Biz kadınlar her pozisyonda yapmaktan utanıyoruz, sanki kadin her pozisyona sokulunca aşagilaniyor gibi geliyor..
Not / hiç ilişki yaşamadım, naçizane fikrim bu yönde..
Not / hiç ilişki yaşamadım, naçizane fikrim bu yönde..
şahsen her pozisyonun ayrı bir hazzı var ama dediğin gibi her pozisyon kadın için zor ve aşağılayıcı gibi bencede genel olarak çoğu pozisyonda kadın hep erkeğin altında oluyor ve erkeğin istediği şekilde devam ediyor ilişki yani erkek kendi canının istediği gibi davranıyor kıza pozisyondan pozisyona sokuyor, altına alıyor kucağına oturtuyor ya da önünde domaltıp yapıyor veya yüz üstü yatırıyor, benim en çok tuhafıma giden klasik pozisyon aslında hala alışamadım ama en çok zevk aldığım pozisyonda bu hatunu altıma aldım mı bacaklarını açıp tutuyorum ya da omuzuma alıyorum ya da hatun belime doluyor bacaklarını... kadın açısından utanç verici pozisyonlar, özellikle ilk ilişkide... altımda mayışıp kalması saçları darmadağınık yatışı, kıvranmaları, inleyişi... bu hallerini seyretmek bile bana zevk veriyor haz veriyor ama bazen kendimi çok tuhaf hissediyorum hatunu altım alınca bana bakıyorsa...
bak sorun çok güzel. iyi bir noktaya değinmişsin.
sanki kadin her pozisyona sokulunca aşagilaniyor gibi geliyor.. demişsin ya tamda böyle aslında. erkek böyle yapınca kadına hakim olduğunu kendisinin güçlü kadının zayıf olduğunu düşünür. kadının yapma etme acıyor gibi cümleleri erkeğin daha çok hoşuna gider.
Cevap
33Cevap
sapıklar çünkü
Hiç yapmadığın için böyle düşünüyorsun. Hep aynı pozisyonlar belli zaman sonra sıkmaya başlıyor, yenilik arayışında oluyorsun
Yaaa evet yaaa.. aynen
En çok sevdiğn pozisyon hangisi
Ben doggy pozisyonunu severim. İnce belinden kavrayıp kalçalarını kendime yapıştırmak ve saçlarından yakalayıp onun inlemeleri eşliğinde boşalmak
neden aşağılanma olsun, erkek kadınını her açıdan görmek ister zevk verdiğini görmek ister sebebei bu sadece, kadınlarda çeitli pozisyonlar yaratmalı bence ;)
Cinsellikte açık olmak gerekiyor bu kadının qsaglanmasi değil aksine zevk almaktır elbette farklilik olacak yoksa cinsel ilişki performansı düşer her iki taraf için
Bunu yaşamadığın için dışardan baktığın ıcın öyle dusunuyosun sana ters geliyodur bu durum yaşarken ama öyle dusunmıceksın duyguyla baktığında
Ani paylasoyorsun seks yapmaktan utanmiyorda pozisyondan mi utanican
Ya ne bileyim hayvan gibi yapmakta insanı utandırır sanki
Bilsem
Hiç bisi anlamadım gizliden sordunki yüzün kizarmasin ama neden böyle sorular soruyor kizlar
Yanlış her pozisyonun farklı bir hazzı var. Sürekli aynı pozisyon olunca sıkıcı geliyor.
Seks bu aşağılama falan değil karşılıklı zevk işi
Her pozisyon zevklidir ma bazi pozisyonlar daha zevkli
Hiç yaşamadığın bir şey hakkında yorum yapmasan daha iyi.
Hic iliski yasamamis bi kadin neden asagilanmis gibi dusunur ki
hatunu evire çevire mikmetikden sonra bi anlamı kalmaz sexin 😂😂 o yüzden her pozisyonda yapılmalı 😂😂
Yok zannetmiyorum beğenmediğim pozisyonlar var. Ama kalan için şunu söyleyebilirim Şu bundan daha iyi şeklinde bir seçimimiz olur genelde
Pozisyonlar sekse zevk katıyor sabit pozisyonda belli süreden sonra sıkılırsın zevk almazsn
Zevk alanlar da var uyum bunun için gerekli zaten ilişkilerde
kama sutrayı oku anlarsın
Hucüm hattında sağ kanatta oynuyorum
İstemediğin pozisyonda yapmayız sorun değil
Her pozisyonun taşı ve zevki ayri
Dogy daha azdırıcı bana göre
Dadina baksan bogle dusunmezdin
Mesela o pozisyonlardan sonra hiç utanma olmuyor mu?
senıjn sevgılın yok Şu an dımı?
Hiç yapmadım katılıyorum sana
Yapmaya başlasan tadına doyamazsın pozisyonların
İstiyorlar
Evire çevire seviyoruz
Kadin dan sogumuyor musunuz öyle her şekle sokunca?
İşkence yapmıyoruz sonuçta iki tarafta zevk alıyor
Çünkü güzel oluyor
Değişikliği severiz
Ben sevmem
Alakasız
Vebce alakasi yok
Alisiirisin
olsa da yapsak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?