Tam canım ya hic bir onemi yok ayrica karsi taraf durust olmadigi surece her türlu kandırır. bunun ayrimini yapabileceklerini sanmiyorum. Arkadan vermedigini, reglin son gunune denk getirmedigini, diktirmedigini, yalanci bekaret kanı kullanmadigini, seksten unce birlesme noktasina yakin bir yere kan olsun diye kesmedigini, bilemezsin.
Buna ek olarak zaten kan gelecek diye bir sey de yok.
Ne alakasi var sen de sacma buldugun icin sormadin mi bu soruyu. Ayrica benim boyke bir kaygim yok bakire olsamda olmasam da o zihniyette ki erkekle işim olmaz. Ayrica siz bilemezsiniz cevremde arkadadan bir cok kisiyle iliskiye girip kocasina kendini bakire olarak gosterip evlenip barklanan bir suru kadin var veya diktiren 2 3 kisi ye de şahit oldum ve bu kadinlarin cogu tesetturlüydü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tam canım ya hic bir onemi yok ayrica karsi taraf durust olmadigi surece her türlu kandırır. bunun ayrimini yapabileceklerini sanmiyorum. Arkadan vermedigini, reglin son gunune denk getirmedigini, diktirmedigini, yalanci bekaret kanı kullanmadigini, seksten unce birlesme noktasina yakin bir yere kan olsun diye kesmedigini, bilemezsin.
Buna ek olarak zaten kan gelecek diye bir sey de yok.
Bakire değilsin diye böyle konuşman saçma.
Ne alakasi var sen de sacma buldugun icin sormadin mi bu soruyu. Ayrica benim boyke bir kaygim yok bakire olsamda olmasam da o zihniyette ki erkekle işim olmaz. Ayrica siz bilemezsiniz cevremde arkadadan bir cok kisiyle iliskiye girip kocasina kendini bakire olarak gosterip evlenip barklanan bir suru kadin var veya diktiren 2 3 kisi ye de şahit oldum ve bu kadinlarin cogu tesetturlüydü
Bakire insanlar var bunu bilirim ki kendini ele verirler her türlü , erkekler canım değil anlar illaki, onlarla evlenen genelde kabul eden kişiler.
Aynen boyle avunmaya devam😄
Ben seçeceğim kızı bilirim , asıl sen avunmaya devam et , Yaş kaç senin?
Tabiki hakları yok. Herkes kendi gibi biriyle evlenmeli
Sen bakire misin
Evet
İyi.
Aynen
Ş*refsizzz olduğu için
Kesin
Her erkek bakire ister ama her kadınla da yatmak ister nerdeyse sonra bakire kız niye yok
Erkekler bizden daha ustun çünkü
Saçma sapan konuşma
Allah hidayet versin size.
Bence sana vermeli, hatırlatırım erkeklerin yaptığı zinadır.
Erkeklerin zina yapması gunah değil
İşte senin gibi trollerden nefret ediyorum.
Ben bakir istemem çok tutucu oluyor. Bana rahat her yerde her seksiliği yapıp istekli bi eş lazım
Bende anlamıyorum
Ben anlıyorumda neyse
Açıklar mısın
Kıskançlık.
Kızlarda kıskançlık yok mu
Var ama erkekler kadar değildir.
Bence yanılıyorsun eşimin geçmişine takıntılıyım
Eşin seni aldatsa ne yaparsın?
Çıldırırım
Öldürür müsün?
Evet öldürmek isterim
istemek başka yapmak başka, ama erkeklerin geneli öldürür dayanamaz.
O zaman yaşamak istemediği şeyleri yaşatmasınlar
Evli misin?
Evet
Sakın aldatma 😂
Aldatacak biri değilim
Tamam
Bakirf istesinler Bakirg de olur
İstiyorlar
Evet doğru