Cinsel Yaşam Kızlar, reelde bakir ama sanalda bakir kalamamış bir erkeği kabul eder miydiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yani sanalda bakir olmama sebebim de libidomun yüksek olması. Kızlar, reelde bakir ama sanalda bakir kalamamış bir erkeği kabul eder miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Mryty Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Allah aşkına ya 😂 sexting yaptığını da herkese söylemene gerek yok. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Söylemem de, kendimi vicdanen kötü hissediyorum, motivasyon kaynağım kendimi eşime saklamak, seksting vs yaptıkça isteğim daha da artıyor Yorumla Mryty +1 yıl Birinden birini bırakacaksın ha vicdanı ya sextingi o zaman. İrade. Yorumla Soran +1 yıl Valla olmuyor, yaş 25 beden istoyor bir yandan. Bir yandan kız arkadaşım vs yok şu anda. Yorumla Mryty +1 yıl O zaman yapacak bir şey yok yani büyütülecek bişey değil sexting. Yorumla Soran +1 yıl Değil olur mu ya resim felan da atıyoruz bazen Sen de illa yapıyorsundur bir şey demiyorum ömür boyu bekar kalacak isem sorun değil:) Yorumla Mryty +1 yıl E ama her şeye itiraz ediyorsun ne desem olmuyor 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Çok garip bir konu insan empatisi de zor Yorumla Mryty +1 yıl Vallahi bilemedim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sanalda bakire olmayan kızla sevgili ol denginle yani sıkıntı olmaz o zaman 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Heh o kızı bana bulman lazım ama işte değer yargıları da yüksek olmali Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaldirabileceksin yani ilginç Yorumla Soran +1 yıl Eğer değer yargısı yüksek, kaliteli bir bayan ise geçmiş geçmiştir. Sadece biz oluruz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayan değil kadın olacak 😅. Öyle kadın zor bulunur. Yorumla Soran +1 yıl Niye ya sen mesela illa yaptın bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok yapmadım. Daha 20 yaşındayım piyasaya atılamadim ama sevgilim olursa yapmam ya en azından nude foto falan atmam Yorumla Soran +1 yıl Hmm iyi bari senj de bozmayalım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bozamazsın zaten😅 Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önüme gelen her erkekle yapmam sevgilimle yaparım o da sadece mesaj yani foto, video vs. Olmaz Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece mesajlaşsam bakire sayılırım dimi😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Sorun olmas hatta sıfatını gel yapalım beraber bende yükseği baya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen benim için önüme gelen erkeklerden birisin sevgilimle yaparım ben olursa eğer😅 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya biraz komussan anlarsın. Derinlikli bir erkeğim burada karşına çıkan abazalara çok benzemiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim hoşlandığım biri var zaten inşallah onunla yaparım şans dile benim için Yorumla Soran +1 yıl Şans diliyorum, Allah yardımcınız olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler iyi geceler 😊😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bakir istemem 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Al bir de buradan yak :)))Sen de değilsen elbette Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Allah aşkına ya 😂 sexting yaptığını da herkese söylemene gerek yok.
Söylemem de, kendimi vicdanen kötü hissediyorum, motivasyon kaynağım kendimi eşime saklamak, seksting vs yaptıkça isteğim daha da artıyor
Birinden birini bırakacaksın ha vicdanı ya sextingi o zaman. İrade.
Valla olmuyor, yaş 25 beden istoyor bir yandan. Bir yandan kız arkadaşım vs yok şu anda.
O zaman yapacak bir şey yok yani büyütülecek bişey değil sexting.
Değil olur mu ya resim felan da atıyoruz bazen
Sen de illa yapıyorsundur bir şey demiyorum ömür boyu bekar kalacak isem sorun değil:)
E ama her şeye itiraz ediyorsun ne desem olmuyor 😂😂
Çok garip bir konu insan empatisi de zor
Vallahi bilemedim
Sanalda bakire olmayan kızla sevgili ol denginle yani sıkıntı olmaz o zaman
Heh o kızı bana bulman lazım ama işte değer yargıları da yüksek olmali
Kaldirabileceksin yani ilginç
Eğer değer yargısı yüksek, kaliteli bir bayan ise geçmiş geçmiştir. Sadece biz oluruz.
Bayan değil kadın olacak 😅. Öyle kadın zor bulunur.
Niye ya sen mesela illa yaptın bence
Yok yapmadım. Daha 20 yaşındayım piyasaya atılamadim ama sevgilim olursa yapmam ya en azından nude foto falan atmam
Hmm iyi bari senj de bozmayalım
Bozamazsın zaten😅
Hahahaha neden
Önüme gelen her erkekle yapmam sevgilimle yaparım o da sadece mesaj yani foto, video vs. Olmaz
Ok
Sadece mesajlaşsam bakire sayılırım dimi😅😅
Sorun olmas hatta sıfatını gel yapalım beraber bende yükseği baya
Sen benim için önüme gelen erkeklerden birisin sevgilimle yaparım ben olursa eğer😅
Yok ya biraz komussan anlarsın. Derinlikli bir erkeğim burada karşına çıkan abazalara çok benzemiyorum.
Benim hoşlandığım biri var zaten inşallah onunla yaparım şans dile benim için
Şans diliyorum, Allah yardımcınız olsun
Teşekkürler iyi geceler 😊😊
Bakir istemem
Al bir de buradan yak :)))
Sen de değilsen elbette