Sevgiliyken cinsellik yaşamak size de saçma gelmiyor mu 🤔
Evlenene kadar bekleyemiyor musunuz anlamıyorum ki sonra da "çok pişmanım" deniliyor

Sevgiliyken cinsellik yaşamak size de saçma gelmiyor mu 🤔
Evlenene kadar bekleyemiyor musunuz anlamıyorum ki sonra da "çok pişmanım" deniliyor
Saçma gelmiyor, tam tersi mantıklı geliyor.
Hem ten uyumuna, cinsel azgınlığına, bakmış oluyoruz. Hem de evlenmeden, önce ara sıra ilişki yaşayınca, evlendiğinde daha çok yaşayabiliyorsun. Çünkü bakire biriyle evlendiğinde, evliliğin ilk ayları, hergün saatlerce yapamıyorsun, canı acıyor, yapamıyor. Evlilik öncesi az da olsa yapmak, iyi. Ama çok ve düzenli iyi değil. Evlenmeden önce çok yaparsan olmaz, hiç yapmasan olmaz. Ortası bulunmalı. Bence ayda bir. Sonra evlenınce hergün. Ayda iki olsa , bu sefer adam , evlenmeye gerek duymaya da bilir.
Bana saçma grlmiyor. İki tarafın da rızasıyla yaşanan bir eylemden daha sonra pişmanlık duyan varsa o da onun doğrularıyla yanlışlarından kaynaklı bir sorundur.
Evet karşıyım herkesin kendi kararı tabiki karışamam, herşeyin Bir vakti ve özel anı vardır başta herşeyi yaşayıp bitirince geriye ne kalıyor peki.
Cevap
3Cevap
Herkesin kendi tercihi elbette. Sevgiliyken yaşayan da olur, evlenince yaşamak isteyen de.
Evet, çok saçma. İki karşı cinsin birliktelik yaşaması için evlilik var. Eğer evlilik yokken yapılırsa hayvandan ne farkımız kalır?
Tabiki çok saçma ama biz eskiler için saçma yeni nesil normal bakıyor
Evlenmeden yapılacak bir şey değil bu bence.
Gelmiyor bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?