Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir Erkek Bir Kadına Dokununca Ne Hisseder?
Bir erkeğin bir kadına dokunduğu zaman hissettikleri şeyler aslında her zaman aynı olmaz. Bir erkek bir kadına dokunduğu zaman hiçbir şey hissetmeyebilir, ondan cinsel anlamda etkilenebilir ya da bu sevgi dolu bir dokunuş olabilir. Bu tamamen karşısındaki kadının kim olduğu ile ve ona ne hissettiği ile ilgilidir. Peki bir erkekler dokununca ne hisseder bunu nasıl anlarız istersen biraz ondan bahsedeyim?
Erkek ne zaman sevgi hisseder

Erkeklerin dokunuşları sanılanın aksine her zaman cinsellik içermez. Örneğin bir erkek bir kadını kollarının altına alıyorsa ve bunun ilerisine gitmek için bir hamle yapmıyorsa bu genellikle sevgi dolu bir sarılmadır diyebiliriz. Bu dokunuşta erkeğin yüzünde huzur dolu bir gülümseme görmeniz çok olasıdır.
Erkekler ne zaman arzu ile dokunur

Erkeklerin arzu ile dokunması ya da bir kadını arzulayarak dokunmasını anlamak aslında kolaydır. Erkekler arzu ile dokunurken genellikle daha çevik davranırlar. Bir sonraki adımı planlayarak ilerlerler ve dokunmak için kadınların da zevk aldığı noktaları seçerler. Bu şekilde dokunmaları bir üst seviyeye taşıyabilmeyi hedeflerler.
Erkeğin kadının göğüslerine ya da kalçalarına dokunmaya çalışması ise tamamen cinsel bir dürtü ile olur. Bu bir erkeğin bir kadını arzuladığı anlamına gelebilir. Bu yüzden bir erkek bir kadının bu bölgelerine dokunuyorsa genellikle erekte olacaktır. Ve bunu saklamak için birkaç çabaya girecektir. Bir erkeğin size arzu ile dokunduğunu da bu şekilde anlayabilirsiniz.Erkek kadına dokununca ne hisseder?
İşte erkek kadına dokununca bu yukarıda bahsettiğimiz şekilde hisseder. Eğer sevgi ile dokunuyorsa huzur hisseder ve bu dokunma onu tatmin eder. Eğer arzu ile dokunuyorsa daha hızlı davranır ve dokunmalar onu genellikle tatmin etmez, daha fazlasını ister. Erkeğin kadına nasıl dokunduğunu bu şekilde anlayabilirsin.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kan basıncım artar. Kalbim hızlı atmaya, nefesim kesilmeye başlar. Çünkü beynim testesteron salgılamıştır. Vücudumu ideal birleşme için hazırlar. Pelvis kasına ulaşan kan, erekte olmamı sağlar ve bunun geri dönüşü çok zordur. Beyin işte. Zaptedemiyorsun. Ota b*ka birşeyler salgılıyor. 😀
111 Yorumla- +1 yıl
dayının sherlock holmes gibi anlatmıs olayı:Dgüzel...
Öyle her önüme gelenin Göğsüne veya kalçasına Dokunmuyorum O yüzden tahrik olup olmadığımı bilmiyorum ama söz konusu sevgilim ise yanlışlık ile dokunduysam tahrik olmam ( İstisnalar kaydeyi bozmaz.) bilerek ve isteyerek dokunduysam Tabiki tahrik olurum...
40 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yılKadın / Erkek ayrımına gerek yok.
Çünkü "Sevmek Dokunmaktır"
www.nadirkitap.com/...nd-morris-kitap10609917.html91 Yorumla- +1 yıl
Hemde ne bicim sevmek ennguzeli odur :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErekte olurlar ne zaman tadına baksam diye düşünürler
220 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
150Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hornanları diken diken oluyor flclclclcl
58 Yorumla- +1 yıl
herşeyi biliyon senin suyun kaynamış artık :D
- +1 yıl
zekilikle alakalı bişey mi dedim aşk olsun ama hanımefendi.
- +1 yıl
O zevk anlatilamaz yasanir yani :)
- +1 yıl
Et et ;) ellenince sen ne hissediyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler penise dokununca siz ne hissediyorsunuz onu hissediyoruz demislerde. Sizin dokundugunuz beden yumuş yumuş. Puruzsuz. Bizim dokundugumuz beden odunsu, semsert, kıllı. Neyi tahrik etsin bizi. Bu hic adil değil😊
1011 Yorumla- +1 yıl
Demek oluyor ki sen daha cocuksun o odun dediğine bayılırsın 18 yaşını hele bir doldur sen😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Başıbüyükufaklık "bizim dokundugumuz beden odunsu" dedim. Cinsel organı kastetmedim orda. Kadında bacaklar, kalcalar, göğüsler yumusak oluyor ya. Erkeklerin o bolgeleri de sert onu demek istedim. Yoksa penisle vajina birbirine uygun yaratılmış zaten. Penis sert olmasa kadına da zevk vermez. Benim demek istedigim hadi penis sert okey ama vücutta sert. Penis dışında dokundugumuz yerler yumusak olaydi bari. Biz kadınlarda yumusak seyleri seviyoruz. Yoksa bu kadar kız yumus yumus olan oyuncak ayi hayrani olmazdi😊
- +1 yıl
Yumuş yumuş oyuncak ayı sevenler kız çocuğu sende çocuksun demek😂 yetişkin kızlar niye kaslı sert erkek seviyor sende buna cevap ver😂
- +1 yıl
@Başıbüyükufaklık bende seviyorum yumuş ayıcığımı🤓😄
- +1 yıl
Bari sen deme kanki ayıp oluyor kıza cesaret veriyorsun😂😂
- +1 yıl
Aklıma Sumo Güreşcileri geldi 🙈🙊
- +1 yıl
@rroommeeoo dayı onlarda da kedi çükü var iş görmez 😂😂
- +1 yıl
Yumusak istiyorsan kızlarınkine dokunursun sende :)
- +1 yıl
Çok haklisın bencede
12 pembeli yorumuna bakacak olursak , halâ kendisine dokunulmasından haz aldığını dile getiremeyen insanlarla dolu ortalık :)
Neyse konuya gelirsek , dokunmak güzel bir eylemdir , konuşmak gibi değildir , anlaşılabilmek değil tam aksine kalp ritmini ve kan akışını hızlandıran doğru dokunuşlar önemlidir. Uyurken sarılmak kimine çoook masumca gelir kimisine de güven teşkil edebilir. Ruhsal bir durum.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk kez bir kalça ve memeye dokunmadan önce büyük beklentilerim vardı. Böyle filmlerdeki gibi dokununca ayakta boşalıcam falan sanardım. Ama meğer hiiçte öyle değilmiş. Baktığın zaman bir et parçası. Zevk vermesinin sebebi, tenin tene dokunması ve sıcaklığını hissedebilmen. Adrenalinin yükselip heyecanlanması. Birde tabi partnerin zevk aldığı zaman, sen daha da zevk alıyorsun
15 Yorumla- +1 yıl
kadinlarin et parcasi degilde insan oldugunu hatirlatmak istedim
Cevap sahibi+1 yıl@ItsBritneyBitchx cümlelerimi yanlış yorumladın bence
- +1 yıl
evet yanlis anlamis olabilirim
Cevap sahibi+1 yıl@ItsBritneyBitchx Seni suçlayamam. Zira toplumumuzda kadına cinsel obje olarak bakıldığı için istemsiz refleks göstermiş olabilirsin.
- +1 yıl
dogru dur
+1 yılbu soru biraz abes değil mi? bence öyle gibi hani karşı cinsin tenine dokunduğunda zehri alırsın seni öldüreceğini bilsen de bırakmazsın tüyleri diken diken olduğunda daha tutkun artar vee kendini o zevke bırakıverirsinn devamıda bazen volkanla bazen hüsranla biterrr
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonlar ne hisseder bilmem de ben erkek arkadaşıma oral ve mast yaparken boşaldığı anda resmen titriyorum. o nasıl bir heyecan anı erkekler için mükemmel bir an bence
61 Yorumla- +1 yıl
harikasın
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Akılda cinsellik, karşıda ki kadına ilgi ve dokunma isteği var ise her ne şekilde olur ise olsun bir elektrik çarpması yaşar.. Ha çıplak ha kıyafetli akılda olan neyse o hissedilir..
20 Yorumla
+1 yılElbetteki tahrik olurum, bahsettiğin yerler kadın ureme organlarının parçası,, ve bu durum illaki erekte ediyor bizleri,, ki kadınlarda da farklı sayılmaz bu durum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılöncelikle hormonal olarak bir elektiriklenme oluyor birde yumuşaklık var işin içinde güzellik filanda araya girince dahada tetiklenme oluyor kadın teni nedense genelde bana hep soğuk geliyor kış yaz fark etmeksizin o sğukluk kısın ısıtıyor yazın serinletiyor
10 Yorumla
+1 yılKadın vücudu eğer bakımlı ise pamuk gibi oluyor. Yani bir bana bakıyorum bir ona. Diyorum sen insan mısın, ya da ben mi hayvanım :) Ellemeye öpmeye doyamıyorum
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılKişiye göre değişir. Bence. Kimisi bu işlere hiç alışık olmayan kişi dokunduğunda 1 tuhaf olurlar. Ama bu işlere alışık olan kişiler için normal dir. Ama genede tahrik olunur.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı.
+1 yılOlay dokunulan etin kadın veya başka bir et olması değil de kadınla erkek arasındaki ilişki, o kadının erkeğin gözündeki yeri vs gibi sebeplerle hoş gelir.
Göğüs kalça gibi yerlere dokununca her zaman tahrik olmam. Ne şartlarda ve neden dokunduğum da önemli. Kim olduğu da önemli. Ama tabii düzgün bir kalça ve göğüsler mıncıklamaya uygun yapılarda oldukları için stres topu gibi hissettiriyolar bana.10 Yorumla Böyle bir rahatlama oluyor biliyor musun Çünkü onların seni bizimkinden daha yumuşak ve güzel kokuyor kadının vücuduna ne demek bir Ada'yı keşfetmek gibi oluyor
20 Yorumla
+1 yılKızın biri ile ayrılırken el sıkıştım yumuşacıktı bir garip oldum anlatılmaz ya kalçayı falan ellesem bayılırım herhalde 😆
20 YorumlaKadın vücudu demeyelim de hoşlandığım ve etkilendiğim kadına dokunduğumda sıcak kumlardan soğuk sulara atlamış gibi bir his oluşuyor. Tarifi zor 😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılDokunmak ve temas önemlidir, bu bir iletişim şeklidir. Elbette hoşumuza gidiyor, istediğin kadın senin kollarında ve her noktasını keşfetmek istiyorsun.
10 Yorumla
+1 yılHoşuma giden kadına dokunursam neden olmasın? Kadınlar hoşlandığı bir erkeğe dokununca neler hissediyorsa aynısı 😉 Mesele arzulamak yani
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadına dokunma amacına göre değişir bu. Sevdiğim insan ise tabiki tahrik olurum, zaten tahrik olmak ve etmek amacıyla dokunuyorum :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudu zaten başlı başına bir mucize. Aşktır, candır, hayattır kadın. Bırak dokunmayı kokusu bile olağan üstü. Tarifi yok, yaşamalı diyorum.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılEğer erkeğin kıyafeti buna müsaitse, bahsettiğin türlü bir dokunuştan sonra ne hissettiğimizi açıkça görebilirsin :-)
10 Yorumla
+1 yılVucudu sicaksa cok haz veren bir duygu sarar erkek bedenini
Ama normal bir ete dokunuyormus hissiyati veririyor artik pek cok hanimin bedeni10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Neden olmayalimmm
Birden bilincaltimiz seks esnasindaki anilari cagristiriyor o an o istegi icimizde canlanirken buluoz10 Yorumla
+1 yılBen acayip tahrik oluyorum libidom anında yere çakılıyor.
20 Yorumla
+1 yılÇok fena tahrik oluyorum şartel yukarı atıyor o an şehvet varsa :) karşıdaki kadının da istemesi çıldırtıyor beni
10 Yorumla
+1 yılO vücuda sahip olduktan sonra yandaki kadının vücuduna nasıl sahip olacağımın planlarını yaparım.
22 Yorumla- +1 yıl
Biri benim cevaplarımı beğenmiyor :D Güldüm... Olsun ben seni de planlarıma dahil ettim güzelim :D
- +1 yıl
Planlarıma dahil olmak isteyen kadın sayısı üçe çıktı.. seviyorum sizi :)
+1 yılEvet tabiki. Düşüncesi bile tahrik ediyor. O kadınlığın sembolü olan göğüslere dokunmak hele onlara sahip olduhunu hissetmek, adamı deli ediyor 😏😍
10 YorumlaOnu bilmem de kadın daha da bişiler hisseder skskkd
43 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimle bir birimize dokunduğumuzda hemen azıyorduk 1 yılı aşkındır mahrumum😊😊😊
- +1 yıl
Tessüf ediyorum😂😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. yaradılış böyle. elbetteki kadın vucudu tahrik ediyor erkekleri. zira kadın vucudu güzeldir pürüssüz seksi. kadınları bile bastan cıkartabilir. dünyaya güzellik katmak için gelmiştir kadınlar:D
10 Yorumla
+1 yılSahiplenmek isterler. Yaşamak isterler. Bu zamana kadar sen neredeydin der. Elektrik direği gibi dikilir sana odaklanır. İşi bitinceye dek senin dünyada ki en harika şey olduğuna ikna olur.
10 Yorumla
+1 yılfiziksel his olarak masa sandalyeye dokunmak gibi yastığa dokununca ne hissediyorsak o ama psikolojik olarak dünyanın en güzel hislerinden biri içinde apayrı bir coşku oluyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bu kadın ile aramızdaki bağa bağlı olarak değişir.
