Slk kız hiçbir erkekle konusmamıs hayatında ne olduğunu bile bilmiyor erkekliğin saçma saçma fantezileri var içinde ( aldatma fantezisi bile olabilir evet eski beni anlatıyorum)
Yoksa 1 erkek deneyip her şeyi yaşamış aklı basına gelmiş erkekleri aldatma fantezisi gibi saçma fikirlerinden kurtulup olgunlaasmıs erkekler hakkında baya bi fikri oluşmuş bir kız mı isterdiniz? ( evet bu yeni ben)
Bu yaşam farkından hangisini seçeceksiniz merak ediyorum sizin için akılsız bkre kız mı yoksa akıllanmış ama hayatında sadce 1 erkek olmuş kız mı? 1 erkek her şeyi değiştirir mi? Yoksa size salk olarak mı gelseydi de aldatma fantezisini sizde mı deneseydi?
Çünkü cidden aldatma fantezim vardı ya karşıma çıkan ilk erkekte denedim. Böyle düşüncelerde olan bi kız mı yoksa 1 erkekle yaşamış, saçma Fikrlerndn kurtulmuş aldatma fantezisini de gerçekleştirip doymuş artık doyduğu için ➡sadık olan kızı mı isterdiniz? Çünkü ben çocuk halim nekadar saf olsa da ilk karşıma çıkana cidden acıdım ya bi de onla yasadım cnslk mnslk her şey ama psikolojisi bozuldu çocuğun onun yerinde mi olmak isterdiniz sırf bakireym diye?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kadinlar icin tecrubeli erkek iyi iken
erkekler icin tecrubesizi daha iyidir.
sonucta herkesin miki 20cm degil, uzun sure bosalmiyor degil, Seksi biliyor degil! vs ve siralanir gider bu bence
Peki ben bu genel düşünceleri niye bu kadar geç öğreniyorum?
gecmis olsun canim diktirirsin boş ver :)
ayrica bakireligin bozulmasi ile defalarca mikilmis kizin cok farki vardir tecrubeli erkek cok iyi anlar
Sen bence öncelikle zihniyetini düzeltmelisin
2 farklı zihniyeti yaşadım ve buraya yazdım zaten daha değiştirilecek zihniyet kalmadı mk neyden bahsediyorsun sen oku önce.
Bakirelik bu kadar önemli bir dey değil. Önemli olan insanlarda var saygı duyarım saygı duyarsın bu kadar basit
Olay bakirelik değil tamamen. Sadece erkekleri bakireliğimin gitmesi ile Aynan da tanıdım ve birden değiştim.
Bakirelik gitmis gitmemis erkekler hayatına girmis cıkmıs felan boş ver sen kendine bak ne kadar güzel ve değerli olduğunu hatırla ve yoluma devam et elbet cıkar karsına birisi
Hiçbirisi. Erkekleri tanımayan normal kız. Bu ikisinden birisini seçmem zorunlu ise yalnız kalmak.
Bir çok erkeği tanıyıp ilişkilerin ve hayatın anlamını çözmüş kızı tercih ederim
E niye her yer bakire isteyenle dolu ozaman ya ben de hata yaptım sanıyorum. Ama işte nekadar saf oldaydım da içinde aldatma fantezisi vardı mq çok kötü ilkime acııdm o yüzden bir de bakireliğe önem veren biriydi tamam onu karşılıyordum ama beynime müdahale edemiyor işte. İşte bu yüzden bir zara güvenmeyin ya ben dürüstüm o yüzden sorun yok artık çocukken illa kafama koymuştum işte.
Hayırdır sen bişey mi kullanıyon
Yoo niye
Ne dediğin anlaşılmıyo
Nasıl ya iyi oku
Çok uzun, bir daha okuyamam
Sende ozmn sorun
Sen öyle diyosan öyledir balım <3
İnsan nasıl bir kişi ise öylesi ona gelir
Bana nasıl biri gelecek ya aklı sonradan basına gelmiş biri mı? Bu saf sayılabilr mi? Ne kadar saf desen de sonuçta bişeyler yasamış biri mi çikacak ozaman karşıma aynı ben gibi?
Seni bi temiz dövmek lazım orası kesin
Niye
Sen ikincisisin sanırım
Evet şu an ona dönüştüm önceki halimdi ama ilk yazdığım
Merak ettim seni Konuşalım mı biraz
sevınce asırı baglanan bırı mısın?
Aynen bir erkek oldu ama erkekleri onda tanıdığım için tüm sevgim de onda bitti. Ne onu ne başka erkeği sevmiyorum.
burcun ne ıcıne kapanıksın dımı
İçine kapanıklık ile alakası yok zeka ile alakalı tek bir erkekte her şeyi öğrenebilirsin. Burçlara inanman da çok komik
senle konusalımmı uzunca
Asla konuşmam senle çok olumsuz kendi özelliklerini saymaya gelmişsin buraya
İkisi de uzak olsun bana
Vay be hiç yaşamamışım ben o zaman
Neyi
Hayatı
Ben yaşadım sanki de
Seni çok fena merak ettim valla
Slk olanı tercih ederim
Öyle olunca da tepeme çıkardı erkekler bence. bilinç benim için iyi. Her ne kadar önceki halim gibi kızlar çok nadir olsa da.
Bilinç iyi ama, kadının az şey yaşamışı makuldur
Tanımayan
Ama aldatma fantezisi var kafasında tehlikeli değil mi?
Hiçbiri sana göre heralde ozaman 😀
O fantezi
Ama aldatacak seni 😂😂
Temiz kiz