Cinsel Yaşam Seks yaparken hemen boşalmaya mı odaklısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Seks yaparken hemen boşalmaya mı odaklısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır tabii ki. Hatta beyin iyice dağılsın diye duruyor birden erkek , aklını o an dağıtıyor 👍🏻 1 saatten az sürmemeli.. 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben kadına odaklıyım. o bir kaç kez boşalır tamam doydum sen de gel der ben ancak o zaman kendime odaklanırım 0 1 Yorumla builder +1 yıl kadına önem ve öncelik vermeyen kadını köle gören kendine araç gören bencil cahil ökzler dire kendine odaklanır boşalırkadını düşünen sevişme odaklıdır. sonuna kadar sevişir. asla başta biraz sevişip bırakmaz. ilişkileri de sevişme eşliğinde yaşar ki kadın mutlu olsun Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Tabii ki hayır, aksine vajinal birleşme öncesini uzun tutmayı severim. 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır tabiki, partnerim ne kadar haz alırsa ben o kadar keyf alırım 0 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kadin bosaldiktan sonra kendimi kontrol etmeyi bırakırım. 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Hayır zevk aldırmaya, kadın zevk almalı bencil olmamak gerek 0 0 Yorumla
ax2akrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl az olan şey karşındaki insana zevk vermeye odaklı olmaktır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Henüz yapmadım ancak önemli olan boşalmaya değil kadını ile arzulu sevişmek ve kadını mutlu etmek olması lazım diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Değilim ama elimde değil bu yüzden ilişki öncesi mastürbasyon yapıp ikinci de daha geç boşalıyorum 0 0 Yorumla
Emrah_1903 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl hayır tabikide karşımdakini daha nekadar memnun edebilirim ona bakıyorum 0 0 Yorumla
MaksatMuhabbet91 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Hayır tutkuyu hissetmeye odaklıyım 0 0 Yorumla
KaramCan06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Hayır önce verdiğim zevke odakliyim ben 0 0 Yorumla
mhmtkrmaz59 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Hayır tabikide zevk almak ve vermek için uğraşırım 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. Ne kadar uzun olursa okadar iyidir. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Hayır abd enflasyon verilerine odaklıyız 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayir biraz geç bosalmaya 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. değilim 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tatmin etmeye 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Hayır tabiki 0 0 Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Deneyim yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Hayır tabii ki. Hatta beyin iyice dağılsın diye duruyor birden erkek , aklını o an dağıtıyor 👍🏻 1 saatten az sürmemeli..
ben kadına odaklıyım. o bir kaç kez boşalır tamam doydum sen de gel der ben ancak o zaman kendime odaklanırım
kadına önem ve öncelik vermeyen kadını köle gören kendine araç gören bencil cahil ökzler dire kendine odaklanır boşalır
kadını düşünen sevişme odaklıdır. sonuna kadar sevişir. asla başta biraz sevişip bırakmaz. ilişkileri de sevişme eşliğinde yaşar ki kadın mutlu olsun
Tabii ki hayır, aksine vajinal birleşme öncesini uzun tutmayı severim.
Hayır tabiki, partnerim ne kadar haz alırsa ben o kadar keyf alırım
Kadin bosaldiktan sonra kendimi kontrol etmeyi bırakırım.
Hayır zevk aldırmaya, kadın zevk almalı bencil olmamak gerek
az olan şey karşındaki insana zevk vermeye odaklı olmaktır
Henüz yapmadım ancak önemli olan boşalmaya değil kadını ile arzulu sevişmek ve kadını mutlu etmek olması lazım diye düşünüyorum
Geç boşalmaya hep geç boşaltmaktan şikayettçiler çıkdırıyorlar
Erkekler geç boşalmak ister kadınlar ne ister bilmiyorum
Değilim ama elimde değil bu yüzden ilişki öncesi mastürbasyon yapıp ikinci de daha geç boşalıyorum
Hayır o anı hissetmeye
hayır tabikide karşımdakini daha nekadar memnun edebilirim ona bakıyorum
tabii ki hayır o en son iş
Hayır anın tadını çıkartırım
Hayır tutkuyu hissetmeye odaklıyım
Hayır daha derinden yaşamaya
Hayır önce verdiğim zevke odakliyim ben
tek odağım partnerimin orgazmıdır
Hayır zaten geç boşalıyorum
Hayır tabikide zevk almak ve vermek için uğraşırım
hayır saatlerce devam etmeye
Hayır. Ne kadar uzun olursa okadar iyidir.
Hayır abd enflasyon verilerine odaklıyız
Hayir biraz geç bosalmaya
değilim
Uzun kalmaya
Tatmin etmeye
Evet
Hayır tabii ki sevişmeye odaklıyım
Hayır tabiki
Deneyim yok
yoo boşaltmaya