Güncellemeler
+1 yıl
Bana daha önce sorduğunda hayır dedigimde. Benim zaten bakire istemeye hakkım yok vs isteyemem demişti ben o kadar şey yaşayıp diyip her lafı yalanmış bu zoruma gidiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Gece mesaj attı degdi mi canım yerine koymaya diye
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ayrıl gitsin gerçekten yaa nefret ediyorum böylelerinden..
Bakire takıntısı yapmayı ancak bakir erkek hak eder.
Ayrıldık zaten
Hic uzulme, boyle biri kayip degil.
Üzülmekten ziyade tekrar inandığım yerden kırılmak söylediği sözler çok zoruma gitti canımı yaktı.
Birdaha en basinda itiraf et. Yaa yeminle boylelerine oyle kuruluyorum ki..
Su hale bak, bakir erkege bile bakire degilim demeye utaniyor kizlar. Hayir yani ne hakla yargiliyorsun? Bakir misin?
boş ver, iyi ki bitti. Dusunsene evlenince ortaya ciksaydi, ayy!
Bakir olmayan erkege bile* diyecektim.
Sinirden yazamadim elxhdmddnd
Cok tiltim boylelerine yaa iyi yapmissin bitirerek
Eminim ki evet yaşadım desemde terk edicekti. Beraberken soğuk davransada iyiydik eve geldik yine yazdı ses kaydı gönderdi hala kokun üzerimde çok özledim seni aşkım vs diye ben soğuk davrandım sonra ne oldu felan dedi bende bisey olmadi dedim sıkıldın mı benden felan dedi hayır dedim sonra uyudu gece yazdım bana söylediği birkaç söz vardı onlarda kırmıştı kalbimi. Sabah o kadar yazıma sadece ne dedi biliyomusun hani kimse ile bir şey yaşamamıştın görünce şok oldum en az 50 kere ilişki yaşamışsın dedi o kadar canım yandı ki anlatamam sana ya dünden beri ağlamaktan gözlerim şiş
Tecrubeli davrandin diye dedigine bak yaa.. Cidden iyi ki ayrilmissin😕
Zaten boyle olmasalar cekinip de saklamaz kizlar
Halbu ki öyle o kadar yaşadığım durum bile olmadı. 4 yıllık ilişkimdi 3 cü yılda nişanlandık nisandan sonra yaşandı ve ben ayrıldım 1 ay nişanlı kaldık. Bundan önce yaşadığım kisi nişanlımdı ama anlamadı dinlemedi bile kendi kafasında kurduğundan başka bisey demiyorum artık.
Abi bu olaylar neden başta konuşulmuyor da sonra böyle problemler çıkıyor ya da insanlar mı iki yüzlü anlayamadım gittiii
İlk başta konuşulsada eminimmki bırakıcaktı yaa
Yok konuşulduğunda bırakırsa senin üstüne düşen bir yükümlülük ya da vicdan azabı kalmıyor
Arasında dağlar var
Haklısın
Vay kankam vay kaçlısın sen
evlendiğimde karımın yüzüne suçlu gibi bakmaktansa manuel takılıyom daha iyi çok fingirdeyen kendini sqer
her bakirede kan mi geliyormus sorsaydin cok biliyor ya
Adam akıllı yazmadı bile. Umarım Allah karşısına daha fazlasını çıkarsın. Ben bedenen temiz kalamadım ama ruhen hep tertemizdim ona.
bakirelik iki bacak arasinda degil zaten hele geçmişte yasamis biri kisinin asla ama asla hakki yok herkes karsisina kendisi gibi birini cikarsin
Ben normalde çok kıskanç bir insanım. Bana her seferinde yaşadığı şeyleri anlattığında bir çok kızla beraber olduğunu söylediğinde ben sesimi çıkarmadım içten içe tavır etmedim edemezdim çünkü hakkım yoktu. Bana kalkıp mesajda ne dedi biliyormusun en az 50 kere ilişki yaşamışsın
yalan soyledigin icin senin daha fazla erkege de bu sekilde yalan soyledigini dusunuyor
Benim hayatımda 4. cu insan konuştuğum olarak. Bunu ilk günden beri biliyor. Ben onu kandırmak istesem zaten çok basit d. ktirmek ya da evlenmeyi beklerdim yalan soylucek olsam. Beni kandırdın ben kandirilcak adam değilim diyor.
Ben ona kolay bir şekilde evet yaşadım diyemezdim Türkiyede kızlar üzerine ne kadar baskı var biliyosun
biliyorum ama artik normal gibi biz erkeklerden daha cok cinsel hayati olan kadinlar var
Bak işte normal değilmiş. Ben ona direk evet yaşadım desemde terk edicekti eminim
kendi bilir
Sen de istediğini seçme özgürlüğündesin öyle insanı isteme sende
Bununla yapmadınız dimi daha
Oldu
Nasıldı peki çok istiyor mu seni
Ne alaka
Alakasını anlatayım gizliden çıkarsam yazcak mısın
Ayrılmadan 1 gün önce bir defa beraber olduk. Kullanicak olsa ayrılmazdı diye düşünüyorum
İşte bir şeyler soracam yazacaksab
Ben bakirim Bakir kız isterim...😊🌸
Engelle unut gitsin ya..
Herkesin kendi zevki bir şey diyemezsin
Bana sorduğunda benim zaten bakire isteme hakkım yok yani dedi desemde terk ederdi galiba
Bencede öyleleri zaten senin zevkini önemsemez sekste bile tatmin edemezler bir kızı boş ver
Bunu farketmeyecek insan yoktur
Neyi anlamadım
İstesede haketmez herkes dengine göre
Allah karşısına öyle bir insan temiz insan çıkaracağını sanmıyorum umarım çıkarmazda. Belki bedenen temiz kalamadım ama ruhum her zaman temizdi bunu anlamadı
Anlayamaz ki
Aynen öyle sadece istekleri ihtiyaçları karşılığında kullanmış bende bunu anladım
Ne yazikki uzak dur boş ver yalniz kalirsan burdayz dert dinleriz
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ben bakirim, bakire istiyorum.
Se. refsiz işte
ben istemiyorum
Evet