Bakire olmayıp hiç evlenmemişle evleniyolar fakat evlenip boşanmış kadınla kimse evlenmeyi kolay kolay kabul etmiyor sebebi nedir çocuk olmasa bile kimse onay vermiyor kolay kolay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılikisi de farklı bir konum, bakire olmayan bir kadının hayatını istediğimiz gibi yargılarız, dul olanı ise çevresi hep açık arar vs. ikisi de iyi bir konum değil aslında, ancak ikisi de normal bir konum olarak görülmeli artık bunları aşmalıyız.
neden boşandın, konuşabiliriz anlatabilirsin, nöbetçiyim sabaha kadar dinlerim seni.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMesele biraz şu evlenip boşanan kadını herkes bilir. Dul derler
Ama bakire olmayan kızın bakire olmadığını kimse bilmez. Erkek sever bakire olmasa bile evlenir.
ya da çocuk yapayım zaten bakire olmadığını kimse bilmiyor der.
Aslında toplumsal olarak korkuyorlar. Bu gün Avrupa’da Almanya da olsan dük kişilerle evlenme oranı daha yüksek olur.00 Yorumla
Aslında bunun genital durumla degil6de, toplumsal bakışla ilgisi var bana göre , yani şöyle ki, boşanmış biriyle evlenmek sanki kötü bir şey gibi bekarlar için, toplum böyle bakar, bekar biri evlenip boşanmış biriyle evlenmez bakışı toplumun kendince totosundan uydurduğu şeydir işte
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGenelde bunlar ailelerin yüzünden olur aileler istemiyor bekar bir kız yaptıklarını gizliye biliyor ama evlenmiş ve boşanmış bir kadın bunu gizliyemiyor maalesef
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvliliği sadece seks olarak görüyorsun bu yüzden evliliğin yürümedi bence soruya gelince evlilik ciddi bir müessese her insanın içinde kuşku olur acaba neden boşandı ne sık8nrı vardı diye bakirelik le ne ilgisi var anlayamadım belki boşanmış kadın cinsellik te çok iyiydi ama pasaklı saygısız seviyesiz biriydi bunu kimse bilemez ve dul kadınla Bakire olmayan kızı bir tutamazsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBak kırılma ama evlilik ben şu erkeğin resmi f. hisesiyim demektir yani bakire olmasan bile o resmiyeti imzalaman erkeklere batıyor sonuçta ismi var derler vay arkadaş bu kadını ben iyi becerdim sen nasılsın bakalım diyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayanın beraber olduğu bilinmiyor. Belki de bakire biliniyor.
Boşanmışın belli olan beraber olduğu bir adam var.00 Yorumla
+1 yılalakası yok. şimdi boşanmış bakire felan farkı mi kaldı
00 YorumlaBence o kadarda değildir mutlaka biri olur merak etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye evlenilmez karşılıklı iyi niyetli olduktan sonra evlenilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İkili ilişkilerde sorun çıkacakmış gibi görüyorlar herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire kızlarda evde kaldı üzülme revaçta dullar var
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılRisk yok dullarda
Soran+1 yılBen evlendim boşandım ama kimseyle cinsellk yaşamadım boşandıktan sonra tekrar evlenmeyi bekliyorum ama kimse oralı olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKocanla olmadı mı
Soran+1 yılOnla oldu evlilik 1 ay sürdü sevmiyordum sevmediğim birisiyle evlenmek durumunda kaldım sonradan cinsellik yaşamadım kimseyle ztn
Cevap sahibi+1 yılNe zamandir cinsellik yaşanıyorsun
Soran+1 yıl5 yıl oldu
Cevap sahibi+1 yılKendini göstermen lazim baya olmuş
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çevremde görüyorum dul çocuklu kadınlara kısmet çıkıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta iki tarafında çocuğu oluyor evleniyorlar gördüm
+1 yılben geriye değil ileriye bakan biri oldum her zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılboşanma sebebi etken gösteriyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAilemin isteği üzerine evlendim ama sevemedim ayrıldım 1 ay sürdü evlilik
- +1 yıl
bu daha kötü bence neden kısa sürdü acaba huyu suyu mi kötü yoksa davranışı mi yanlış gibi gibi çok soru gelir insanın aklına
Soran+1 yılOnla oldu evlilik 1 ay sürdü sevmiyordum sevmediğim birisiyle evlenmek durumunda kaldım sonradan cinsellik yaşamadım kimseyle ztn
- +1 yıl
cinsellik sorun değil sonuçta xinsellik insanın doğasında var ama sevmediğin birisi ile ailenin zoru ile evlenmen karşı tarafa mantıksız gelebilir..
- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılTam aksine dul biriyle evlenmek daha mantikli
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Çünki cocuk gibi biriyle maksimum sevgili olunur , Dullar sa artik ne istedigini bilen aile icin uygun biri gibi düşünür ki her dul ve her oyle kiz ayni degil
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayanlada evlenmiyorlar
00 Yorumla
+1 yılDulla evlenilmez mı ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Dul kadının niye boşandığı önemli
00 Yorumlaİnsanlardaki on yargı bitmez bence
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa olur
06 Yorumla
Soran+1 yılÇocuk yok ama istemiyo kimse
- +1 yıl
Yaş kac peki senin
Soran+1 yıl21 yaşındayım
- +1 yıl
Ben 26 muhabbett edelim mi
Soran+1 yılYok sağol
- +1 yıl
Peki iyi günler
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Karakter meselesi ben evlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden boşandın
22 Yorumla
Soran+1 yılAilemin isteği üzerine evlendim ama sevemedim ayrıldım 1 ay sürdü evlilik
Cevap sahibi+1 yılDertleşmek ister misin
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bence öyle değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yablış düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonya ya yakın mısın bende boşandım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evlenmiş boşanmış kadınla kimse evlenmek istemiyor ama bakire olmayan kızla evleniyolar, neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat