gördüğüm kadarıyla çoğunuz bir gelişigüzellik peşinde. kendinizi net olarak ifade edemiyorsunuz. bu sitenin çoğu çoğu kullanıcısı iki cümleyi bir araya getirmekten aciz. ancak cinsel arzular ve içerikler uğruna herkes inanılmaz bir kasıntı içerisinde. kadınların yaklaşımı da sorunlu, erkeklerin yaklaşımı da. konu cinsellik başlığında diye böyle yazdım, yani herkesin birbirine yatak muhabbeti yapması da absürt zaten bu sitede her kadın her erkeğe yanıt verecek ya da her erkek her kadına illa ima yapacak diye bir genelleme de olmamalı.
neyse final olarak demek istediğim; iletişimin zayıf olduğu ikili ilişkilerde bir adım öteye gidilemiyorken, niye bu kadar beklentiye giriyorsunuz.
uzun uzun mesajlarınıza 1 kelime cevap verenlere ya da , okuyup dinleyip sonra işini görüp gidenlere çok fazla prim vermeyin. sorularda öyle cevaplar var ki, yani troll oltasına bile koşa koşa gidiyor millet gerçekten inanılmaz.
kız yazmış oraya üfff sürekli mesaj atıyorsunuz rahatsız ediyorsunuz vs vs. e kapat o zaman profili mesajlara çok basit çözüm😂 ama yapamıyor yemiyor çünkü
çok değişik bir platform.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Burası da böyle bir platform ve Türk toplumunun küçük ölçekli bir modellemesi sonuçta.
güzel yorum evet
Size katılıyorum ve ekliyorum bence çoğu özentilik, o yapıyor ben de yapayım kafasında neden koyun olmak zorunda olduklarını aklım almıyor sorularda bile cevap verirken seçici olamayan kişiler hayatlarına alacakları kişiye karşı da seçici olamazlar
Aynen