+1 yılBu soruya ikisini de taşıyanlar net cevap verir.
Vajinam olmadığı için bilemiyorum. Penisin bir sürü zorluğu var. Mesela büyük olması sadece ilişkide güzel. İnikken bile çok belli oluyor. Bu yüzden eşofman giyemiyorum.
Erekte olunca yerimden kalkamıyorum00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. penis
https://www.youtube.com/watch?v=VJcYV7p1Qes&ab_channel=CemY%C4%B1lmaz
penis kafasına göre takılan olur olmadık yerde baş kaldıran lması gereken yerde de oturup susan manyak deli bir organ. o ayağa kalkmadan o iş olmaz.
vajina ise garibim her zaman isyankar değildir çok nadir dirilir sulanır ama beli etmez kendini
suspus olsada kurusa da kolayı var yalarsın olur biter
ama öteki inadı tuttumu tutar
cem yılmaz güzel anlatmış00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. şimdi vajinada regl kanı, akıntı, enfeksiyon gibi şeyler tabiki oluyor. bu yönden zor fakat erkeklerinki daha zor gibi geliyor bana. rahatsız edici geliyor yani mesela şort, pantalon giydiklerinde onun kıyafete değmesi rahatsız edici geliyor. ama tabiki nasıl bir his olur bilmiyorum
20 YorumlaPenis kesinlikle.
Toplum içinde bı erekte oldun mu tamam nasl saklicn 😄 yk biri gorck yk biri görüp sapk damgası vuracak derdi 😄72 Yorumla- +1 yıl
Hakkaten he ne güzel demişsin helal sana
- +1 yıl
İnikken bile çok belli oluyor. Bu yüzden eşofman giyemiyorum.
Erekte olunca yerimden kalkamıyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenis bence erkek olsam ikide bir kalkardi onla mi ugrasacam
83 Yorumla- +1 yıl
Haklısın 😀
- +1 yıl
Sahiden ikide bir bu arada 😀
- +1 yıl
Hiç sorma büyük olması sadece ilişkide güzel. İnikken bile çok belli oluyor. Bu yüzden eşofman giyemiyorum.
Erekte olunca yerimden kalkamıyorum
+1 yılBence vajinaya sahip olmak daha zor, penise sahip olmanın düzenli olarak kıllarını almak haricinde herhangi bir zorluğu yok.
00 Yorumla
+1 yıl2000 binli yıllara kadar kadın olmak zordu belki ama bu saatten sonra erkek olmak aşırı zor öyle böyle değil
00 YorumlaNe kokusu biter, ne envai çeşit renkteki akıntısı, ne mantarı, ne kanı, ne iltihabı. Sorunun cevabını gayet iyi biliyorsun yavrum
08 Yorumla- +1 yıl
Vajinan var gibi yazmışsın 🙂 kokusu eğer sağlıklıysa olmuyor her türlü renkte akıntı varsa mantardan dolayıdır. Kanamasının neresi kötü olabilir bilmiyorum. Başka nasıl üreyeceğiz.
- +1 yıl
@Misandrizm detaylara takılmıyorum, genel anlamda vajina zor bir uzuv. Erkek hastalıkları diye bir bölüm yok neticede tıp literatüründe, kadın hastalıkları var. Üstelik bunun tek sebebi vajina uzvu. Haliyle vajina başlı başına sorunlu ve daima hassasiyet gösterilmesi gereken bir ayrıntı. Vajinamın olmasını istemezdim.
- +1 yıl
Erkek hastalıkları yok ama kısır erkeğin tedavisi yok vajinanın var belki ondandır. Ayrıca vajinada kaslar ve yağ dokusu var tekme yese acı çekmez ama penis çeker. Emin misin vajinanın daha hassas olduğuna
- +1 yıl
@Misandrizm kısır kalmak spesifik bir hastalık, milyonda bir denk gelir. Tekme yemek dış etken, her gün herkes şiddete maruz kalmıyor. Neyle neyi kıyaslıyorsun abicim sen? :d
Ben sana her kadının bir fiil yaşadığı durumlardan bahsediyorum, kaç erkek çüküne tekme yemiştir kısa ömründe? Ama her kadın enfeksiyon kapar, mantar oluşur, işedikten sonra taharet almasın akıntısı olur. Zor babacım zor - +1 yıl
Vajina hastalığı ne ya sen ne anlatıyorsun. O kadın doğum uzmanı bebek çıkıyor ya biraz araştırsan bunu yazmazsın. Mantar da milyonda ihtimaldir her kadında mantar enfeksiyonu bulunmaz olsa da tedavisi var. Erkeklerin tekme yemesine gerek yok bacak bacak üstüne atması bir yere çarpması da etkiler. Kanama konusunda da haklı değilsin. O dönemi görmezsek çocuk nasıl olacak bunu açıklar mısın? Bu sebepten ötürü iğrenç ve problemli bir durum değil. İşedikten sonra demişsin erkeklerde de damlıyor kokuyor ve vajina florası kendini temizliyor … şimdi gelir bekaretten vurursun hymen tabakasına girmeyeyim.
