Oral seks sirasinda kafasini bastirirken ne hisseder?
Bu bir sevgi belirtisi midir
Bu bir sevgi belirtisi midir
Bir erkek kadının kafasını bastırırken hissettikleri kişiden kişiye değişebilir ve tümüyle genelleme yapılamaz. Bazı erkekler başka bir kişiye bu tür bir hareketle birlikte olmak istediği zevki ve arzuyu ifade edebilirken, diğerleri bu tür bir davranışa başka sebeplerle yönelebilir. Bu davranışın bir sevgi belirtisi olup olmadığına gelince, bu durum kişisel ilişkilerin karmaşıklığından dolayı her zaman net bir şekilde yorumlanamaz.
Kısacası, herhangi bir ilişkide bu tür bir davranışın anlamı ve hissettirdiği duygular kişiden kişiye değişebilir. Önemli olan, partnerler arasında açık bir iletişim kurulması ve rahatlıkla duyguların paylaşılmasıdır. Bu sayede, partnerler arasında anlayış ve uyum sağlanabilir.
Sevgi belirtisi değil bence ağızdaki genişliği aşıp gırtlaktaki darlığa ulaşıp vajina hissini yaşamak, tabi burada dil içeride işleme devam ederse o farklı bir haz yaşatır düşüncesindeyim. Şimdiye kadar hiç yapmadım, öyle tutku dolu bir oral da yaşamadım ama tahminlerim bu yönde. Şahsi kanaatim de bunun hiç uygun bir davranış olmadığı yönünde. Sadece artık zevkin doruklarına çıkmış, deneyecek birşeyi kalmamış, artık daha da zorlayıp kusma hissinide yaşamak istiyorum diyen kadınların tercih edeceği ve tamam diyip acımasızca abanan erkeklerin uygulayacağı yöntemdir. Bu duyguların sonunda hep pişmanlık yaşanır arkadaşlar, bir anlık zevk için kendinizi bukadar hırpalamayın. Yapanda yaptıranda sonunda pişmanlığını yaşar.
Sevgi ile alakası yok. O an insan başka bir şey düşünemez emin ol:D Sadece haz ve daha çok haz var başka bir şey yok. Daha çok azmak için bastırılır, başka bir sebebi yok.
Cevap
23Cevap
zevk aldığının belirtisidir
ne sevgisi be. siz manyaksınız
adam ego tatmin ediyor sizi köleleştirmiş. siz sevgi diyorsunuz bu kadar akılsızlık sizi utandırmıyor mu
Ya he he. Bence usta erkek işi bu haraket bu yasa gelmişsiniz ama bu hareketi yapmaya cesaretiniz yok sanirim 😂
Yaşa*
Galiba daha çok hoşuna gidiuor hiç yaptırmadim ama izlmesi çok keyifli inanılmaz uyarılıyor insan
Hele kadın yalap sap yaliyorsa somurur gibi keyifle
Bastırılan büyük zevk aldığını ritmik gitgellerelr keyfin doruklarına cikar
Efsane bir tadı var onu heleki saçlarından tutmak 😋😋😋
Hükmettiğini hissettiriyor. ben de seviyorum dibine kadar bastırmayı. hatta nefessiz bırakmayı.
O an alınan hazdan ve zevkten dolayı yapılan bir şey. Aynısını kadınlarda yapıyor
Bunun sevgiyle ne alakası var saçmalama gaza gelmiş 😂
Gazami gelmis oluyor yoksa cokmu zevk aldigini belli etmek istiyor
@zor-olan-aşk kardeş sen kendi yorumunu aşşa yaz hadi
Hayır sevgi belirtisi değil, daha derine alması için bastırıyorum.
Hayır zevk pelirtisi erkek daha çok tatmin olmak için yapıyor onu
fantezisi varsa iyi hisseder
Orgazm zevkin dorukları
Zevkten olur bu durum
Hırpalamışlar seni herhalde
Sevgi değil o anlık hayal ve aldığı hazdır.
Bence zevkli oluyo denemedinmi
Çok yaşa hissidir.
What
Gеber hissidir.
Tutku bence
zevk
Evet sevgi belirtisi
Anlık acımasızlık 😈
Kullanılmış
aşırı zevk
Üstünlük hazzı