3 yıllık evliyim 3ay önce endometriozis ameliyatı geçirdim o günden beri doğru düzgün cinsel ilişki yaşayamadım hormon ilaçları da kullanıyordum hepsini biraktim 1 ay oldu ama hala cinsellik yönünden artı etkisi olmadı. Eşime belli etmemeye çalışsam da olmuyor kendisi sorun etmiyor destek oluyor ama ben asamayacakmisim gibi geliyor. Ne yapabilirim? Eczanede ilaç falan var mı kullanabilecegim önerilerinizi bekliyorum bu konuda hassasım lütfen olumsuz bi yorum yapmayın 🙏
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle çok geçmiş olsun. Doğal afrodizyak etkili gıdalardan yararlanabilirsiniz. Mastürbasyon yaparak kendinizi keşfedebilirsiniz. Erotizm konulu filmler izleyip şehvetinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Alkol tüketiyorsanız az biraz alkolün de gevşemenize ve hormonlarınızın harekete geçmesine katkısı olacaktır. Ayrıca uzun uzun öpüşmek, dokunmak gibi eylemler de önemli. Seksi bir görev gibi değil zevk için yaşanan bir eylem olarak düşünmeniz önemli. Ve en önemlisi kendinizi sevin ve güvenin her anlamda..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba, endometriozis sizi olumsuz yönde etkilemeye başlamıştı sanırım, yoksa opere edilmezdi. Aslında operasyon sonrası cinsel isteksizlik pek görülmez, ama kullanılan ilaçlar bu durumu kesinlikle etkiler. Hormon ilaçlarını bırakır bırakmaz eski haline dönmez insan, biraz zaman tanimalisin kendine
06 Yorumla
Soran+1 yılHmm olabilir 1 ay oldu bıraktım. Aslında ilk kullandigim hormon ilacı çok güçlüydü kanamam kesilmedi o yüzden o ilacı bırakıp Yasmin denilen doğum kontrol ilacına geçtim. Normalde yasminde böyle bi durum çok görülmüyor aksine hormon duzenledigi için iyi etkisi de oluyormus ama bende öyle bir etki olmadı tamamen ters oldu
Soran+1 yılHaftada 2 genelde ama ben orgazm olmuyorum tabi
Soran+1 yılAynen öyle aynı şeyi yaşayacağım diye cinsel ilişkiye giremiyorum
1 yılBence bu sorunu eşinle daha sık konuşarak daha rahat aşarsın zamanla kendini bu konuda daha çok sorumlu hissedeceksin bunun böyle olmadığına eşinin seni ikna edebiliyor olması gerekmekte
00 Yorumla
Ablacım kayganlaștırıcı sana yardımcı olabilir. En azından ilişki sırasında hem canın yanmaz hemde eşin zevk alır. Bundan sonrası için doğru bir uzmanın yanına.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılYaş kaç acaba? Ameliyat öncesi durum nasıldı? Kocan seni yükseltmek için ekstra şeyler deniyor ya da yapıyor mu
015 Yorumla
Soran+1 yıl24 yaşındayım ameliyat öncesi sadece bazı dönemler yaşardım ki çok çok az oluyordu ameliyat sonrası hiç toparlayamadim parmak sayısı kadar anca zevk aldığım ilişki sayısı. Eşim de sevdiğim her şeyi deniyor ama yok yani yapamiyorum orgazm olamıyorum hiç sanki klitoris bölgemdeki sinirler vs yok olmuş gibi bişey hissettirmiyor
- +1 yıl
Kendin denedin mı peki hiç orgazma ulaşmayı saçma gelir belki evli olunca mastürbasyon denemek ama en azından orgazma ulaşıyor musun zvsk alıyor musun kendi vücudunu en iyi sen bilrisin çünkü.
Soran+1 yılDenedim onda da zorlanıyorum. Kendimi test etmek için denedim belki o psikolojik etkiyle olmamıştır ya da gerçekten bi sorun var
Soran+1 yılLibidosu çok yüksek birisiydim eşim dokunsun hemen zevk alırdım ameliyat öncesi de eşimin erken orgazm problemi olmuştu bı tek o dönem sorun yaşadık sonra onu da aştık başka cinsel problemlem hiç olmadı
- +1 yıl
Eşinle olan durumunuzu bilmiyorum ama klistorisi en doğru şekilde vibrator ile uyarabilrisin ve ilk denemen psikolojik olarak haz vermemiş olabilri evlendikten sonra ilk defa mı mastürbasyon denemiştin ya da arada yapar mıydın bilmiyorum biraz detay verebilirsen ilişkin ve kendin hakkında destek olmaya yönlendirmeye çalışırım
Soran+1 yılİlk defa degil ama çok sık yaptığım bişey de değildi 2 ayda bir belki mastürbasyon yapıyordum. Dediğim gibi eşimin erken boşalma sorunu oldu uzun bir süre de çözmek istemedi küstü alındı falan ben o dönem ilişki esnasında ona yetişmek için zorluyordum yine de yetisiyordum zevk alarak. Zaman zaman bu durum azaldı onu tolere edemez oldum. Sonra kendi çözüm buldu doktora vs gitti ama tam o dönem bende biseyler eksilmisti ardından ameliyat olmam gerektiğini öğrendim apar topar bi anda oldu hormon ilaçları kullandım ağır düzeyde kanamalar kesilmeyince ilacı da bıraktık. Şimdiyse eşimin erken boşalmasi falan değil sorun benim hiç bir şey hissedememem. Eşime karşı da çekim hissetmiyorum o gelmese ben gitmiyorum pek başarısız olacağım diye
- +1 yıl
Aslında sorun şey olabilir mi eşinin sana karşı daha iyi bir cinsel ilişki için geç aldığı tedavi ve reddetmesi seni boşalmasi falan bi tik istemsizce ondan itmiş olabilir mi seni sonrasında da ameliyat olman falan. Mesela burada tanımadığın birilerine bunlardan bahsederken cinsellik konuşurken hiç libidon etkileniyor mu?
- +1 yıl
Eşin bir süre bir dönem kadınlığını ve seni pek umursamamış gibi çünkü sana göre bilinç altına bu işlemiş olabilir mi acaba
- +1 yıl
Ciddiye mi alınmıyorum görmedin mi?
Soran+1 yılPardon görmedimm. Okuyunca ah bu olabilir dedim gerçekten iyi özetlemişsiniz o dönem böyle değersiz hissettim tedaviyi geciktirdigi için. Bu konuları konuşurken de hiç bişey hissetmiyorum elde var sıfır valla
- +1 yıl
Yani durumunuzu ilişkinizi daha detaylı bahsedersen kendinden daha nokta atışı yorumlar ve psikolojik olarka biraz destek olabilirim biraz anlarım çünkü insan psikolojisinden ve kadınlardan ve aklındakilerden
- +1 yıl
2. Planda hissettin kendini geciktirdigi için ve o yüzden uzaklaştın aslında tedavi olmasının seni düşündüğü için değil belkide yine kendini düşündüğü ve ona Kars yanlış bir davranış sergilememen için yaptı aklı olan her erkek tatmin edemediği kadının bir süre sonra ya aldatacgini ya da ayrılacağını bilmesi gerekir bence
- +1 yıl
Bildirim gelmiyor sanırım sana
- +1 yıl
Sorun çözüldü mü
- +1 yıl
Ne olduğunu merak ediyorum o alda konuşup ettik bi nebze iyi gelmişti anlaşılıyor olmak sana?
