Cinsel Yaşam Sevgilinizi/ eşinizi penisi sebebiyle terk eder misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Gerçekten kısa ve ince diyelim. 12 cm ve 12 cm altı, ince Güncellemeler+1 yıl Yaaa yürüyün gidin ya. Dolgun meme beyaz ten diye ağzının sularını akatanlar gelip burada artislik yapmasın Sevgilinizi/ eşinizi penisi sebebiyle terk eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilimse ayrılırdım zaten evlenmeden önce test edeceğim icin de hic evlenmezdim. 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de bir bakmayı düşünüyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik bu şansa bırakılmaz Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Kadın olsaydım ve tatmin etmiyorsa ayrılırdım. 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. cok sukur bıoyle degılım allahım vermıs ama ben erkek olarak ıstmeezdım kadın nedne ıstesın kı 0 0 Yorumla
Coloney0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sanal seks yaparsin sevgilinle gorursun. biz oyle yapmistik 0 0 Yorumla
bestakinever Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 39% +1 yıl 12 normal yalnız. dimi arkadaşlar? bişey diyin olm. 12 normal. 0 0 Yorumla
çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl İşlevi önemli işlevi sağlamsa terk etme yani işlev de yoksa hakkindir terk et 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsel birliktelik yaşarken tam olarak tatmin etmiyor değil mi 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Hayatımda birisi yok aslında ileriyi düşünerek sormuştum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalin degilse ve vajinanda cok dar değilse iliskiye girdiginde hissetmeyebilirsin ve zevk almayabilirsin Yorumla Soran +1 yıl Bir insanın vajinası ne kadar dar olabilir ki kadınların dış görüntüsü hariç aşağı yukarı aynıdır. Sonuçta kas yapısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayni olsa her erkegin penisi de ayni olurdu değil mi. Vucut yapisina ve kalça yapisina gore vajina yapisi da degisiyor Yorumla Soran +1 yıl İnsanların kas yapısı aynıdır. Benim midemdeki kas yapısı ile senin midendeki kas yapısı aynıdır. Vajinada kastan oluşuyor. Kas çalıştırılarak güçlendirilebilir elbet. Kalça yapısına göre değişeceğini sanmıyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam sen oyle bil o zaman. O zaman her erkegin peniside ayni diyebilirsin senin fikrine gore Yorumla Soran +1 yıl Aynı değil elbette. Dışta bulunan bir organ kulak burun parmaklar herkeste boyutu aynı mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman icte bulunan her organ ayni mi peki? Yorumla Soran +1 yıl İnce bağırsak gibi organlar İÇİN evet ama vajinanın boyutu için hayır ama darlık ve uzunluk konusunda çok da bir fark olacağını düşünmüyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam Yorumla
slayy_askom Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Asla yapmam boyle bisey ne kadar canım bi sebep ya egerki onun tenine dokunurken kalp ritmim hizlaniyosa zaten sorun yok ortada 0 0 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Vajinan dudaklı ve geniş mi 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Bakireyim. Dudakları küçük. Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Belki yetecek 12 sana niye küçük diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Küçük çünkü Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Nereden anladın bakiresin Yorumla Soran +1 yıl İnternette başka gördük herhalde. Ayrıca bir şeyin büyük küçük olduğunu anlamak için denemek mi lazım illa Yorumla Soran +1 yıl 20 cm ve üstünün de büyük olduğunu anlayabiliyorum herhalde canım mıyım Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Evet denemek lazım vajinan dar ise ince olması senin için iyi olur kalın ise zorlanirsun. intermete ne bakıyon adam kolunu sokuyor Yorumla Soran +1 yıl Canım değil geri***zekalı Yorumla Soran +1 yıl Kolunu sokmakla alakası yok. İnsan yine de biraz idealini ister 15 kalın olsa kimden kötü Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Tamam heyecan yapma Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl 17 benim ki 😋 Yorumla Soran +1 yıl Yürü git Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl 😂😂 tamam canım Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatmin etmiyor mu ne alaka 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek ne alaka? Normalin altı bir durum söz konusu Yorumla Bosdurankisi +1 yıl Anladım neyse sen bilirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl yazdığın kategorinin çok dışında bi yapıya sahibim 0 2 Yorumla minimamoralia +1 yıl 6 cm yani... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @minimamoralia kim ne anlarsa onun sorunu Yorumla
Mustafakcln Takip Et Bilge Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Penis dediğin 21 cm kalın damarlı olur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O da çok ama 14-15 en azından biraz da kalın kadının gözünü de kendisini de doyursun Yorumla Mustafakcln +1 yıl 21 cm bağır bağırta yapar zevkten Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Neden 12 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sanaldan konuştuğum bir çocuk vardı 12 idi ve küçüktü cidden Yorumla Aserehehadejetejebe +1 yıl Şanssızlık işte Yorumla
sapkalic Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. 18 varken 😎 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sevgilimse ayrılırdım zaten evlenmeden önce test edeceğim icin de hic evlenmezdim.
