Cinsel Yaşam Ona veya eşinize isteğinizi nasıl belli edersiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 istediğinizi esinize nasil belli edersiniz ya da söylersiniz Ona veya eşinize isteğinizi nasıl belli edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
sk0634 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne söyliycem başlarım öpmeye sevişmeye o zaten ıslanıp kıvama gelir 1 0 Yorumla
loky34ist Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Öyle şeylere gerek yok aslında erkek her fırsatta halletmeli 🙄🙄 1 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Açıkca söylerim bunda ne varki yani istiyorum seni dedim mi bitti gerisi onda zaten 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mesela söyleyerek olmuyor mu djsjsj illaki garip garip hareketler yapmak gerekiyor 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Gerke yok esim istekli biri olmayinca insna istemiyor bile... partnerde yok gerek yok yani 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Belinden kavrayıp boynundan öperek ya da koklayarak birde fısıltı yapalım mı 0 0 Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Boğa burcu olduğumu öğrenince gizlemek imkansız olur zaten. 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Ahahaha bir kelime belirleyin o kelimeyi kullanınca anlasın ya da bir cümle:) ahahah 0 0 Yorumla
Mr34pendk Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Valla yanaşıyorum elliyorum orasını burasını elini tutup aletime götürüyorum falan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gidiyorum üzerine oturuyorum gerisi geliyor 8 11 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Aman aman bak sorun olmasın :) Yorumla Soran +1 yıl Yuh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Iyide kocam benim o neden yuhlandim Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Elisin yanı super ama direkte oturmak ne bilim giriş gelişme sonuç olur kompozisyon yazarken bile :) Yorumla Mr_Potter +1 yıl Harbiden neden yuh? :)) Yorumla Soran +1 yıl Bunu beklemiyordum fazla açık oldu 😆 Yorumla Samurai1251 +1 yıl Uzerine derken kucagina mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya diyelim tv izliyor uzanmış sataşiyorum işte açık açık bir sey yazmadim Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Ahahah anladım açık açık olmamış hiç ahhaha :( 🤣🤣🤣 detay verme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀😀detay yok Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl Aman aman olmasın canım sonra herkes yığılır buraya ahahah :) yazık adama Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Alır yatağa atarım daha nasıl belli ediyim 1 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. Bence cilve ve kılık kıyafet 😄 1 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. mesaj resim çilveleşme falan 0 0 Yorumla
Cobol Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. İkiside olmadığı için manuel takılıyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Belinden sarılır boynundan öperek veya dudaklarını arkasına sürterekk 0 0 Yorumla
dertolog1 Takip Et Xper 6 Yaş: 118 , eic 74% +1 yıl Cilve 3 1 Yorumla kkartalgibii +1 yıl Sende fazlası var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekten kadın olarak bunu bilmiyormusun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet evli de değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç birşeyler yaşamadın mı Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Direk olaya dalarım 0 0 Yorumla
Just-can Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. Giyinişle 0 0 Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Mesaj atarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Ne söyliycem başlarım öpmeye sevişmeye o zaten ıslanıp kıvama gelir
Öyle şeylere gerek yok aslında erkek her fırsatta halletmeli 🙄🙄
Açıkca söylerim bunda ne varki yani istiyorum seni dedim mi bitti gerisi onda zaten
Mesela söyleyerek olmuyor mu djsjsj illaki garip garip hareketler yapmak gerekiyor
Gerke yok esim istekli biri olmayinca insna istemiyor bile... partnerde yok gerek yok yani
Belinden kavrayıp boynundan öperek ya da koklayarak birde fısıltı yapalım mı
Boğa burcu olduğumu öğrenince gizlemek imkansız olur zaten.
Ahahaha bir kelime belirleyin o kelimeyi kullanınca anlasın ya da bir cümle:) ahahah
Valla yanaşıyorum elliyorum orasını burasını elini tutup aletime götürüyorum falan
kalktı bak gel gel koş inmeden üstüne otur derim
Gidiyorum üzerine oturuyorum gerisi geliyor
Aman aman bak sorun olmasın :)
Yuh
Iyide kocam benim o neden yuhlandim
Elisin yanı super ama direkte oturmak ne bilim giriş gelişme sonuç olur kompozisyon yazarken bile :)
Harbiden neden yuh? :))
Bunu beklemiyordum fazla açık oldu 😆
Uzerine derken kucagina mi
Ya diyelim tv izliyor uzanmış sataşiyorum işte açık açık bir sey yazmadim
Ahahah anladım açık açık olmamış hiç ahhaha :( 🤣🤣🤣 detay verme
😀😀detay yok
Aman aman olmasın canım sonra herkes yığılır buraya ahahah :) yazık adama
Alır yatağa atarım daha nasıl belli ediyim
Bence cilve ve kılık kıyafet 😄
Burdan yazamayacagim😅
Açık açık
Edemem, edersem kızar çünkü 😕
mesaj resim çilveleşme falan
İkiside olmadığı için manuel takılıyorum
görmesi yeterlı gelır
Belinden sarılır boynundan öperek veya dudaklarını arkasına sürterekk
Cilve
Sende fazlası var
Gerçekten kadın olarak bunu bilmiyormusun?
Evet evli de değilim
Hiç birşeyler yaşamadın mı
Bakışlarımdan anlar
Direk tokati vururum kalçasına olay başlar
Kucağıma oturtup okşuyorum.
Köşeye çeker yapısirim
Öpücükle
Okşayarak
Direk olaya dalarım
Giyinişle
Kırmızı dosyayı al gel diyorum 😂
Arkasından sarılıp okşuyorum ben