Cinsel Yaşam konusunda 926 cevap paylaştı. Geçmiş olsun ameliyat ne ameliyatı bilmiyorum ama sanırım bir psikolojik bazı şeylerin geçmesi zaman alır zamana ihtiyacin var en azından
011 Yorumla
Soran+1 yılMuhtemelen öyle biseyler yolunda gitmeyince kendime olan güvenim de gitti ilişkiye yine yapamayacagim düşüncesiyle başlıyorum ve bu kaygıyı asla durduramiyorum. Durdurmaya çalışırken de ana odaklanıp zaten zevk alamıyorum kısır döngü oldum resmen
Soran+1 yılÇikolata kisti denilen bi ameliyat, bebek denedik olmadı engelmis kist onu aldılar. Biseyler düzene giresiye kadar çocuk meselesini de erteledik bu sefer de cinsellik problem oldu. Ne yapsam etsem kendimi toparlanirim bilmiyorum ki
- +1 yıl
Peki o birşeyler dediğin ne peki özel değilse tabi ki ve tabi ki senin o zaman daha coşkuyla sevismen lazim değil mi çocuk yapmak için ameliyat olmuşsun daha ne olsun hem zaten sen ektra olarak napicaksin bütün her şey kocanın elinde değil mi o idare etsin birazda seni sen zamanla eski günlere dönersin zaten
Soran+1 yılMaddi durum ya da benim hastalık durumundan çıkmam gibi normal düzene girelim diye bekledik. Eşim de elinden geleni yapıyor destekliyor zaten nelerden hoslandigimi biliyor yapıyor ama artık eskiden hoslandigim şeyden bile zevk almıyorum sıfırlandı bi şekilde
- +1 yıl
3aylik bir durum değil mi zaten bu olanlar sanki fazla yük yüklenmiş gibi uzerine hemen hamile kalman lazim gibi düşünüyorsun gibime geldi 3 aylik bir dönem çocuk için daha erken değil mi zaten boş ver kafana takma sen nelerden hoşlandığını odaklan söylemek bana düşmez tabi ki ama ilk adımları sen at degisik şeyler dene gibi gibi eskiden neler yapoyorsan yine yapmaya çalış istemesen bile yap ya da aklında bir şey vardır onu dene illaki zevk aldığın seyi bulucaksin daha burdan nasıl yqzayim 😀
Soran+1 yılYok hamile kalmayı nerdeyse 1 sene kadar düşünmüyorum kafam orada değil de bu sorun çıkmasa çok iyi olacaktii
- +1 yıl
Tammda böyle. birseu olacağını tahmin edemezdin sonuçta en azindna çıkmış ve ameliyat olmuşsun bir sorun yok şuanda zaten çalışıyorsan belki iş yoğunluğundan kendini adayamiyorsundur ya da farklı şeyler düşündüğün için olmuyordur öyle dusun ilişkide rahatlama olmuyor mu peki ne hissediyorsun
Soran+1 yılGenelde evdeyim çalışmıyorum. Dediğim gibi başarısızlık yaşadıkça bu durumun içinden çıkamıyorum bir kaç defa orgazm olabilsem belki rahatlayacagim dönemlik bı durummus der geçerim ama orgazm olamıyorum bi türlü islanma da çok az oluyor
Libidona yükseltecek içerikler izle ilgini ve algını o yönde tut
00 Yorumla
+1 yılTedavi döneminde bilinç altına yerleşecek olumsuz bi durum yaşadın mı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 589 cevap paylaştı. Kafanıza göre ilaç kullanmayın yapılacak onca şey varken bilinçsiz ilaç kullanımı iyi sonuç vermez
00 Yorumla
+1 yılmeraba bence yavas yavas esinin seni alıstırması lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılfarklı deneyımler yasmaayı deneyın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bol bol su ve meyve tüket bi de karışım yap atom
00 Yorumla
+1 yılİsteksiz kadina tahammulum yok
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜroloğum ben isterseniz bi görünün
04 Yorumla
Soran+1 yılSağlık yönünden hiç bir problem görünmüyor hormonlarım da düzenli. Yakın zamanda urologa da gittim tahlil ultrason her şey iyi
Cevap sahibi+1 yılİyi bir ürologmu eminmisiniz
Soran+1 yılGayet iyiydi ama ben cinsel isteksizlik şikayetiyle gitmedim ciddi idrar enfeksiyonum vardı o da kontrol olsun detaylı bakılsın ameliyat da geçirmişsin dedi detaylı tahlil vs yaptı
Cevap sahibi+1 yılYani isteksizlikten dolayı gelin isterseniz
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bı uzmana goeunmelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltedaviden mi oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılBen isteksizliği hormonlara bağladım çünkü öncesinde hiç böyle problemim yoktu ilaçlarla başladı gibi geldi bıraktım düzelmedi hala
Cevap sahibi+1 yılüzülüyor musun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi kendine denedin mi hiç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDr a git
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği