Çiftler yataktayken ön sevişme esnasında yalnızca el ile ya da dil ile sınırlı kalarak ön sevişmeyi orgazma ulaşarak bitirmeleri doyum noktasına ulaşmak için yeterlimidir?
Bazı zamanlarda yalnızca oral seks ile orgazma ulaşmak cinsel yaşamı ön sevişmeyle sınırlı bırakmak yeterli olur mu?
Öncelikle, kişisel tercihler ve ihtiyaçlar herkes için farklılık gösterebilir, bu nedenle genellemeler yapmak zor olabilir. Ancak, cinsel yaşam sadece oral seks ile sınırlı bırakıldığında çiftler arasındaki bağın ve cinsel deneyimin derinliği azalabilir. Ön sevişme, çiftler arasında duygusal bir bağ kurulmasına ve cinsel uyumun artmasına yardımcı olan önemli bir unsurdur. Sadece oral seks ile orgazm olma, cinsel birlikteliğin çeşitliliğini ve derinliğini kısıtlayabilir. Bu nedenle, çiftlerin cinsel yaşamlarında çeşitli cinsel aktiviteleri denemeleri ve birbirlerinin isteklerini anlamaları önemlidir. Bu sayede daha tatmin edici ve sağlıklı bir cinsel yaşam sürdürebilirler.
Evet, cinsel birleşme tamamlayıcı oluyor ama arada birde ön sevişme tonuyla kalsa partnerlerin birbirlerini daha fazla arzulamasını sağlar diye düşündüm bu soruyu sorarken.
Evet fake resim kullanıyorumda o vücutlarda hemen olmuyor ki benimde öyle bir vücudum olsa kendi vücut resmimi eklerdim inanmazsan sana kanıtlar seni g@t ederdim burada ama yapıyoruz bu sporu hem fake resim kullanıyorum hemde bu resime bakarak yapınca sporu kendime ilham kaynağım oluyor bak ben kabul ediyorum kendimin ne yaptığımı ama sen yoksun g@t korkundan kendini gizliyorsun, korkak, özgüvensiz ve kimliksiz karısın
Arkadaş çok güzel bir soru sormuş ve tam üstüne basmış. Cinselliğin 50 tonundan anlayan bu sorudaki ayrıntıyı bilir ama senin gibi ezikler anlayamaz. Bu ne kabalık böyle. Beğenmiyorsan girip okuma @Misandrizm
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bazı zamanlarda yalnızca oral seks ile orgazma ulaşmak cinsel yaşamı ön sevişmeyle sınırlı bırakmak yeterli olur mu?
En İyi Cevaplar