.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılTahriki tatbikat eylemlerinin oluşturacağı duyguları yaşarlar :D
10 Yorumla Acayip oluyorum aşırı zevk veriyor bana sanki fantezilerini gercellwstiriyorum
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bilmem ben bu yaşıma kadar hiçbir kadına yaklaşmadım dokunmadım maalesef bilmiyorum nasıl bir his olduğunu
10 Yorumla
+1 yılEvet tahrik olunuyor o yumuşaklık insanı aşırı tahrik ediyor benim penisim hemen ereksiyon haline geçiyor😊😊
20 Yorumla
+1 yılKadınlar erkek pipisine dokununca hissediyorlarsa bizde onun hissediyoruz bir fark yok yani🤭😂😂
10 Yorumla
+1 yılHer zaman tahrik olunmaz ama istekliysem tahrik olurum.
10 Yorumla
+1 yılKıyafet üstünden dokununca hoşumuza gidiyor tenine değdiğimizde çok zevk alıyoruz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ozellikle gogusleri oksamak emmek ve kalvmcayi avuclarima almak cok azdirior
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. O dokunuşlar karşılıklı istek bulmadan hiç bir etki yaratmaz. En azından bende böyle.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılBir kadında bana dokunsa bişeler hisseder.
Ayni şey yani degişen birşey yok.10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İlk önce beyinlerine bir akım gider sonra cinsel organı ıslanır veya sertleşir. Damarlardaki kan aniden ısınmaya başlar.
Erkelerde bunlar istemsizce kendiliğinden oluşur. Engel olunmaz.00 Yorumla
+1 yılEvet tahrik oluruz. Brn şahsen tahrik oluyorum... Dogal şekilde libidomuz refleks olarak tetikleniyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Çünkü severiz isteriz. Sevgili @KumruSahin in dedigi gibi "Sevmek dokunmaktır" 🌸🍃
+1 yılAlışılmış bir bedense pek tahrik olmuyoruz
Aslında daha çok erkekler görmeyle kadınlar dokunmayla hazza ulaşır20 YorumlaDokununca okşayınca... dur yazmayayım "ban" korkusu :D
10 Yorumla
+1 yılKıyafetini çıkarıp direk teniyle buluşmayı istiyorum bu güzel bir his daha çok isteklendiriyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGöğüsler hiç ilgimi çekmiyor ya sıfır gerçekten sıradan olsa yeter. Ben bacak hastasıyım evet bacak kalçaya tahrik olurum.
10 Yorumlaolmasınlar mı görmek bile tahrik ediyorken😂
103 Yorumla- +1 yıl
Yani öyle yumuşak şeye her an demiyor neticede insan dokununcada kotrolden çıkıyor her yeri son gaz hareket halinde oluyor😂😂😂
- +1 yıl
Evet ya gormek mukemmel bide dokunmak anlatilamaz :)
Hep aynı sıradanlık.. sıkıldım. farklı biseyler istiyorum.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Dokunduğumda tahrik olan kadındır. Ama dokunduğumda kadının tahrik oluşu da elbette hoşuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılKadinlarin erkeklere dokununca hissettigindn farkli degil 😉
20 Yorumla
+1 yılBu soruya şu şarkı ile cevap vermek istiyorum. 😆 😆 😂 😂 🤣 🤣
https://youtu.be/jFQC9cA5a0A02 Yorumla- +1 yıl
🤦♀️🤦♀️🙉
- +1 yıl
😂 😂 😂 😂 Kulakların kanadı değil mi? Tabi o yıllarda seks ülkemize yeni gelmiş...😂😂
+1 yılKadın derken kastedilen sevgili ise bununda ortanı var tutup da dans ederken dokunurkende erekte olmaz herhalde insan.
10 Yorumla
+1 yılkıyafetin üstünden değil altından dokunmak lazım o zaman her şey değişir :)
20 Yorumla
+1 yılYani alismis birisiyse fazla birsey hissetmez ama özel birisiysen onun icin kalp atisi hareketleri değişir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTahrik olmam tamamen duygularımla alakalı.. bazen Bakış bile kafi eğer onu istiyosam
20 YorumlaKarşı cins, hem cinslerim den soğumasın diye bu sorunun doğru cevabını buradan yazmak istemiyorum. 😁😁😁
00 YorumlaKıyafetinin üzerinden dokunmak tabir i caizse okşamak daha tahrik ediyor..
10 Yorumlatahrik oluyorum kalçadaki yumuşaklık hissini vs hissetmek zevk veriyor ve göğüsler zaten okşamak ellemek çok güzel bişey anlatılmaz yaşanır
10 YorumlaHayır Ben dokununca tahrik Olmuyorum
Dokununca Onun zevk olduğunu görüp tahrik oluyorum ve bu beni ateşliyor10 Yorumla- Devamını Gör (102)
Devamını Gör(147)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası