Tehtid olarak kullanmak isterse aklinda bulunsun cezası fazlasıyla ağır. sen mahkemelerde uğraşıp cezanı yerken ben de aldığım tazminatla bir tatil yaparım dersin..
Bence böyle düşünmen çok yanlış ve doğru değil bu konuyu tartışmak istemem ama karşılıklı olarak Fikir alışverişi yapılabilir aslında Bunca zamandır tanıdığın kişiler sana bu şekilde Kötü veya menfaat olarak yaklaşmış da bu o kişilerin karakteriyle alakalıdır ama genelleme yapmak bambaşka bir şeydir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Tehtid olarak kullanmak isterse aklinda bulunsun cezası fazlasıyla ağır. sen mahkemelerde uğraşıp cezanı yerken ben de aldığım tazminatla bir tatil yaparım dersin..
Yaymak gerçekten cesaret isteyen bir durum çünkü cezası çok büyük oluyor aklı başında olan biri siler videoyu
Bence internette prno aramaya ugrasmaz o videoyu izleyip izleyip rahatlar baska birsey yapmaz
Umarım öyle yapıyordur teşekkür ederim 🙏
Hee birde seninle tekrar birlikte olmak için tehdit edebilir yayarim felan der olmazsan eğer ama aldırış etme bi bk yiyemez
Spesifik bir cevap verilemez ama dediklerinin hepsini yapabilir. Bideoyu yayarsa sıkıntı onun içinde olur senin içinde kullanırsa hoş olmaz
santaj yapar kendi izler arkadaşlarina izletir eger onu çok zorlarsan yayar satar
Herkese video atmayın telafisi olmuyor sonra
Onu sen tanıyorsun yapmaz herhalde böyle şerefsizlik
x'te paylaşmıştır bile
Adamsa bisey yapmaz kardeşim hersey olabilir
Şrfszse arkadaşlarına izletir onlarda izleyip tatmin olur
Karaktere bağlı ama o riske girmez
Hepsini yapabilir ya da hiçbirini
erkeklere izletir marifetmiş gibi
Karakterine bağlı olarak her şeyi yapabilir
Telgrama kurban gidebilir 🤣
Bir şey yapmaz. Yüzün görünmediği sürece
Hiç
bişi yapmam ben açıkçası
İnternette kıyamet gibi var bir şey olmaz
Sanmam benim vardı arşivde duruyor
her şey yapabilirler erkekler tehlikeli varlıklar
genelleme yapsaydın be 🤦♂️🤦♂️🥺
Sen tehlikeli değil misin 🤔
tanımadan veya bilmeden bunu bilemezsin ama kimse ben kötüyüm demez ki ben bana göre gayet centilmen birisiyim 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Centilmenlik olayı başka ama şimdiye kadar tanıdıklarım hep tehlikeliydi her şey yaparsınız yani beklerim
Bence böyle düşünmen çok yanlış ve doğru değil bu konuyu tartışmak istemem ama karşılıklı olarak Fikir alışverişi yapılabilir aslında Bunca zamandır tanıdığın kişiler sana bu şekilde Kötü veya menfaat olarak yaklaşmış da bu o kişilerin karakteriyle alakalıdır ama genelleme yapmak bambaşka bir şeydir
Yayinlar
Adamsa korkms
O. c her şey yapar
Ben silmiştim
Herşeyi yapar
Karwkterine baglı
Erkekse siler
Telegram türk ifşa 😂😂
O video ile tatmin olur
Karakterine bagli
Muhtemelen yayar
Saklar bakar bakar 31 çeker