Cinsel Yaşam Büyük göğüs mü küçük göğüs mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Hangisi? Büyük göğüs mü küçük göğüs mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. fark etmez bana hic 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İri olsun kafamızı gömelim, ucu pembe kahve olursa güzel olur halkasına büyükse tadına doyum olmaz 0 0 Yorumla
testosteronnn Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 101% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. soruyu yanlış sormuşsun :D büyük göğüs mü? büyük g. t mü? :D 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yo ikincinin göğsü yok belli ama ikincisinin aynı şekil göğüsleri gibi kalçası da kocaman belki? Yorumla Soran 1 yıl Yorumun saçma olmuş Yorumla
Soyersoyer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Meme emmeyi seviyorum ve avuçlamayı, bu yüzden büyük memeler iyidir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boyuta takılmam. Karşıklı zevk almak önemli bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Koca memelere hastayım ya 1 24 Yorumla Soran 1 yıl Ucunun rengi önemli mi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok mu koyu Yorumla Soran 1 yıl Hayır açık kahve Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzel işte nesi var kiii Yorumla Soran 1 yıl Pembe muhabettinden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok be bu kadar takılma abartıyorlar bence Yorumla Soran 1 yıl Zaten pembeye yakın baya pembe Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Önemli olan boyutu bence büyük mü 🤔 Yorumla Soran 1 yıl Evet baya hemde büyük Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç beden yaniii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Uçları da iri miii Yorumla Soran 1 yıl 95 b ve iri evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Boy kilon kaççç Yorumla Soran 1 yıl 155 48 kg Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kaç yaşındasın Yorumla Soran 1 yıl 19 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Genetik mi böyle büyük Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 95b mi genelinizzz Yorumla Soran 1 yıl Yani en büyüğü benim ama dik Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Oo rekor sende mi cidden Yorumla Soran 1 yıl Evet öyleyim tabii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seni tanımak istiyorum yiğidiimmm 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yazsanaaaa Yorumla
atmaca0625 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl 1 hafta yataktan çıkmam bu ne ya yeriz içeriz... anladınız 0 0 Yorumla
S400cü Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Duyduklarim doğru mu?155 48 kg 0 2 Yorumla Soran 1 yıl ? Yorumla S400cü 1 yıl Kim bu gari Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Normal ya da hafif dolgun derim 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Orta ideal göğüs dik ve sert 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Vücatla uyumlu göğüs 0 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dik Diri Seviyorum Öncelikli. Tabi küçük değil. 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Of çok zor soru ya, birisini seçmem lazım 0 0 Yorumla
Sadecebiri080 Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Bu ikisinin ortası bence 0 0 Yorumla
Elifalevelif Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Büyük 1 0 Yorumla
CanerDoğan1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Büyük göğüs 1 0 Yorumla
Önemsizbirisix Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Küçük daha hoş 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Erkeklerin bile bu kdr oluyor yani popo da herkeste var yapılır bi şekil ama göğüs genetik olmakla beraber kadınsal bir + dik neyse hepsi güzel 👍 Yorumla
buzevkiyasa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Çok net küçük kolay sarmaz emmesi çok zevkli olur ve dik durur genelde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Alakası yok olmadığı için dik durur qğpspeşdf büyük dikler daha zevkli bence küçükse bi erkekle de yapabilirsin aynı şey ğeğdğrğf erkek göğsü Yorumla
cetin12345 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Üsteki 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. zeka 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Büyük 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Kocaman 0 0 Yorumla
Pool34 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Küçük göğüs bayılıyorum 0 0 Yorumla
Serhatsrk01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Orta boy 😅 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl İkinci görsel kalça farkıyla alır bende☺️ 0 4 Yorumla Soran 1 yıl İkincisinin kalçası daha iyi belki hem göğüs hem kalça saçma olmuş mantığın Yorumla didakdik 1 yıl Doğrusu çok büyük göğüsler pek benlik değil, o nedenle ikinci gorseldeki kızı daha çok begendim Yorumla Soran 1 yıl Evet doyuramazsın büyük göğüslüyü çünkü yetmezsin ona normal küçüklere anca Yorumla didakdik 1 yıl Öyle mi dersin ☺️, göğüs boyutu ile doyumsuzluk arasında bir bağlantı kuramadım ben ama sen öyle diyorsan öyleyimdir ☺️ Yorumla
Sinan2020 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 81% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam ayarda 0 0 Yorumla
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. küçük meme bence 0 0 Yorumla
MehmettB Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 537 cevap paylaştı. küçük 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. İkisinin ortası 0 0 Yorumla
deryadaniella Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. küçük göğüs 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Küçük vr orta göğüs 0 0 Yorumla
tahirkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Orta ve dik göğüs 0 3 Yorumla tahirkaya34 1 yıl Ucu pembe ise bir de Nutella sürüp yalanmalı 🔥 Yorumla Soran 1 yıl Nası pembe açık kahve de olur mu pembeye yakın Yorumla tahirkaya34 1 yıl Olur tabi bir de libidon yüksekse nasıl yalanır biliyor musun ❤️ Yorumla
gizlikalsınolurmuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 19 1 yıl İki numara daha iyi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Sana o bakar zaten diğeri bakmaz ehhehe ne güzel kendini bilen insanları seviyorum Yorumla gizlikalsınolurmuuu 1 yıl Olsun yeter bana Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. 81b kafı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
fark etmez bana hic
İri olsun kafamızı gömelim, ucu pembe kahve olursa güzel olur halkasına büyükse tadına doyum olmaz
soruyu yanlış sormuşsun :D büyük göğüs mü? büyük g. t mü? :D
Yo ikincinin göğsü yok belli ama ikincisinin aynı şekil göğüsleri gibi kalçası da kocaman belki?
