Cinsel Yaşam Eşinize/sevgilinize istekli olduğunuzu nasıl belli edersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Onu da isteklendirmek için ne yaparsınız? Güncellemeler+1 yıl Güncel soru Eşinize/sevgilinize istekli olduğunuzu nasıl belli edersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Seni özledim ya da seni istiyorum derim..Yanimdaysa dokunuşlarımla sıcak nefesimle; uzağımsaysa bir nude ile 1 0 Yorumla
Nosad Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ben direk söylemiştim ama şükür ki hiç birsey olmadi aramizda 1 0 Yorumla
SertKaan Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl kadın cilve yaparerkek süzer ve istediğini bakışları ile belli eder 0 0 Yorumla
ateşliadam61 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bunu kızlar çok basit yapar da erkek ne yapar bilmiyorim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kıyafet giyip yanına gidiyorum ya da o eve gelince o şekilde kapıda karşılarım 3 1 Yorumla Mrbrawn +1 yıl İşi biliyorsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Genelde arkasından sarılıp yaslanmak 😅 Direkt alıyor mesajı. Peki sen ne yapıyorsun? 0 25 Yorumla Soran +1 yıl Ben sırtında tırnaklarımı gezdiriyorum, titriyor 😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Titrediği kadar titretiyorsa ne ala 😅 Yorumla Soran +1 yıl Şüphem yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper :) Peki genel olarak libidosu yüksek birisi misin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soruyu şu şekilde sorayım o zaman "Bana şu yapıldığında kendimi kaybediyorum" diyebileceğin herhangi bir örnek verir misin? Yorumla Soran +1 yıl Arkamdan birden belimi okşadıgında kendimi kaybediyorum. Bitiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonrasında atılacak ufak bir şaplağın etkisi negatif mı pozitif mı olur? Yorumla Soran +1 yıl Pozitif olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Süper :) Hayatımdaki erkek oldukça şanslı 😉 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben teşekkür ederim. Peki fantezilerle aran nasıl? En uç fantezini sorsam çok mu spesifik olur? Yorumla Soran +1 yıl Pek uç bir fantezim yok. Roleplay seviyorum sadece sanırım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki özellikle sevdiğin bir kurgu var mı? Yorumla Soran +1 yıl Hizmetçi ev sahibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öğretmen öğrenci daha çekici geliyor sanki.. Yorumla Soran +1 yıl İkisi de iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Olayı başka bir yöne çekip soruyorum, işyerinden bir kadın arkadaşını tutup getirdi. Threesome istediğini söyledi. O kişiyle herhangi bir duygusal bağı da yok biliyorsun. Kabul eder misin? Yorumla Soran +1 yıl 2 kadın 1 erkekten pek hoşlanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu cümlenden "Getireceği arkadaşı erkek olursa fikrim değişir" çıkarımını yapabilir miyiz? Yorumla Soran +1 yıl Bellki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sınırlarını zorlamayı seven bir arkadaşa benziyorsun. :) Yorumla Soran +1 yıl Biraz öyleyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki öyleyse, ben sana daha fazla eziyet çektirip cevap verdirtmeyeyim. Hoş sohbetin için teşekkür ederim :) Yorumla Soran +1 yıl Ne demek zevkliydi, rica ederim Yorumla
Serdaryaman006 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl boynundan öperek nefesimi hissettiririm 0 0 Yorumla
Tablepencil Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. İçeceğine gizlice erkek azdırıcı atarım 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Tutarım alırım kucağıma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Onu belirli taktiklerle tahrik ederim sen 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ben sırtında yavaşça tırnaklarımı gezdiriyorum Yorumla Soran +1 yıl Yanına bacaklarımızın birbirine değecegi yakınlıkta otururum. Sonra elimi sırtına koyup tırnaklarımı aşağı doğru yavaşça hareket ettiririm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sonra ne oluyor? Yorumla Soran +1 yıl Sonra kendisi biraz titriyor, beni anlıyor. Elini belime atıp belimi okşuyor Yorumla Soran +1 yıl Çık Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
megakolik Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Çok basit bu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla megakolik +1 yıl Bakışlar ve temaslar Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. öpücük atarak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok basitt 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gizlisin ki yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anılarım canlandi bee Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seni özledim ya da seni istiyorum derim..
Yanimdaysa dokunuşlarımla sıcak nefesimle; uzağımsaysa bir nude ile
Ben direk söylemiştim ama şükür ki hiç birsey olmadi aramizda
kadın cilve yapar
erkek süzer ve istediğini bakışları ile belli eder
Bunu kızlar çok basit yapar da erkek ne yapar bilmiyorim
Kıyafet giyip yanına gidiyorum ya da o eve gelince o şekilde kapıda karşılarım
İşi biliyorsun
Genelde arkasından sarılıp yaslanmak 😅 Direkt alıyor mesajı. Peki sen ne yapıyorsun?
Ben sırtında tırnaklarımı gezdiriyorum, titriyor 😉
Titrediği kadar titretiyorsa ne ala 😅
Şüphem yok
Süper :) Peki genel olarak libidosu yüksek birisi misin?
Evet
Soruyu şu şekilde sorayım o zaman "Bana şu yapıldığında kendimi kaybediyorum" diyebileceğin herhangi bir örnek verir misin?
Arkamdan birden belimi okşadıgında kendimi kaybediyorum. Bitiyorum
Sonrasında atılacak ufak bir şaplağın etkisi negatif mı pozitif mı olur?
Pozitif olur
Süper :) Hayatımdaki erkek oldukça şanslı 😉
Teşekkürler
Ben teşekkür ederim. Peki fantezilerle aran nasıl? En uç fantezini sorsam çok mu spesifik olur?
Pek uç bir fantezim yok. Roleplay seviyorum sadece sanırım
Peki özellikle sevdiğin bir kurgu var mı?
Hizmetçi ev sahibi
Öğretmen öğrenci daha çekici geliyor sanki..
İkisi de iyi
:) Olayı başka bir yöne çekip soruyorum, işyerinden bir kadın arkadaşını tutup getirdi. Threesome istediğini söyledi. O kişiyle herhangi bir duygusal bağı da yok biliyorsun. Kabul eder misin?
2 kadın 1 erkekten pek hoşlanmıyorum
Bu cümlenden "Getireceği arkadaşı erkek olursa fikrim değişir" çıkarımını yapabilir miyiz?
Bellki
Sınırlarını zorlamayı seven bir arkadaşa benziyorsun. :)
Biraz öyleyim
Peki öyleyse, ben sana daha fazla eziyet çektirip cevap verdirtmeyeyim. Hoş sohbetin için teşekkür ederim :)
Ne demek zevkliydi, rica ederim
boynundan öperek nefesimi hissettiririm
İçeceğine gizlice erkek azdırıcı atarım
Tutarım alırım kucağıma
Onu belirli taktiklerle tahrik ederim sen
Ben sırtında yavaşça tırnaklarımı gezdiriyorum
Yanına bacaklarımızın birbirine değecegi yakınlıkta otururum. Sonra elimi sırtına koyup tırnaklarımı aşağı doğru yavaşça hareket ettiririm
Sonra ne oluyor?
Sonra kendisi biraz titriyor, beni anlıyor. Elini belime atıp belimi okşuyor
Çık
Tamam
Çok basit bu
Nasıl
Bakışlar ve temaslar
öpücük atarak
Çok basit ama bu
Çok basitt
Nasıl
Gizlisin ki yaa