- +1 yıl
O küçümsediğiniz organın peşinde koşanlar gene sizlersiniz oradan çıkıp oraya girmek isteyip küçümsemek tam anlamıyla aşağılık kompleksi. Beylerin oluk oluk boşaldığı, olur olmadık ereksiyon yaşaması daha büyük sorun. Kısırlık spesifik demiş.. çiftlerde kısırlığın %50 ihtimalle erkekten kaynaklıdır evet baya spesifik bir durummuş. Senin yazdıklarının tedavisi var ama bunun yok demiştim ama anlayacak birisi yok. Haydee iyi geceler
- +1 yıl
@Misandrizm penis vajinadan daha kolay taşıması kullanımı vs ondan her türlü penis alır
- +1 yıl
Sidik yarışında mıyız?
+1 yılPenis tabiki. Her an kalkip duruyor saklamakta zorlanıyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Tabikide penis.. olur olmadik yerde ereksiyon olabiliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Vagina zor penisin bir sıkıntısı olmaz tabiki prostat onların sorunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajina zor organ derdi bitmiyor yok kanaması yok akıntısı yok koku gelmesi say say bitmiyor
00 Yorumla
+1 yılİkiside kendine göre zor ama penis biraz daha zor gibi olur olmadık yerde rezil de edebilir vezir de edebilir
30 YorumlaHabire iç çamaşırın içinde bir sağa bir sola yatırmak konumunu değiştirmek zorunda olduğun bir organ bence daha zor.
08 Yorumla
Soran+1 yılrahatsız mı ediyor bacaga değince
Soran+1 yılpeki ayakta işemek nasıl bi his
Soran+1 yıltamam özelden yazayım
Soran+1 yılistek atamamak
Soran+1 yılatabilmek
+1 yılİkisinin de zorlukları var elbette.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılvajinanın ne zorluğu var
02 Yorumla
Soran+1 yılregl akıntı
- +1 yıl
vah vah
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sen hiç erkek hastalığı diye bölüm duydun mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yılvajina tabiki her ay o çile cekılmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayat zor gerisi kolay
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılPenis tabiki olur olmaz yerde yoruyor bizi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYeni hoş bir bayanla tanışıp el tokalaşsam bile zort diye kalkıyor eğil bükül sonra 😀
00 Yorumla
+1 yılNerden bilelim farkı😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İkisisee zor ama vagina degerli v;)))
00 Yorumla
+1 yılPenis bence çok istediği oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence duruma göre değişkenlik gösterebilir.
02 Yorumla
Soran+1 yılhangi durumlara göre
Cevap sahibi+1 yılMesela vajina için ay başları yani regl dönemi zor olur, penis içinse libidonun tamamen tavan yapıp testislerde biriken spermleri herhangi bir yol ile bosaltmadigin sürece ağrısına dayanılmaz. Yani ikisinin de kendine göre zor koşullari var. Öte yandan iyi ki penisim var vajina ile ugrasamazdim.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılPenise tabiki kontrolsüz çalışıyor 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVajina kolay kuytu da bekliyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence penis ama saha güzel görüneninde penis
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Bilemiyorum
00 YorumlaPenise tabiki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılPenis.
00 Yorumla
+1 yılpenis, sürekli hazır olda :)
00 Yorumla
+1 yılVajinanın bakımı zordur Bence o yüzden daha zor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajina tabi ki
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılVajina bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence vajina ya
00 YorumlaTabiki bizdeki 😂
025 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılvajinan olsun ister miydin
Soran+1 yılneden istemezsin
Soran+1 yılregl olsan üzülür müydün
Soran+1 yılgenel olarak kadın olup regl olsan mesela üzülür müydün
Soran+1 yılben çok üzülüyorum
Soran+1 yılzor çünkü pms dönemi doğurganlık dönemleri akıntı kan çok zor