Erkekler, ayrıldığınız kız arkadaşınızı hatırlayıp organınızın kalkmasını kendinize hakaret olarak algılıyor musunuz?

Çoktan unutman gerekirken organın kalkıyor senle aynı fikirde olmuyor çeksen bile sonradan düşündüğünde ben ona niye çektim şimdi dersiniz bence kendinize yediremezsiniz. Çünkü düşünsenize o hayatını yaşıyor aklına bile gelmiyorsun ama sen erkek olduğun için unutmaya çalışsan da organın sana onu hatırlatıyor ve gururundan eksiliyor görmezden gelemiyor sunuz organınızı ona kalksa özlediğinizi inkar etseniz bile kendinize özledğinizi kanıtlamış oluyorsunuz. Bu döngüye sinir oluyor musunuz? Çünkü kızın bunları düşünmesine gerek bile yok özleyen kişinin o değil de siz olduğunuzu size organınızın hatırlatması sizi sinir ediyor mu? Hani bazıları vardır ya ben özlemem özlemedim der. Tam da ona kalktıgı sırada kendinizi kandırdığınızı anlıyormusunuz? Özlemesen kalkmaz sonuçta.

Erkekler, ayrıldığınız kız arkadaşınızı hatırlayıp organınızın kalkmasını kendinize hakaret olarak algılıyor musunuz?