Yorumun saçma olmuş
Meme emmeyi seviyorum ve avuçlamayı, bu yüzden büyük memeler iyidir
Boyuta takılmam. Karşıklı zevk almak önemli bence
Koca memelere hastayım ya
Ucunun rengi önemli mi
Çok mu koyu
Hayır açık kahve
Güzel işte nesi var kiii
Pembe muhabettinden
Yok be bu kadar takılma abartıyorlar bence
Zaten pembeye yakın baya pembe
Önemli olan boyutu bence büyük mü 🤔
Evet baya hemde büyük
Kaç beden yaniii
Uçları da iri miii
95 b ve iri evet
Boy kilon kaççç
155 48 kg
Kaç yaşındasın
19
Genetik mi böyle büyük
Evet
95b mi genelinizzz
Yani en büyüğü benim ama dik
Oo rekor sende mi cidden
Evet öyleyim tabii
Seni tanımak istiyorum yiğidiimmm 😂
Yazsanaaaa
1 hafta yataktan çıkmam bu ne ya yeriz içeriz... anladınız
Duyduklarim doğru mu?
155 48 kg
?
Kim bu gari
Büyük göğüs küçük fındık
Bu kızda çok güzelmiş 😍😍
Normal ya da hafif dolgun derim
Orta ideal göğüs dik ve sert
Küçük ama yok denecek kadarda değil yani
İkisi de olmaz. Ortası daha iyi.
Hangisi beni severse
Vücatla uyumlu göğüs
İkiside olur kalça güzelse evet
avucu dolduran beni mutlu ediyor
Ne büyük ne küçük orta tam emmelik yav
Dik Diri Seviyorum Öncelikli. Tabi küçük değil.
80-85B çekici geliyor
Of çok zor soru ya, birisini seçmem lazım
Bu ikisinin ortası bence
Ortası yok mu bunların
İkisinin ortası yok mu?
Büyük
Usttekinin memeler fena
Büyük göğüs
büyük be
Küçük daha hoş
Erkeklerin bile bu kdr oluyor yani popo da herkeste var yapılır bi şekil ama göğüs genetik olmakla beraber kadınsal bir + dik neyse hepsi güzel 👍
Çok net küçük kolay sarmaz emmesi çok zevkli olur ve dik durur genelde
Alakası yok olmadığı için dik durur qğpspeşdf büyük dikler daha zevkli bence küçükse bi erkekle de yapabilirsin aynı şey ğeğdğrğf erkek göğsü
Ikiside iyi küçükte olur
Normal ölçüler iyidir
Büyükk😍
Üsteki
zeka
Tay gibi maşallah
Büyük
Ortalama bir büyüklük
Kocaman
Küçük göğüs bayılıyorum
Güccük
Orta boy 😅
Büyük iyidir ya
İkinci görsel kalça farkıyla alır bende☺️
İkincisinin kalçası daha iyi belki hem göğüs hem kalça saçma olmuş mantığın
Doğrusu çok büyük göğüsler pek benlik değil, o nedenle ikinci gorseldeki kızı daha çok begendim
Evet doyuramazsın büyük göğüslüyü çünkü yetmezsin ona normal küçüklere anca
Öyle mi dersin ☺️, göğüs boyutu ile doyumsuzluk arasında bir bağlantı kuramadım ben ama sen öyle diyorsan öyleyimdir ☺️
Tam ayarda
küçük meme bence
küçük
İkisinin ortası
80b olsun
Gogsu bilmemde alttakinin kalcalari muhtesemmis
küçük göğüs
Orta bence
Küçük olan
Küçük vr orta göğüs
Ortası
Orta ve dik göğüs
Ucu pembe ise bir de Nutella sürüp yalanmalı 🔥
Nası pembe açık kahve de olur mu pembeye yakın
Olur tabi bir de libidon yüksekse nasıl yalanır biliyor musun ❤️
İki numara daha iyi
Sana o bakar zaten diğeri bakmaz ehhehe ne güzel kendini bilen insanları seviyorum
Olsun yeter bana
81b kafı
Değişir ya orta