Evet arkadaşlar size göre hangisinin duruşu bir başka 😎😎
penis
vajina
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Görsellere bakarak şeftali çok daha faydalıdır hele bir de anaç bir ruhu varsa daha karizma durur diğeri de kabak ki en sevdiğim sebze yani ki kıyas yapacağım maalesef 😁😁
İyi niyetli kıyaslamana hayranım amma velakin şeftaliyi seçmenle seni toplum olarak lez. ilan etmemiz bir oldu 😎😎
İlan edebilirsin dert değil ben beni biliyorum sen beni lez bilsen ne çıkar işime bile gelir ki 😀😀😎
İşine geliyorsa pesss 😀
Sen kazandın şampiyon 😂
:D :D Ödülüm 1 kg kabak mı olacak şimdi :D :D
😂😂😂😂 bu cevap seni beş sıfır geri attı 😂😂. (sana bir kamyon gönderecemm)
:D :D :D Gül mi gönderecen bak bak centilmen erkeğe bak gönder gönder sana kabak tatlısı yaparım gülden :D :D
Maalesef Bu mevsimde çam kozalağı dışında bişey bulamam 😀
Ama şubata doğru bir buket orkide yollayabilirim 😉 malum toplum olarak yokluk çekiyoruz ikimizede teselli olur 😂😂
:D Olsun o da tabiatın bir parçası sonuçta :D :D
Orkideyi yokluk çekenlere yollarsan daha iyi teselli olur adına yoksa ben şeftaliciyim anlayacağın ben sende de züğürtüm :D :D ;)
Şeftali tabiki erkekler de vajinaya hasta oldukları halde neyi seçmiş işte erkekler böyle iki yüzlü 😄
Saçma sorun sana kalsın
asalet tabikide peniste olcak vajinada olcak hali yok sahlaniyo sonucta
@takintiliprens6025 saçmalama bence kendinde biliyorsun vajina karşısında sizinki yok hiç şans falan :D
Bir delikte asalet görüyorsan pravooo 😂😂😂
Vajinanın her tarafı asalet olsa penisin dibinden geçemez 😎😎
Sence bal mı değerlidir yoksa arı mı? asdfg hadi güle güle bencil herif B-)
Yaf değere bakacaksan dünyadaki bütün penisler bir vajina etmez 😇😇😇
Vajina
Cevap
4Cevap
Bazen bakarım benimkine kalktımı o ne kudret o ne şehvet bunu nasıl yiyorlar hala şaşırıyorum üzülüyorum 😁
Ilk kez Penis imasında kabak gördüm
Aslında ilk seçeneğim Hıyardı ama oylama sonuçlarına görselin etki etmesini istemedim 😎😎
tabiki şeftali birde sulu sulu ve sert oldumu offf
herkez kendinde olmayanı seçmiş
Vsginaa
penis
Pensi elbete.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar