Daha sırf erkeksin diye bileklik takıp takamayacağını bile insanlara soran kişileri ciddiye almamalıyım doğru, sen önce toplumsal normlarına farklı bakacak kadar cesur ol, ondan sonra bana işine bak de ahajhsjsj. Hayır yani takma deseler erkekliğim hüü diyerek takmayacak mısın? Komiksin.
Gerçekten çok tipik, şu parklarda çekirdek çitleyip konuşan erkekler var ya onların tipik versiyonusun. Şöyle bir bakayım dedim profiline komple o tür insanların popüler düşüncelerini entegre etmişsin kendine, bu cümlenden de belli zaten. Biraz açıl kardeşim ohhh be dünya varmış dersin, toplumsal normların dışına çık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Üstündeyken bana kadınlığını en çok hissettiren kadın hangisiyse önemli olan odur
Kişiye göre değişir ve kadının ozguvenine göre daha da güzelleşir
Göğüslerden önce daha önemli şeyler var sevdikten sonra göğüs pek önemli değil
küçük beyaz kaymak gibi lokumm gibi göğüsler... enn sevdiğim.
rengi hiiiç önemli değil ama küçük olanı her zaman çekici bulmuşumdur
Büyük gögüs beyaz esmer blonde farm etmez
Beyaz olsun da ne olursa olsun esmer olmasin.
Adriana lima da şu an ağlıyodu zaten neden esmerim diye
Ne diyorsun yav isine bak
Daha sırf erkeksin diye bileklik takıp takamayacağını bile insanlara soran kişileri ciddiye almamalıyım doğru, sen önce toplumsal normlarına farklı bakacak kadar cesur ol, ondan sonra bana işine bak de ahajhsjsj. Hayır yani takma deseler erkekliğim hüü diyerek takmayacak mısın? Komiksin.
Güldürdün beni vallahi
Gerçekten çok tipik, şu parklarda çekirdek çitleyip konuşan erkekler var ya onların tipik versiyonusun. Şöyle bir bakayım dedim profiline komple o tür insanların popüler düşüncelerini entegre etmişsin kendine, bu cümlenden de belli zaten. Biraz açıl kardeşim ohhh be dünya varmış dersin, toplumsal normların dışına çık.
Ne bu hirs hayatim hakkında küçücük bir bilgiye sahip olmayip bu kadar konusmak saydirmak garip geldi neyse haklısındir sen 😂😂
renk farkediyormuymuş :)
Fark etmez göğüs olsun
Büyük daha çok zevk veriyor aslında
Seninki hangisi? Ben küçük göğüs diyorum.
Beni büyük ve beyaz cezbediyor :)
Büyüğün yanında küçüğün hükmü olmaz 😂
Büyük beyaz göğüs
Ne kadar büyük? Ölçüsü kaç?
Beyaz büyük
Ne güzel☺️
orta beyaz gogus
Beyaz büyük
Büyük beyaz 👅
Büyük beyaz göğüs
Büyük göğüs
Buyuk beyazzz