Artık p*rno kültürü herseyi hard usüle bağlasada kadınların seks ve romantizme bayıldıgına eminim..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur niye olmasın. Onun için kızı gerçekten sevmen lazım. Kızın da seni gerçekten sevmen lazım. Bol bol öpüşürsünüz kızın saçlarını okşarsın. Birbirinizin boynundan kokunuzu koklarsınız. Sımsıkı sarılırsınız. Güzel sözler söylersiniz birbirinize. Aşkınızı anlatırsınız. Kızın ellerini öpersin. Birleşirken de romantik olursun ille kızı domaltıp da kalçasına atı komuta eder gibi şaplaklamazsın. Ama bunun için gerçek bir sevgi aşk olmalı o duyguları birbirinize açmanız lazım.
22 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
aynılarını yaptıgım için sordum demekki bende sorun yokmus :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılRomantizme kesinlikle bayılıyoruz romantik bir akşam sıcak bir sohpet yakınlaşmalar romantik uzun bir ön sevişme sonra sert müthiş bir seks. Daha sonra romantik bir şekilde sarılmak öpüşmek sohpet etmek. İşte bu
03 Yorumla- +1 yıl
sizde benim kafadan :)
Cevap sahibi+1 yılKandırmayın seks ten sonra kıçınızı dönüp yatıyorsunuz kesin 😅
- +1 yıl
yok ben sarılıp öpüşmeyi tercih ediyorum aradaki boşlukta duygusal birseyler dinlemeyi elimle birşeyler yedirmeyi konusmayı vs enerji tekrar dolunca zaten kıyamet gene kopuyor :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılOff artık kadını erkeğin seks kölesi gösteriyor bunu aşılıyorlar
23 Yorumla- +1 yıl
haklısın maalesef.. bazı ayarsız kadınlar ve p*rno yüzünden böyle oluyor oysa seks romantizm tadını alınca tadından yenmiyor :)
Cevap sahibi+1 yılBize denk gelmez böylesi hepsi sert yapmayı iyi seks sanıyor
- +1 yıl
neden denk gelmesin bende öyle ilişki arıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin sevdiğin ise romantizm olur erotizimle birlikte
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Dediğin kültürel baskıdan kaçabilmişse senin dediğin olur yoksa hart hurt zart zurt
00 YorumlaTabikide olunabilir sekste öpüşürken bile arada yanaktan öpmek saçlarını sevmek omzuna opucuk kondurmak cok güzel kokuyosun, sana karsı koyamıyorum gibi daha bir cok sey…
11 Yorumla- +1 yıl
aynen çok tatlı değil mi :)
+1 yılTabi ki olur
21 Yorumla- +1 yıl
en güzeli değil mi?
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Romantiklik her zaman her yerde lazımdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılromantizm cokcgüzel
11 Yorumla- +1 yıl
evette kızlarda sanki romantizmi küçümsemedi mi biraz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne