Sen kucağına yattım izledik deyince kucağına aldı seni uzandınız oturur vaziyette öyle izlediniz sandım 😂Ama gerçi öyle izleseniz masumiyetlik de çok kalmayabilirdi bence. İnceden şeytan dürter emin ol. 🤣
Utangaçsın ama bigün yine aklını başından aldığında dediğim pozisyona çekerse seni kucağına oturtursa utansanda yine geri yok yapma diyemezsin demedi deme, 😅
Bi düşündüğünde ki öpüşmüşsün o anki içgüdüleri biliyosun 😅 o çekimle alsa seni kucağına ki kıyafetlisiniz ama kucağındasın onun hakimiyetinde onu hisediyosun diyelim 😅
Kesinlikle değil ama insan hoşbulduğunu ister de doğal bu. Sade o olursa sorun ama çekimle birlikte karşılıklı değer vermekle birlikte oldu mu. Olmazsa olmaz diyrbiliriz. Güzel bişey aslında😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
sevgilin öptü ise yakın zamanda vajina nıda öper. daha çok zevk alırsın
Hayır tabiki
hayır deme sıra oraya da gelecek. valla bak
İstemiyorum ama
emin ol zamanla istersin. sürekli artarak ilerler öpülüp yalanacak yerler. alışınca kendin açarsın yala diye
Beklenmedik bir anda olmuş, garip hissetmen normal bu durumda, öpen sevgilin miydi?
Evet
Ne kadar zamandir berabersiniz
Birkaç hafta
Daha yenisiniz
Evet 🙂.
Kaç yaşındasın
18
İlk sevgilin mi
Evet öyle
Sadece öpüşmeylemi kaldı peki
Yanii evet ittirdim açıkçası 😅😬
E beklenmedik anda olunca bu tepki gayet normal☺️
Di mi haklıyım shdh teşekkürler
Hazır değilmişsin sonuçta ve bunu sana yansitmamis☺️
Belki de ben yansıtamadım bilemiyorum
Konuşalım ister misin
Ne konuşcaz ki
Bilmediğin şeyleri ☺️
Biliyorum her şeyi
Nasıl istersen
Teşekkürler
Rica ederim, fikrini degistirirsen yazabilirsin
Tamam
İlk öpüşme heyecanını buraya taşıdığına göre bayağı hoşuna gitmiş etkilemiş olmalı
Guzel bir histir aslinda
Evet
Biraz heycanlanirsin tuhaflik hissi gelebilir ama bu duyguda cok kalmamalisin. Bir sonraki öpüsmeyj sen baslarmalisin.
Nasıl yapıcam yapamam kii 😅🫣🫢
Burdan anlatmym
Yok teşekkür ederim
Googledan fransiz öpücugu nasil yazilor yaz. Ilk veya ikinxi siteye gir wiki ile baslayan ordan ogren kendini gelistir.
Yuh ben onu yapamam 😅
Niye yapamayasin yaparsin
Çok heyecanlıyım ben 🥺
Bana ulasmiyorsun burdan bu kadae ancak
Olsun yapıcak bir şey yok teşekkür ederim 😅🙏
Ani ve güzel olmuş helal agaya
🤭
Seninde hoşuna gitmiş ama
Ama şaşırdım garip oldu bir anda
Cocuk bunu istemiştir belki de
Hm bilmem
Doğru olano yapmış şaşrtmak iyidir
Aksjdj
Hoşuna gitti mi güzel miydi?
Yani sevgilim olduğu için evet ama şaşırdım garip oldu
Neden garip oldu çok ani geliştiği için mi?
Evet
Hmm devamı geldi mi peki elleşme memeleri avuçlamak vs
Hayır ittirdim
Hm ani olduğundan dolayı ileri gider diye mi korktun?
Sadece çok heyecanlandım
Islandın mı?
Hayır ittirdim zaten shhd
Ahahaa ya ne acemi aşıksın sen yaa. Bıraksaydın şöyle alttan şırıl şırıl aksaydı o seninle sevişirken :)
Tatlııııı
Sulanma oldu mu 😅
Hayır
Nasıl istemiştir seni varya 😅
Sjjdjxs
Nekadar ileri gidebilirsin sevişmede. Kucağına almak istese seni uygun imkanda. Öpüşüp koklaşmak istese 😃
Kucağına yatmıştım film izlemiştik
Oo hissetmişsindir. Ama yerinde durmaz ki. Sürtünmüştür illaki. O an ne hissediyosun ki 😅
Hayır ya yok öyle bir şey masumcaydıı sjhs saçlarımı okşadı
Ya deli misin nekadar masum olursa olsun poponu kucağında hissetti mi? 😃
Kafamı bacaklarına koymaktan bahsediyorum sjdb annenin kucağına yatarsın ya onun gibi 😅
Hee kucağına yatmıştım dedin ben diğer pozisyonda anladım😃Öylede güzel film izlenir ama ozmn masumluk bi tık olmaz dimi 🤣
Anlamadım bile 😅😬
Sen kucağına yattım izledik deyince kucağına aldı seni uzandınız oturur vaziyette öyle izlediniz sandım 😂Ama gerçi öyle izleseniz masumiyetlik de çok kalmayabilirdi bence. İnceden şeytan dürter emin ol. 🤣
Wjehhd öyle film izlenmez
Neden. Alır seni kucağına koklar patlamış mısır koyar ağzına. Güzel olmaz mı ki 😂
Ehehe 😅 bilemedim
Güzel olur aslında ama konsantrede dağılır o da var. Cidden izlenmez galiba ya😅Ama denemek ister miydin 😂
Belki daha sonra sjsn şimdilik çok utangaçım tansiyonum yükseliyor 😅😁
Bikere mi öptü yoksa öpüştünüz mü bayan utangaç 😂
Hatırlamıyorum kafam yerinde değildi 😅 snbsdbs
Utangaçsın ama bigün yine aklını başından aldığında dediğim pozisyona çekerse seni kucağına oturtursa utansanda yine geri yok yapma diyemezsin demedi deme, 😅
Diyebilirim belli olmaz 😄
Ama ya o an içten içe sende istersen 😅 Hoşuna gitmez mi sence doğru söyle, 😅
Bilmiyorum hiç yapmadım kii 😅🫣
Bi düşündüğünde ki öpüşmüşsün o anki içgüdüleri biliyosun 😅 o çekimle alsa seni kucağına ki kıyafetlisiniz ama kucağındasın onun hakimiyetinde onu hisediyosun diyelim 😅
Demiyelim 🫣
İstersin sende bence. Normalde zaten 🤣
Olabilir
Çekinme doğal bunlar 😅
Tamam 😅
Hoşuna gitti mi öpüşmek. Hatırlamıyorum deme 😅
Evet aslında gitti 😅
Gider tabiki neden gitmesin heleki uzun uzun dklarca öpüşmek çok rahatlatır dimi iyi hissettirir 😅
Artık kapatalım mı konuyu 😬😅🫣
Ne var sordun karşılıklı istişare ediyoruz konuyu kötü mü 😂Bubada utanıyosun az rahat ol 😅
Sıkıldım her şey cinsellik mi sjshsds
Kesinlikle değil ama insan hoşbulduğunu ister de doğal bu. Sade o olursa sorun ama çekimle birlikte karşılıklı değer vermekle birlikte oldu mu. Olmazsa olmaz diyrbiliriz. Güzel bişey aslında😅
Shshx
🤣🤣
normallik
Normal tabi
Boşaldın mı
Hayır yuh
Niye yuh
Okk.