Ve spora başladım ben tatil yaptım adrenalin falan mi yukseldi noldu bilmiyorum
Psikolojik olarak terapi aldim spora basladim uyku düzenim de iyi şu an ozguvenim de oturuyor yavaş yavaş bunlar etkiliyor olabilir mi
Ve spora başladım ben tatil yaptım adrenalin falan mi yukseldi noldu bilmiyorum
Psikolojik olarak terapi aldim spora basladim uyku düzenim de iyi şu an ozguvenim de oturuyor yavaş yavaş bunlar etkiliyor olabilir mi
Bu yaşlarda çok normal ve bu böyle uzun süre de devam edecek canim sen onları kontrol edip bastırması o gerektiğinde dindirmesini bil çünkü taşan arzular doymayinca seni zorduruma sokar hata yaptırır canim
Cevap
17Cevap
saglikli ve mutlu oldugum donemlerde bende de aynisi oluyor
Evet ya normal yani?
normal bence. sonucta bir problem teskil etmiyor
Aşırı istek geliyor sadece nsnsjs
Trol soru
kendine hakim olup yanlis yapmazsan sorun yok ben bazen olamiyorum :/
Aşkım yanlış bir şey yapmak istemiyorum korkum bu sadece
Yanlış kişiye denk gelmemek yani
@Bymasor__ niye trol olsun aw insanların istekli olmaları gayet mümkün ota b*ka trol demeyi kesin magaradan yeni mi ciktiniz nedir
Bende 20 yaşındayım aynı problemleri yaşıyoruz bana mesaj atarsan dertleşebiliriz
her şey olabilir artık bardaktan taşma seviyesine gelmişsin
Hastalık değil, normal bir süreç. şekerli gıdalardan ekmek vs uzak dur. atlatacaksın
Aynı ben de öyle libido tavan yapmış durumda dayanamıyorum artık ya
Bakirim ondan herhalde sen de bakireysen ve hiç yaşamadıysan ondan olabilir
spor libidoyu artırır. bendede artırdı. normal
Fazla karbonhidratli mi besleniyorsun
1 haftalik tatile geldim burada bazen evet karbohidratli şeyler yiyorum ama fazla degil
Sekerli yiyince oyle oluyor genelde
Hmm yani et tavuk bol seize ve seker de yiyorum bazen ama çok az et agirlikli bealeniyorum
Bence beslenmenden
Yapicagini yapmışsın işte uzmanlardan yardım al
Ne uzmani
İste doktorlardan
Oluyor ya ama spor dahada etkiliyor
Yok yeni basladim
Bazı yaş ve dönemlerde aşırı artabilir normal
Olabilirr
Bu çok normal terapinin de etkisi olmuştur illaki
Nornal
ben de şu an çok istiyorum
normal bu
bakire misim?
Fiziksel olarak yani hymen olarak değilim ama hiç ilişkim olmadi
Merak ediyorsun. Her bos kaldıgında işin olmadıgında elin gidiyordur. Stresli bi yaşantın varsa ve mutşu olabılıcegın kendını odullendırenılıcegım secenekler azsa en kolay cozumu mastürbasyon yaparak geçiştiriyorsundur. Bunun için real birşeyler yap demem ama en azından gercek birşeyler yap. İnsan tanı insan sev 3. kişi olup hayal kurmak yerine hem ozguvenını yukseltıcek hemde sana iyi gelicek bi arkadas edin derim.
Boş kaldığımda yok ya öyle olsa gecerdi bu
Bazen yani mastürbasyon yapıyorum
Arkadaş derken nasıl arkadaş bu
dost
Neden napcam dostu
doğru kişi bulma umuduna yanılmak yerine
Iyi de bunu herkes ister
Biriyle ilişkiye girdin diyelim cazgirlik cikardi demekki, yalnış insanmis
Tripli oldu burnundan getieiyor d3mwkki istediğin kız değil bu vs vs
Reale dokme. Sanaldan takıl. ne senı kısıtlayan var ne de sahıbın oldugunu dusunen. Sadece cınsellıkd egıl herseyı konusabılıcdgın hem en yakının hemde bır yabancı.
Reel le bu aynimi erkegi bilemem ama kadınlar konulmak hisetmwk duymak ister
Erkeklerdede durum aynı. ben senın sprına gore yorum yapıyorum Şu an . Atoyorum Şu an bırseyler ızleyerek okuyarak yapmak yerine hem kendını bulman hemde dısıl enerjını gercekten hıssedebılıcegom tek yontem bu. Bi erkegın senın ıcın sertlesmesı senı ıstemedı bunu gozlemlemek. Sesının senın ıcın kalınlasması senın ıcın nefes alısının hızlanması dısıl enerjını yuksek hıssettırıcek ve hayal degıl gercek oldugunu gosterıcek. Bu hem ozguvenını yukseltıcek hemde kendını tanımanı saglıcak. Bı erkek tarafından yorumlandınmı? bi erkege ıcindekileri dillendirdim mi? İzlediklerin izlediklerini istemene yol açar
Evet tabi sexting diyon oldu bu ama reel istiyorum ben
Sanalda yapmadıgın cok sey var o zaman. Sanal zaten yetersızdır real varken. ama hem guven pronlemın var hem real ıstemıyorsun hemde ıstıyorsun. Bunun ıcın rısk almak zorundadın. bana kalırsa kafanda olmayan yolunds gitmeyen şeyler var uzun uzun detaylıca bilgi sahibi birine danıs.
Kime mesela
Çevrende böyle biri yok mu? Yoksa da böyle bir arayışın var mı?
Çevremde yok kız arkadaşım en son bu konularda aşağılayıcı şeyler söyledi yaklaşık 3 4 ay falandir kızlarla yüzeysel konuşuyorum yani istiyorum biraz bunu bir kızdan kavsiye almak
Anladım. danısmak istersen bana yazabilirsin kızdan tavsıye almakta senin tercihin. Umarım istediklerini elde edersin sağlık ve mutluluk senşnle olsun
Hiç yaşadın mı?
Hayir
Pek sayilmaz
Bence sanalda yüksek
Geçen magazada yukseldim adama dusun
Yaw hehe 😂
Hii inanma