırıyorsan olmuşytur.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNirvanayı sevişerek oral ile de yaşarsın ama sanırım biri seni yatağa bağlayıp sen dur desende durmadan devam ederek yaşatabilir gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında gerçekten iyi denebilecek kişilerle deneyimledim
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor mu
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Squirt tarzi boşalma herkeste olmuyor aşırı islaklik titreme kasılma oluyorsa orgamz oluyosndur
02 Yorumla
Soran+1 yılBir de daha önceleri sey olmustu böyle dolu dizgin bi sexting sonrası (iş yerinde sbsh) lavaboya gittiğimde yoğun kaygan bir sıvı gelmisti bence o bosalmaydi shhs
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle olması için kasılman lazım ve kaslarla alakalı bir durum
03 Yorumla
Soran+1 yılImm
Cevap sahibi+1 yılOlmaz zor yani
Cevap sahibi+1 yılİlaç kullanıyorlar kaslar için çoğu
Gizli Üye(36-45)+1 yılKasilman muhtemelen bisalmaymis. Bazi kadinlar zor bosalir
02 Yorumla
Soran+1 yılBosalmayi her seferinde yaşamak istiyorum aksi takdirde Tadım kaçıyor
Cevap sahibi+1 yılHaklisin peki sadece oksama ya da parmaklama mi yapiyosun? Yani hayal kurma p*rno izleme falan var mı ? Cunku asil onemli sey masurbasyonda tahrik olmakta. Tahrik olursan kolaylasir. Ve bosalmayi unutmalisin sadece zevk almaya bakmalisin
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. mastürbasyon yaparken kasılınca bırakma devam et gerçek boşalmayı nasıl yaşıyorsun izle kızlar genelde kasılınca rahatladım zannediyor
00 Yorumla
+1 yılşöyle elin ayağın titreyip ruhun bedenini ter ediyorsa anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılFarklı bir ruh haline bürünüp kendimden geçtiğim oluyor açıkçası kendimi müthiş derecede kadınsı hissediyorum seks tanrıçası gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle merak ediyorumki gerçek orgazmı o kasılma anında kadın nasıl olur acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvoltranı oluşturp aynı anda partnerin kliye parmakla uygulama yapmalı. ozaman bak nolucan
00 Yorumla
+1 yılKadınların çoğu zaten tam anlamıyla bosalamiyor bunun için iyi bir partner sonucunda iyi bir haz gereekli gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılDuygusal bir yakınlık olması gerekiyor zaten beni kendine çekmeli öyle herhangi biriyle yapamam
- +1 yıl
Duygusal birinin seksde iyi olacağını nereden biliyorsun 3 dakikada gelen biri seni istediğin hazza ulastiramaz
Soran+1 yılGayet geç gelenler oldu
- +1 yıl
Geç gelme sadece örnekten biri ayrica ben bana gel hazzı gor demiyorum yanlış anlayıp hemen birlikte olduklarını savunma
+1 yılHer kadın squirt yaşamaz. Siz zaten orgazm yaşamışsınız.
00 Yorumla
+1 yılDarısı başıma
00 Yorumla
+1 yılKasma sıkma kendini ondan rahat ol sal
00 Yorumla
+1 yılBenimle olsan fışkırtırdın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılOrgazm olmussun okadar kasmandan belli
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Demekki bosalmiyorsun boşalsan anlamama şansin yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle bir boşalma görmek zaten zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyıp günah be kardeşim
02 Yorumla
Soran+1 yılKudurmuş olamaz mıyız
Cevap sahibi+1 yılYani her koyun kendi bacağından asılacak hepimizin istekleri duyguları arzuları var günahı sevabı bilmiyor ahirette vereceğin sorgu suali düşünmüyorsan yapacak bir şey yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılVanadan şu gelmiyor mu
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok çok islaniyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşalıyorsun evet mastürbasyon yaparken ama birleşmede daha çok zevk alırsın
Soran+1 yılAyy umariiim. Beklentim yüksek
Cevap sahibi+1 yılBakire misin daha
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlanı söylersen yardım edeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılazamıyorsun demekki
00 Yorumla Her zaman olmaz kızlarda o olay
00 YorumlaOnu bir de ben oral yapsam bak nasıl gelirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvideolar yalan, kasildiysan tamamdir
03 Yorumla
Soran+1 yılYani zevk alıyorum epey kendimden geçiyorum ruhen de
Cevap sahibi+1 yılo kadar yani
Soran+1 yılEvett
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence sen hiç orgazm yaşamamışsin
00 Yorumla
+1 yılBüyüyünce anlarsın