ilişki sırasında oral ya da normal ilişki farketmez boşalıp bşalmadığımı bilmiyorum. yani mesela bir sıvı geliyo iyice kayganlaşıyo elimi falan sürdüğümde oraya parmaklarım sırılsıklam oluyo. Bu boşalmışım dmek mi oluyo mu?
Cevabın nedir?
+1 yılKadınlarda erkek gibi boşalma olmaz, boşalma denilen şey orgazm olman, onu da sen anlayabilirsin ancak. Burada bahsettiğin normal ıslanma, tahrik olduğunda herhangi bir ilişkiye girmesen de gerçekleşebilir. Orgazm olup olmadığını sadece ıslaklığından anlayamazsın. Boşalan kadınların olduğu söyleniyor ama ne kadar doğru bilinmez. Henüz tıbbi olarak ispatlanamadı :)
09 Yorumla
Soran+1 yılPeki ben nasıl boşalıcam bu yaşadığım ıslanmaksa eğer?
- +1 yıl
Boşalmıycaksın, orgazm olacaksın. Daha önce yaşamadıysan tarifi zor bir şey. İlişki veya mastürbasyon sırasında çok yoğun zevk ve tatmin durumu, o an zevkte zirveye ulaşmak gibi bir şey. Yani fiziksel olarak erkeklerdeki gibi bir şeylerin boşalmasını bekleme. Islanabilmen güzel, o ilişkiye hazırlık ve ilişkide kolaylık için. Ayrıca zevk aldığında ıslanman da çok normal ve doğal, o yüzden orgazm olduğunda da doğal olarak ıslak olursun. Ama tek başına ıslaklık orgazm anlamına gelmez, çok ıslanıp hiç orgazm olamayabilirsin de. Zirveye ulaştığında anlarsın zaten, o an muhtemelen kasılırsın, devam edemezsin. Yalnız her kadının da orgazmı farklı olabilir, öyle kesin bir şablonu yok.
Soran+1 yılmast. yaparken çok fena kasılıyorum ve yapamıyorm mesela devam edemiyrm yani. Ama erkek arkadşmla yaparken kasılma titreme olmuyo hiç. mast yaparken hoşuma giden yerleri mi söylemeliyim acaba ona?
- +1 yıl
O zaman mastürbasyon yaparken orgazm olabiliyorsun. Zaten en kolay bu şekilde anlayabilirsin, zirveye ulaşıp artık devam edemiyorsan orgazm oluyorsun demektir. Bu durumda erkek arkadaşınla orgazm yaşayamıyorsun. Dediğin gibi ona nasıl zevk aldığını söyleyeyip onu yönlendirebilirsin. Erkek arkadaşınla ilişki yaşıyorsan da üstte yapmayı dene, tempoyu sen ayarlarsan orgazm olabilirsin, o da senin nasıl zevk aldığını öğrenir.
Soran+1 yılevet erkek arkadşamla olduğunda orgazm olmıyorum. ama ben onunlada olmak istiyorum. Mesela mast. hızlı yapıyorm anca o zaman oluyo hızlı ve sert ama erke arkadşmla o kadr sert ve hızlı yamıyorz bununlad ilgili olablr mi?
- +1 yıl
Bence doğrudan onunla ilgilidir. Herkesin zevk alma şekli farklı olur, sen de erkek arkadaşını buna göre yönlendirmelisin. Çok büyük bir problem değil, onunla konuşup daha hızlı ve sert yapabilirsiniz, sorun da kalmaz :) Ama konuşmaktan çekinme, ilişki sırasında konuşup kolayca değişiklik yapabilirsin. Aslında onun da seni orgazm edemediğini anlamış olması gerekirdi şimdiye kadar, o anlamıyorsa iş sana kalıyor :)
Soran+1 yılnette okuduğma göre erkekler çok fazla anlayamazmış kadının orgzm olup olmadığını numarada yapabiliyomuşz yani :)
- +1 yıl
Aslında anlaşılıyor ama büyük konuşmamak gerek yine de :) Çok iyi rol yaparsan anlaşılmaz. Sen onu kandırmak için özel çaba harcamadıysan orgazm olamadığını anlamış olmalıydı. Oldum olmadım diye konuşmaktan çok zaten vücudun sinyalleri verir, onları da anlamamak imkansız :) Orgazm olmak istiyorsan biraz kontrolü ele alman lazım anlaşılan :)
Soran+1 yılaynen demekkii artık kontrol bende olmalı :)
En İyi Cevaplar
hayır o zevk suyu tamamen normal ama boşalamaman geç boşalma bu bir hastalık ama emin ol sevilen bir hastalık zevk ve haz'ı arttırır.
