Erkekler karşı cinslerine bağımlı mıdır?
#To_Be_Honestt 🖤💫
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler karşı cinslerine bağımlı mıdır?
#To_Be_Honestt 🖤💫
Cinselliği sadece erkekler sevmiyor.
Belki cinselliğe hazır hissetme ve istekli olma durumunun oluşması için uyaranlarımız farklı olabilir ama bu her iki tarafın libidosunun da yüksek olabildiği gerçeğini değiştirmiyor.
Erkeği güzel ve seksi bir kıyafet harekete geçiriyor olabilir, kadını ise sarılmak ve dans etmek belki ama her normal insan cinselliği sever.
Cevaba bilimsel olarak bakarsan eğer her iki cinsiyette (Kadında daha az miktarda bulunan) testosteron hormonu salınımıyla ilgili. Bu hormon erkeklerde sürekli olarak salınırken kadında sadece yumurtlama döneminde ve böbreküstü bezleri aşırı çalıştığında salgılanır. Kadınların ihtiyacı olan seviye bu olduğu için yeterli kalır. O yüzden kadınlar erkeklerden daha az cinsellik düşünür. Erkek sürekli bu hormona maruz kalmak zorundadır ki bunun nedeni vücudun cinsiyet genomunu kaybetmemesi için. Aslında her memeli canlı dişidir. Erkek cinsiyeti canlı rahimdeyken yüksek seviyede testosteron hormonu üretmesinden dolayı oluşan bir cinsiyettir. Bu hormon erkekte sürekli çalıştığı için kadına göre daha fazla cinsellik düşünür
Teşekkürler
Rica ederim jfjfs
Çünkü bizdeki hormonlar ve içgüdüler bir kadın bulup çiftleşmek ve üremek üzerine dayalı. Sizde bu içgüdü yok. Erkek azdırırsa uyum sağşlıyorsunuz ama diğer türlü aklınıza gelmez. Biz öyle değiliz hep aklımızda.
cinselliği herkes sever kadınlar da sever.. tek fark erkekler sapık ve akılsızdır karaktersizdir bu yüzden de sürekli kadınları rahatsız ederler..
İşte rahatsız etmeseler, herkes anlaşır garip olan da bu Tc erkekleri maalesef arizona kertenkelesi gibiler ya :(
sdfsdf
Cevap
28Cevap
Kimse kusura bakmasın. Bizde az değiliz.
- Taytlar makyajlar içe dönüp kıyafetler göğüs dekolteler.. Erkek ne yapsın?
Olcak o kdr güzele kim bakmaz ahahhshsh
Cinsiyetle ilgisi yok, sadece Türk toplumu gibi tü kaka görülen toplumlarda kadınlar açısından seks konusu tabu olduğu için, içlerinde yaşamak zorundalar hepsi bu.
Hiçbirinin erkeklerden farkı yok
Hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir çünkü
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni yeni yılını en içten en kalbi duygularımla kutlar mutlu sağlıklı yıllar dilerim
Teşekkürler sibellliii
Rica ederim beyfendi
Ya bunun kadını erkeği yok bana göre. Ben kadınlarında aşağı kalan tarafı olduğunu düşünmüyorum. Sadece erkekler gibi daha net belli edemiyorlar o kadar. Erkeklerin canı varsa kadınların yok mu sanki.
Karşılıklı bence, erkekler sadece çok belli ediyor.
Valla benim cinsim beyniyle düşünmüyor. İşi gücü tek gecelik ilişki. Yani genelde boş insanlar benim için
Cinselliği sadece erkekler sevmez kadınlarda çok sever, talep etme konusunda erkek daha aktif dersen o başka
aaaa
kadınlar sevmiyor mu
yahu brada kocasını aldatan bir sürü kadın yorumu gördüm onlar ne?
Sevmeyen erkek veya kadın her kimse sağlık sorunu vardır. Sorun sevmek değil, dozunda sevmek ve kendini bilmek.
teşhir varsa, bende duramam. kadın neden kendini teşhir eder?
Her kadın aynı değildir.
Aslında seven erkekden ziyade kadın, ama kadınlar bu isteğini erkekler gibi nefes alsın modunda belli etmezler
Erkek, dürtünün naifleşmiş halidir. Senin konuşmana izin veriyorsa, sorgulayabiliyorsun demektir.
Yanlış algı. Kadınlar daha çok sever ancak erkekler daha çok dile getirir.
Bogoliubov–Born–Green–Kirkwood–Yvon hiyerarşisi yasasından dolayı
sanki siz sevmiyorsunuz. Fırsat bulduğunuz anda üstümüze çıkın diye gözlerinizle bizi beceriyorsunuz :D
Sanki siz sevmiyorsunuz mk
Sevmiyoruz
Sen seks yapma abicim, biz sevenlerle devam
🙂🙂
Neden evvelki yorumumu sildin acaba
Hayır ya sadece erkekler değil.
çünkü çok güzel bir şey :)
kendini bilen herkes seksi sever
bence tam tersi siz belli etmiyorsunuz sadece
Karşı cinse düşkünse Erkektir 🦍
Ben hiç sevmem
Kadınlar beni yoldan çıkarıyor