erkekler için cinsel isteksizlik erken boşalma gibi rahatsızlıkların hem bitkisel ilaç olarak hemde kimyasal ilaç olarak tedavisi var
ama bayanlar için malefes ne bitkisel nede kimyasal ilaç olarak tedavisi yok
benim bu konuda bildiklerim bunlar yani kadın cinsel isteksizlik çekiyorsa ne kullanırsanız kullanın ne denerseniz deneyin ki bazen 3 4 saat bizimkini orgazm etmeye çalıştığımı biliyorum.
benim işimi görüp sırtımı dönmemi istiyor ama ben tam tersi o da istesin karşılıklı olsun istiyorum zaten çalışma şartlarım çok ağır eve gidince bide onun için sadece onun gönlü olsun diye bazen 3 saate kadar ujğraştığımı biliyorum
sizden bu sorunun çözümü için destek ve bilgi istiyorum
bu arada bazıları hemen tahmin de bulunmasınlar diye yazayım penisimin boyu 14,5 cm çapı 6 ,5 cm yani bende problem yok
bayanlar cevaplarsa sevinirim erkekler cevap vermesinler çünkü abuk subuk şeyler yazıyorlar
ama bayanlar için malefes ne bitkisel nede kimyasal ilaç olarak tedavisi yok
benim bu konuda bildiklerim bunlar yani kadın cinsel isteksizlik çekiyorsa ne kullanırsanız kullanın ne denerseniz deneyin ki bazen 3 4 saat bizimkini orgazm etmeye çalıştığımı biliyorum.
benim işimi görüp sırtımı dönmemi istiyor ama ben tam tersi o da istesin karşılıklı olsun istiyorum zaten çalışma şartlarım çok ağır eve gidince bide onun için sadece onun gönlü olsun diye bazen 3 saate kadar ujğraştığımı biliyorum
sizden bu sorunun çözümü için destek ve bilgi istiyorum
bu arada bazıları hemen tahmin de bulunmasınlar diye yazayım penisimin boyu 14,5 cm çapı 6 ,5 cm yani bende problem yok
bayanlar cevaplarsa sevinirim erkekler cevap vermesinler çünkü abuk subuk şeyler yazıyorlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Eşler arasında yaşanan sorunlar kişilerin cinsel hayatlarını olumsuz etkilemektedir. Günümüzde eşlerin aile yapısı, stresli iş ortamı, duygusal uzaklaşma gibi sorunlar cinselliği etkilemektedir.
Erkekte ereksiyon bozukluğu, erken boşalma, geç boşalma ya da boşalmanın hiç yaşanmadığı durumlar gibi sayılan etkenlere yol açabilir.
Yine aynı durumlar kadınlarda ise isteksizlik, orgazm olamama, vajinal kuruluk gibi durumları beraberinde getirebilir.
Tedavi olarak çift sorunlarını cinsel sorundan ayrı tutmak gerekiyor. Kişilerin ilk etapta ilişki problemini çözmesi gerekiyor.
Çift terapisi ve cinsel terapi yapan bir psikologtan destek alabilirsiniz. İlişki sorunu çözüldükten sonra eğer hala devam ediyorsa sorununuz bu sefer cinsel terapi uygulanarak sorun giderilir.
Erkekler için bitkisel ve kimyasal ilaçlar kısa süreli çözümlerdir. Kadınlar için de erkekler için de cinsel terapi sorunu çözme konusunda başarılı olan terapilerdir.