01 Yorumla
Soran+1 yılGeç değil hiç boşalmıyorum tam olcak gibi oluyo sevgilim boşalıyo ben kalıyom
Gizli Üye(36-45)+1 yılO sivi cinsel iliskiyi kolaylastirmak icin salgilanan sivi. Sadece uyarildigin anlamina gelir. Gerçekten orgazm olunca aklinda bir süphe kalmaz zaten, emin olursun.
06 Yorumla
Soran+1 yılOf demekki hiç olamadım ben :(
Cevap sahibi+1 yılBen olunca öyle sesler cikariyorum, öyle kasilmalar geçiriyorum ki, arkasindan kendime sasirdigim oluyor, o sesler benden mi çikti diye. Bir süre de geçmiyor, hafif titresimler hissetmeye devam ediyorum.
Soran+1 yıloff :( ben niye olamıyorm ki?
Cevap sahibi+1 yılkendi kendine yapmayi dene, vibratör kullan mesela. Vibratör büyük kolaylik.
Soran+1 yılvibratörüm yok ki
- +1 yıl
hımmm süpersin canım
+1 yılOnu boslukta bir merdivenin tepesine adim adim cikip kendini boslukta buluyosan bosalmissin demektir... hemde delice ;)
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
Kadınlarla erkekler farklıboşalır.
Kadınlar genellikle çok zor boşalırlar.
zaten orgazım olmayan çok bayan var.
zevk almalarına rağmen orgazım olmuyorlar..12 Yorumla
Soran+1 yılBende mi onlardanım acaba?
aşırı hissiz duyarsız biri değilsen (torpor dissection) ya hiç boşalmadın ya da partnerinle duygusal bağın yoktur (uzman hoca yorumu)
05 Yorumla
Soran+1 yılpartnerime aşığım. sözlüm o benim. ve hissis olacğaımı da sanmıyorm. etkileniyorm çnkü en azndan sanırm hiç boşalmadım
Soran+1 yılnasıl yani orgazım olamamak kısırlığın belirtsi mi?
+1 yılboşalsaydın gelir burada sormazdın emin ol elektrik çarpmış gibi titrerdin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmast. yaparken titiriyorum erkek arkadaşmla ilişkiye girdiğimde titremiyorum ona nerde hoşlandığımı falan mı söylemem gerk acaba?
- +1 yıl
erkek arkadaşın işini bilmiyor.
hem evlenmeden niye yaparsınız anlamam ki ne haliniz varsa görün.
+1 yılBence oral sekste bosalma olmuyo ya saatlerce yasin. gikimi cikarmam :)
25 Yorumlasen iyisine denk gelmemişin
- Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı.
+1 yıleskiden okullarda yılda 1- 2 defa da olsa cinselik dersi verilirdi artık yok mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılyok
- +1 yıl
zaten o olsaydı bu soru olmazdı..
Soran+1 yılYani bencede :)
zevkin en üst seviyesine çıkıp sonradan isteksizleşirsen anla :)
210 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oluyo. Bide mesela kendim mastürbasyon yparken bişey sokmadan sadece elimi sürterken fena şeklde kasılıyorum mesela. Ama erkek arkadaşımla yaparken kasılmıyorum niye ki?
Soran+1 yılyaptığımz şey hoşuma gidiyo ama. Ama mesela 20-30 dkda boşalıyo aacaba bu bana yetmiyo mu ki?
Soran+1 yıle ben nasıl söylicem ona ya da ne yapması lazım ki benmde boşlmam için
Soran+1 yılhemen boşalma diyorum :D oda bşalmıyo söyledğim zamanlar ama ben o nasl rahatlıyosa aynı şeklde bende rahatlamak itiyrm her yaptığmzda
Soran+1 yılSadece bizm için mi zor yoksa her ilişki için mi?
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlarda boşalma olayı fiziksel olmaz... psikolojik olur, bunu sıvıyla bilemezsin o sıvı zevk sıvısı gelmeside doğal, beyninde biter bu iş.
00 Yorumlarica etsem bir özele gelirmisn abazalık değil bişi tavsiye edecem
00 Yorumla
+1 yılıslanıyorsun boşalan kızı tutmak mümkün değil deliriyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen sadece ıslanıyorsun, böyle boşalırken bacakların felan titrer, gözler felan döner :D
09 Yorumla
Soran+1 yılKendim mastürbasyon yaparken oluyo o erkek arkadaşımla yaparken değil. neden acaba?
Cevap sahibi+1 yılerkek arkadaşın oral yapmasını bilmiyor, sadece öyle yalıyor, nereyi yalıcağın nası okşayacağını bilse aynen mast yaparkenki gibi boşalırsın
Soran+1 yılo zaman ona ne hoşuma gittiğini söylemem gerek dimi? ve nasıl söyleyebilirim ona sen bilmiysn diyemem sonuçta :)
Cevap sahibi+1 yıldeki şuramı yalaman daha çok hoşuma gidiyor de, bakire değilsen alttan 2 parmağıylada girip çıkmasını söyle, böyle daha çok klitoris e yalasın böyle gerekirse dişiyle tutsun çekip çekip bıraksın, önce yavaş yapsın sonra birden hızlansın, yani sen bunları kendisine sırayla söyle
ha bide kesin sonuç almak istiyorsan şöyle yap ;deki sen benım dediklerimi bu şekilde yap bende sen neyi istiyorsan o şekilde yapayım zevkten uçurayım seni felan de
Soran+1 yılBide bişey okumuştum çok fazla klitoris orgazmı yaşıyan kadın vajinal iişkiden zevk almazmış sanırım doğru mmu? bide bişey daha okudum oda çişin varken ilişkiye girersen zevk alma ihtimalin daha çok artıyomş baskı yaptığı için doğru mudur ki? kusura bakma ama sen düzgn cevap veren birisiymişsin gibi geldi ondan soruyrm
Cevap sahibi+1 yıltamamen yalan, vajinal orgazım ile klitoris orgazımı farklı, vajinal orgazımda erkeğin organı vajinanın iç duvarlarına sürtüyor ve o sürtünme zevk oluşturuyor, çişin varken ilişkiye girmek daha fazla zevk vermez, böyle bişey yapma cinsel ilişki sırasında işiyemessinde idrar yolların felan sıkışmadan zarar görebilir,
sen korkma zevk almaktan güzelce dediğim gibi klitorisini yalat, erkeğe yol göster
Soran+1 yılBuluşacağımz zaman mesajda anlatsam mesela böyle böyle istiyorum diye anlar mı ki?
Cevap sahibi+1 yılbak bunlar en iyi ilişki sırasında söylenir, sen erkekden önce davranıp ona oral yap, yani onu çok iyi şekilde yala oda aynısını sana yapsın, böyle tam sana oral yapmaya başlıyacağı zaman şöyle yapsana çok hoşuma gidiyor felan de, veya böyle yaparak beni daha mutlu edebilirsin de anladınmı mesajda olmaz bence, tabi yinede sen bilirsin
Soran+1 yılTamam o zaman öyle yaparım sağol :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılıslanmak oluyor yani ilişkiye hazırlık oluyor. vajina ıslandığında ben hazırım diyor
02 Yorumla
Soran+1 yıle nasıl boşalcm peki?
Cevap sahibi+1 yılklioristinle ve göğüslerinle oynayarak boşalabilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılbeyninde fırtınalar kopuyorsa bosalmıssın demektir.
10 Yorumlahayır bu istekli olduğunuzu gösterir. Boşalmada kasılmalar değişik zevklerle karışık bir haz alırsın
00 Yorumlakadınlar boşalmaz orgazm olur yani alkol alırda rahatlama vucutta tıtreme aşırı mutluluk
06 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken titreme oluyo ama erkek arkadaşmla ilişkiye girdiğimde olmuyo
Soran+1 yılKasmıyorum aslında
Soran+1 yılYok özelden yazmam
+1 yılbakkk :) bacaklarında titreme oluyorsa emin ol birşeyler olmuştur cnm:)
04 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken titreme oluyo ama erkek arkadaşmla ilişkiye girdiğimde olmuyo
Soran+1 yılSonra nasıl çözdnüz?
Soran+1 yılBurdan söylesen :) olmaz mı...
- +1 yıl
:Spartnerim hakkında yorum yapmam burda:) boşver gerek yok:S
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle bir sormuşsun ki arada kaldım bak şimdi resmini çek paylaş tartışalım burada arkadaşlarla
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılherhalde öyle oluyor rahatlaman lazım beden olarak o zaman boşalmış oluyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılRahatlayınca boşalmış mı oluyrm yani
- +1 yıl
neden yapıyoruz bunu acaba:)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızlarda boşalmak demek içinden bir sıvı çıkması demek değildir
12 Yorumla
Soran+1 yılne demek peki?
Cevap sahibi+1 yılorgazm olmak demek boşalmak
+1 yılzirveye cıktığına inannıyorsan boşalmışsındır inanmıyorsan olmamaıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgozlewrın kayıp butun vudunu bir alev topu mısalı zangır zangır titredigin oluyo mu hiç
010 Yorumla
Soran+1 yılmast yaparken oluyo
Cevap sahibi+1 yılilişkiye girmedın mı hiç
Soran+1 yılgirdim. daha önce srtünme yoluyla oluyodu geçen sene ilk defa yaşadm gerçk bir ilşki ondan snra 5-6 kere falan yaptm ama hiç birinde mast. yaparkenki gibi olmadı
Cevap sahibi+1 yılerkegede baglı tecrubeli bir erkek kadını zevkten bayıltabilir
Soran+1 yılaslında tecrübesi var dah aönce çok fazla ilişki yaşamış ama bilemedm şimdi :( bende mi sorun var acaba?
Cevap sahibi+1 yılcanım ben sadece dilimle bile kızı bosaltıyorum. yalan demiş heralde
Soran+1 yılhayır yalan değil. kendim çok iyi biliyorum onun geçmişini çnkü
Cevap sahibi+1 yılya sorun sendeyse
Soran+1 yılOda olabilir bilmiyorum. bende ne sorun olabilr peki?
Cevap sahibi+1 yılbaska bir erkekle denemedende anlıyamassın
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır o ilişkiyi kolaylaştıran zevk suyu, boşalma rahatlamadır, tamam oldu dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılistiyosan ben yapiyim sana oral bosalirsan bosaldin derim
01 Yorumla
Soran+1 yılooff :D
5-10 saniye nefesin kesilip çıldırıyorsan evet.
18 Yorumla
Soran+1 yılbazn oluyo öyle ama mesela kasılma titreme olmuyo
Soran+1 yılMast. yaparken oluyo aslnda kasılma titreme ama erkek arkadşaımla yaparkn olmuyo
Soran+1 yılBunları benim mi söylemem gerekyo ona? bide daha önceki ilişkilerinde kızları şey yapıp atmış keara yani öyle kızlarla takılmş pek önemsememiş zevk alıp almadıını sanırm bu yzden bilmiyo ne yapacğını
Soran+1 yılBenmde çok bişey bildiğim yok aslnda ama birlkte öğrencz herhalde artk
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılhayır boşalsan aradaki farkı anlarsın
00 Yorumla boş ol boş ol boş ol :D
40 Yorumla
+1 yılBoşaltamıyorlar seni, yani hic bosalmamissin
04 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon yaparken bir titreme kasılma falan oluyo kendimden gçeiyorum ama erkek arkadşmla yaparken olmuyo
- +1 yıl
Tamam işte erkek arkadaşın seni tatmin edemiyor
Soran+1 yılne yapması gerektiğini mi bilmiyor yani. Ona mast. yaarken nasıl olduğumu anlatsam yapablr mi ki?
- +1 yıl
Bilemem artık :)
Oral a hayır demek istiyorum
00 Yorumla
+1 yılbnde yaşıyomuym yksa ölümüym blmiyorum cidden.))
00 Yorumla
+1 yılhayır sadece hazırlık yapmış oluyorsun...
00 Yorumla
+1 yılİyiki varsiniz la :)
11 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle dedin?
Link ver çözelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok isemis oluyorsn zuhahah :)
00 Yorumla1 numara acıklamış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmaalesef hayır.
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?