Peki ama nedir bu ten uyumu ne yoksa ten uyumu da yok demektir senin için?
#tutku 🖤

Oda dokunduğum da enerji hissetmiyorsam ya da mesela da söyle görebilirim nasıl açıklayabilirim bilmiyorum ama onu düşündüğümde kendimden mesela hiç taviz vermiyorsam adam bana heyecan vermiyorsa ya da mesela adam benim için de merak duygusunu uyandırmıyorsa ben onunla değilken hiç onunla birlikte olma hayalini kurmuyorumsam istemiyorumdur ve yoktur yani arada bir şey
Karşılıklı haz ve tutku varsa Ortak zevk yapıları aynı ise fantezi dünyası geniş ve bi okadar da yenilikçi ise birlikte küçük bir masum sevişme de bile iki tarafta ilerisini isterse dokunduğunda elektrik alırcasına tahrik edici olursa devamında Ateşli bir seks şeklinde devam edip ortalarında ise nirvanaya çıkıp finalide Adeta Yanardağ Patlaması Gibi yaparsak Alın Size Harika Bir seks Harika Bir Ten Uyumu Eğer Diğer türlü En küçük Hareketten bile zevk almadan ortaklaşa Uyum sorunu zevkler Veya Sertlik Veya Softluk uyumsuzluğu masum ca öpüşmede bile isteksizlik varsa bitsede gitse düşüncesi olursa O zaman o işi iş üstünde bırakır giderim Ten uyumu olmayan çiftler ne yazıkki ilerleyemiyor ya aldatma veya Şiddetli tartışma Vs kaçınılmaz oluyor o yüzden Öyleleri ile zaman geçmeyeceği için ilerisini de düşünmen Saygılarımla... #McLareN558
Ten uyumu; sürekli ona dokunma hissi oluştur insanda..
Feromon hormonunun yaygığı o koku, beyne iletilir ve ortaya ten etkileşimi çıkar..
Tenin kokusu, tadı ve yarattığı his, bağımlılık yapar.. Sürekli onda kalma hissi oluşur..
Partnerim olmadığı için anlayamam
Bir kere de açıklayıcı bir şey yazsan ölür müsün😂
Cinsellik konuları mı partnerimle özelimdir. Bura da detaya girmeyi sevmiyorum.
Engin görüşlerinden belki birisi fayda sağlardı
Cevap
21Cevap
Öpüşürken anlıyorum ben. Enerjimi düşüyor, öpüşürken bir hareketlenme hissetmiyorsam ten uyumumuz yoktur.
Adamı canım çekmiyorsa uyum yoktur kendi adıma! Bu kadar basit
Birbirinize hiç dokunmadığınızda bile gözlerinizle sevişebilirsiniz ten uyumunuzun olduğu biriyle.
Bunu fark etmemek mümkün değil ya bunu fark etmek için kesinlikle cinsel ilişki yaşamaya gerek yok yakınlaş ince biri böyle mesela bir sıcaklık bir titreme geliyorsa büyük ihtimal arada büyük bir uyum vardır yani bunu anlamamak mümkün değil hiç ikili ilişki içine girmemiş insan biri bunu çok rahat bir şekilde anlayabilir
Ruhun dans etmesi cinsellik aslında fizik ve beden den fazlası.. Spontane olmalı.. Balığın akvaryumda olması var bir de okyanusta.. Sevişirken okyanusta olmalısın özgür rahat ve haz verdikçe haz alarak
Gram etkilenmiyorsam bir sorun vardır zaten. Daha farklı nasıl anlatırım bilemiyorum ben böyle anlarım.
Eğer hazlı, şehvetli, istekli ve sonunda ilişkiyi mutlu bitiyorsan ten uyumu var demektir.
her zaman dıyoruz bir araç alırken bile bayişye gidip görüp test sürüşü yapıp alıyoruz .
Dokonıp öğüşürken tahrik olmayıp hiçbir şey anlamazsın
deneyimlemeden bunu bilmek zor bence. ilk sevişmeden sonra az çok anlaşılıyor ten uyumunuz
Onunla sevişmeyi için çekmiyorsa ten uyumu da yok demektir
Benim ten uyumum cinsel perfonmansım dır bunu böyle düşünüyorum
Canın istemiyorsa ya da öpüştüğünde veya dokunduğunda iyi hissetmiyor, yükselmiyorsan.
Dokunduğunda bir şey hissetmiyorsan yoktur
Ten uyumu olduğunda her anında zevk alırsın pasifliğn aktifleşir kendini tutamazsın hazzı sonuna kadar yaşarsın
Opusurken elektrigimiz tutmazsa
Sevisme öpüşme belli eder
Partnerim hiç olmadı ki
Vücut onu daha istemiyor. Ritim yakalayamıyorsun.
Cinsel hayatında mutsuzsa
Bunun tek yolu sevişmekten geçiyor başka çare yok
Sadece elini tutunca bile için kıpır kıpır oluur
Yanındayken kalkmıyorsa sıkıntı
1 den sonra istek olmuyosa
Öpüşmek işin marifetini gösterir
Sevişe sevişe anladım ben
Öptüğümde onu istemiyorsam anlarım
Sevişerek
Yatakta olmadan anlayamam
Aynn
Zevk alamadığında
Peki ya uyum var ama o an başka odaklanma oluyor sa? O da zevki kaçıran sebeblerden değilmi?
@komando_09 nasıl yani tam anlamadım
Bazen çiftler arasında tam uyum sağlanıyor defalarca kez o doruğa ulaşıyosun ama bir defasında ilişki anında başka bir şey düşünürken ambiansı kaybediyorsun ve uyumu bu tamamen bozarmı yoksa o gecelik mi olur sadcee
@komando_09 bence uyumu bozmaz neticede insanız anlık yorgunluk olabilir veya üzgün olabilirsin istisna olan durumlar olabilir ama kaideyi bozmaz
Evet haklısın o an ki empati ve anlayış çözer sanırım bu sorunu veya bir dahaki ilk seks de ki adrenalini daha yüksek tutmak 😊
@komando_09 bence akışa bırakmak en doğrusu diğeri sahte bir ilişki olurdu o an ne hissediliyor veya isteniyorsa öyle olmalı sırf karşı taraf böyle ister diye düşünerek yaşanan şey partneri doyursa bile bizi iyi hissetirmez kendi tercihimize hayır anlamına gelir buda soğukluk kopukluk yaratır insan önce kendini doyurmazsa karşı tarafıda mutlu edemez cinsellik bir yerde zevk alışverişi değil mi
Takmıyorum pek
Zevk almazsam
Aldığın haz ve boşalma durumunda
Sekste uyumsuzsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?