Ben de bir bakmayı düşünüyorum
Cinsellik bu şansa bırakılmaz
Kadın olsaydım ve tatmin etmiyorsa ayrılırdım.
cok sukur bıoyle degılım allahım vermıs ama ben erkek olarak ıstmeezdım kadın nedne ıstesın kı
Sanal seks yaparsin sevgilinle gorursun. biz oyle yapmistik
12 normal yalnız. dimi arkadaşlar? bişey diyin olm. 12 normal.
İşlevi önemli işlevi sağlamsa terk etme yani işlev de yoksa hakkindir terk et
Cinsel birliktelik yaşarken tam olarak tatmin etmiyor değil mi
Hayatımda birisi yok aslında ileriyi düşünerek sormuştum
Kalin degilse ve vajinanda cok dar değilse iliskiye girdiginde hissetmeyebilirsin ve zevk almayabilirsin
Bir insanın vajinası ne kadar dar olabilir ki kadınların dış görüntüsü hariç aşağı yukarı aynıdır. Sonuçta kas yapısı
Ayni olsa her erkegin penisi de ayni olurdu değil mi. Vucut yapisina ve kalça yapisina gore vajina yapisi da degisiyor
İnsanların kas yapısı aynıdır. Benim midemdeki kas yapısı ile senin midendeki kas yapısı aynıdır. Vajinada kastan oluşuyor. Kas çalıştırılarak güçlendirilebilir elbet. Kalça yapısına göre değişeceğini sanmıyorum.
Tamam sen oyle bil o zaman. O zaman her erkegin peniside ayni diyebilirsin senin fikrine gore
Aynı değil elbette. Dışta bulunan bir organ kulak burun parmaklar herkeste boyutu aynı mı?
O zaman icte bulunan her organ ayni mi peki?
İnce bağırsak gibi organlar İÇİN evet ama vajinanın boyutu için hayır ama darlık ve uzunluk konusunda çok da bir fark olacağını düşünmüyorum.
tamam
Asla yapmam boyle bisey ne kadar canım bi sebep ya egerki onun tenine dokunurken kalp ritmim hizlaniyosa zaten sorun yok ortada
Böyle bir sebepten terkedilme ihtimalim yok.
Vajinan dudaklı ve geniş mi
Bakireyim. Dudakları küçük.
Belki yetecek 12 sana niye küçük diyorsun
Küçük çünkü
Nereden anladın bakiresin
İnternette başka gördük herhalde. Ayrıca bir şeyin büyük küçük olduğunu anlamak için denemek mi lazım illa
20 cm ve üstünün de büyük olduğunu anlayabiliyorum herhalde canım mıyım
Evet denemek lazım vajinan dar ise ince olması senin için iyi olur kalın ise zorlanirsun. intermete ne bakıyon adam kolunu sokuyor
Canım değil geri***zekalı
Kolunu sokmakla alakası yok. İnsan yine de biraz idealini ister 15 kalın olsa kimden kötü
Tamam heyecan yapma
17 benim ki 😋
Yürü git
😂😂 tamam canım
Tatmin etmiyor mu ne alaka
Ne demek ne alaka? Normalin altı bir durum söz konusu
Anladım neyse sen bilirsin
Bizimki ideal da manita yok
Önemsiz diyenler baksın da görsün. İyi ki 18 cm yoksa yanmıştık
Beni alan kız yaşadı
Etmelisin maalesef.
yazdığın kategorinin çok dışında bi yapıya sahibim
6 cm yani...
@minimamoralia kim ne anlarsa onun sorunu
Penis dediğin 21 cm kalın damarlı olur
O da çok ama 14-15 en azından biraz da kalın kadının gözünü de kendisini de doyursun
21 cm bağır bağırta yapar zevkten
Etmem
Neden 12
Sanaldan konuştuğum bir çocuk vardı 12 idi ve küçüktü cidden
Şanssızlık işte
Zor bir durum cidden
18 varken 😎