Cinsel Yaşam Libido denilen şey yaş ile orantılı mı? duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Libido denilen şey yaş ile orantılı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır öyle olsa 80 yaşındaki teyzeler dayılar otobüste kucaktan inmezlerdi 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. %85 ihtimalle evet 15-19 arası çok bomba oluyon sonra düşüyo 1 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Bence icindne gelen birsey ben bu yasta dah cok libidom ve istegim Arzum var 1 0 Yorumla
sohbet_severmisin_ Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl yaş faktörü varama biraz bana göre genlerle alakalı 1 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bence orantılı değil ben yaş aldıkça libidom daha çok artmaya başladı 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gençlik dönemlerinde daha çok zirve yaptığı aşikar. 1 0 Yorumla
Lanetli_kek Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Etkileyen faktörlerden biri ama kişiye göre değişir tabii 1 0 Yorumla
Abdulkadir010 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Herkese göre değişir Benimki oldum olası yüksek 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 20li yaşlarda tavan 30lu yaşlarda daha da yükseliyor kadınlar için böyle 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sapıklığın adı olmuş libido… neymiş efendim libidom yüksek hayır sen Abaza bir sapıksın… 0 1 Yorumla GreenLover +1 yıl Evlilerde mi sapık oluyor onlarda bol bol tabi o zaman sevap oluyor evli çünkü Yorumla
Sessizlik2307 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı. Hormonsal ve yasanmislikla degisiklik gosterir 1 0 Yorumla
MYSTERİOUS_ADAM Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Kendini keşfetmekle alakalı bişey. Yasantıya bağlı 1 0 Yorumla
ANormalizm Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 865 cevap paylaştı. Hayır kişiden kişiye değişen bşey bu 1 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Elbette belirli yaş döneminde daha çok artar 1 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Elbette. Kadınlar 30-35 aradı makina gibi oluyor. 1 0 Yorumla
therapeutic Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Pick noktaları var kadınlarda 25-30 gibi 1 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. Kusmen olabilir ama herkeste aynı değil 1 1 Yorumla Mr_Smart +1 yıl *kısmen Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. senin cokmu peki 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zannetmiyorum 1 0 Yorumla
DogukanXeria Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. değişir 1 0 Yorumla
legolas38 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. Hayır degil 1 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. hayır 1 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Hayır öyle olsa 80 yaşındaki teyzeler dayılar otobüste kucaktan inmezlerdi
%85 ihtimalle evet 15-19 arası çok bomba oluyon sonra düşüyo
Bence icindne gelen birsey ben bu yasta dah cok libidom ve istegim Arzum var
yaş faktörü varama biraz bana göre genlerle alakalı
Bence orantılı değil ben yaş aldıkça libidom daha çok artmaya başladı
Gençlik dönemlerinde daha çok zirve yaptığı aşikar.
Etkileyen faktörlerden biri ama kişiye göre değişir tabii
18-40 yaş arası var. Sonrası yok denecek kadar yok.
Herkese göre değişir
Benimki oldum olası yüksek
Yaş ve yaşanmışlıklarla..
20li yaşlarda tavan 30lu yaşlarda daha da yükseliyor kadınlar için böyle
Sapıklığın adı olmuş libido… neymiş efendim libidom yüksek hayır sen Abaza bir sapıksın…
Evlilerde mi sapık oluyor onlarda bol bol tabi o zaman sevap oluyor evli çünkü
Hormonsal ve yasanmislikla degisiklik gosterir
Kendini keşfetmekle alakalı bişey. Yasantıya bağlı
Hayır kişiden kişiye değişen bşey bu
Elbette belirli yaş döneminde daha çok artar
Elbette. Kadınlar 30-35 aradı makina gibi oluyor.
Olabilir 30 dan sonra daha da arttı
Sanmam kişiyle ilgili bence.
Pick noktaları var kadınlarda 25-30 gibi
Kusmen olabilir ama herkeste aynı değil
*kısmen
senin cokmu peki
17 yasindayim libido nedir
Zannetmiyorum
değişir
Hayır degil
Yükseliyo mu reis
hayır