Acill
Bakar
Misinizzzzzz çok ciddiyim ne bileyim yani ona karşı hiç bir şey hissetmediğim için olabilir mi sebebi nedir?
Bakar
Misinizzzzzz çok ciddiyim ne bileyim yani ona karşı hiç bir şey hissetmediğim için olabilir mi sebebi nedir?
Hisler, duygular ve ten uyumu çok önemli. Demek ki hiçbiri yoktu aranızda ve o yüzden ona karşı hiçbir şey hissetmedin. Doğru kişi değilmiş, zamanını onunla boşa harcama derim.
Bana ilk birliktelik yaşadığım Çinli kadını hatırlattın, ilk deneyim ama hiç etki bırakmamıştı bende, ancak 2. deneyimimi Belaruslu bir kadın ile yaşamıştım, halen unutamıyorum o hissi, bence ten uyumu dedikleri şey bu olsa gerek.
Balık burcu oldukça duygusal ve kırılgan hassas kalbe sahiptir. İçinde o alev yanmadan, gözleri kararacak kadar arzulamadan sevişmenin hazzını alabileceğini düşünmüyorum.
Cevap
19Cevap
Doğru öpüştüğünden eminsin dil kullandın mı salya kullan dın mı öpüşmek sevişmek insanı rahatlatır sevgilin in dudakları kalın sa haz a doyamazsın ince ise evet çok sarmaz
Belki ilk defa oldu senin için, sen kadın olarak önce aşık olmalısın heyecan oradan geçer bide biraz yumuşaktı o genç adamdan
Hiç mi hoşuna gitmedi? Sadece sevgililer günü için mi yaşadın?
Ya nasıl desem kaç gündür tanıyorum benden hoşlanıyor ve bugün böyle oldu başta çok utandım çekindim ama hiç heyecan hissetmedim terlemedim bile
20-23 arasi
Niye soruyorsun bunları ya bilmiyorum ki bana dediğine göre 1
Oda olablr partnerin seni etkileyememişde olablr o an👍
hiçbir şey hissetmiyorsan heyecanlanmaman normal. Demekki doğru kişi değil.
yo alakası yok çok becerikli olupta hissetmediğim de olmuştu aşırı yakışıklı ama o his olmamıştı. ilk öpüşme çok önemli bir kadın için heyecan yoksa birdaha ısınma olmaz.
alakası yok.
abicim doğru oku yazdığımı ilk öpüşme bir kadın için önemli o an bir şey hissetmiyorsa o se KS süperde olsa heyecanı asla hissedemiyecek sadece zevk hisseder o aşk heyecanını asla hissedemezzzzzz
kardeşim malmısım ben se KS den bahsetmiyorum öpüşme heyecanından bahsediyorum
hissetmediysen böyle olması çok normal de bu kişi kim
ileri gittiniz mi
Yani sürtünme oldu o kadar giyinik
penisini ekledin mi
Hayır
peki neler yaptınız
Onun da mı İlk öpüşmesiydi
Hayır
Belki de acemidir
Doğru kişiyle değilmiş demek ki
Sevmediğin biri ile olduğun için
Acil bakar mısınız ilk defa sîktlr beni sanki iyi bi tamam
Sadece git çık olmuş sanki bu
Bunu sen bilirsin hissedip hissetmediğini
Seni biraz hoplatması gerekiyordu.
Napalim kardes
Şok olabilir mi sjsk
'ten uyumu yok
Olabilir burcun ne
Balık
Balık duygusal dir yaptığı biseyin içinde duygu olmadiimi o yaptığı her neyse ona heyecan mutluluk ya da başka bı his vermez
İyi bk yedin bügün öpştün yarın altına da ytraın
yaş kaç?
ilgini çekmemiştir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?