İlk ilişkide ağzına alıp somurdu oldu bu dedi içine alıp ilkin bu unutma deyip ağzında patlatmış o gün bugün dün gibi aklımda neden o kadar ilgilendi anlamadım. Hafızada kalsın diye yaptı heralde güzel anıydı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Uyurken arkadan girmesi :( çok canım yandı korktum ağladım travma oldu anal ilişki sıcak bakamiyorum pislik bencil dayanamadım dedi :(
hiç olmadı. Umarımda olmaz. Ama o an temiz olmasam çok utanırdım. Herhangi pis bir koku yayılsa benden kendimden nefret ederdim. Sarımsak soğan, ter vb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Unutamadığım olay olmadı
İlk ilişkide ağzına alıp somurdu oldu bu dedi içine alıp ilkin bu unutma deyip ağzında patlatmış o gün bugün dün gibi aklımda neden o kadar ilgilendi anlamadım. Hafızada kalsın diye yaptı heralde güzel anıydı
Uyurken arkadan girmesi :( çok canım yandı korktum ağladım travma oldu anal ilişki sıcak bakamiyorum pislik bencil dayanamadım dedi :(
uyanıkken neyse de uyurken de yapılmaz be
@johnrocco44 domalmisim etkilenmiş okuz bak yine canım sıkıldı seksten soguttular mk
ya domalsanda insansın neticede uyuyorsun olmazki öyle arkadan abanmak sertçe köklemek falan...
@johnrocco44 serrce güzel evet ama uyanikken ve rizam varsa
işte dediğim gibi uyanıkken dibine kadar soksa belinden kavrayıp sertçe pompalasa hadi neyse ama uyurken olmaz
hiç olmadı. Umarımda olmaz. Ama o an temiz olmasam çok utanırdım. Herhangi pis bir koku yayılsa benden kendimden nefret ederdim. Sarımsak soğan, ter vb
Partnerime oral yapıyordum, inlemeler kasılmalar devam ederken "dur" diye bir çığlık geldi, ne olduğunu anlayamadan yüzüme işedi. :)
Bir bardak şarap sonrası boşalma süresinin aşırı uzaması
İlkinde oral boşaltmıştim inleye inleye kivranmisti
unutulmazı sevişmede yaşamak gerekir seks sıradan zevklerdir
ilk deepthroat yapıldıgında cok fena olmustum:)
Tek gecelik çok ssrhoştum barın lavabosunda. Baba sıra bende demişti. Erkekmiş sfsfgdd
Partnerimin ağzına boşaldığım an..
Yutması hoşuna gider mi hiç yutan oldu mu
Oldu tabi.. çok hoşuma gidiyor. Final anında ağzın içinde olmak süper bir his.
İlk ilişkimi hic unutamadim
Deniz bisikletinde...
Kafede yaptığımız seks
7kere üst üste titreyerek boşaldı
İlk oral seks çok heyecan vericiydi
içinde kitlenmiş kalmıştım birinin...
Suratına boşaldığım an
Kusmuştum
içine bosalma anında evli olduğunu söylemesi 😅
Oral yaptığım sevgilimin ağzıma boşalması
O uznlu nasıl aldığım 28
evli bi hatunun saksosuydu :D