Erkekleri tanımayan salak bir kız mı isterdiniz yoksa en azından 1 erkekle her şeyi yapmış tanımış akıllanmış kızı mı?

Slk kız hiçbir erkekle konusmamıs hayatında ne olduğunu bile bilmiyor erkekliğin saçma saçma fantezileri var içinde ( aldatma fantezisi bile olabilir evet eski beni anlatıyorum)

Yoksa 1 erkek deneyip her şeyi yaşamış aklı basına gelmiş erkekleri aldatma fantezisi gibi saçma fikirlerinden kurtulup olgunlaasmıs erkekler hakkında baya bi fikri oluşmuş bir kız mı isterdiniz? ( evet bu yeni ben)

Bu yaşam farkından hangisini seçeceksiniz merak ediyorum sizin için akılsız bkre kız mı yoksa akıllanmış ama hayatında sadce 1 erkek olmuş kız mı? 1 erkek her şeyi değiştirir mi? Yoksa size salk olarak mı gelseydi de aldatma fantezisini sizde mı deneseydi?

Çünkü cidden aldatma fantezim vardı ya karşıma çıkan ilk erkekte denedim. Böyle düşüncelerde olan bi kız mı yoksa 1 erkekle yaşamış, saçma Fikrlerndn kurtulmuş aldatma fantezisini de gerçekleştirip doymuş artık doyduğu için ➡sadık olan kızı mı isterdiniz? Çünkü ben çocuk halim nekadar saf olsa da ilk karşıma çıkana cidden acıdım ya bi de onla yasadım cnslk mnslk her şey ama psikolojisi bozuldu çocuğun onun yerinde mi olmak isterdiniz sırf bakireym diye?

Erkekleri tanımayan salak bir kız mı isterdiniz yoksa en azından 1 erkekle her şeyi yapmış tanımış akıllanmış kızı mı?