Kimseyle cinsel ilişkiye girmedim normal cinsel ilişkiye girmemiş ortalama bir kadının ne kadar ise vajinası benimde o kadardır onu hiç düşünmedim. Kız erkek bunu herkes düşünebilir ya bir kızın kalın damarlı biraz uzun bir penis isteyeceğini
Sizi arzusu yüksek herkes dediğin gibi tutar ama bazıları da vajinasının estetiğinden doyamama korkusundan istiyor normal bir bayan 15 le bile doyar 17 18 le olm biri assasi kurtarmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cevaplara baktimda köpru yapmaya gerek yok burdakiler uzatsa 4. bogaz koprusu olur.. hemde 5 seritli :)))
Dış görünüşten terk edilip penisjm ve performansim yüzünden 1 sene sadece ilişki için beraber olduğum oldu
şimdi övmüş gibi olacağım ama genelde zorlandığı için severler.
Evet benim büyük diye boyutundan rahatsız oldu
Normalde kimseye atmam atmayı sevmem ama madem güncelleme yaptın ozellikle ulaş bana sana atayım da gör
Şimdi herkes büyük diye terk edildim der 🤣
penisimi benden daha çok seviyo ve bu benim zoruma gidiyo :D
Asko bunlar hayatlarinda hic kadin gormus mu ilk önce onu sor bence
gördüm hatta senden trilyon kat daha iyisini. d
Buna sen bile inanmadin bence :d
Peki bu seni niye bu kadar gerdi abi
İstedigimi sanarim kudurman bittiyse cekilebilirsin hade
Kadın ne onu bilmiyoruz ki biz @tasgibikariyim çok haklı
Kadınlardan hep dileğimiz şikayetler
Hayatımda birisi yok ama bu soru aklıma gelmiyor değil
Neden
Endişen ne büyük olmasından mı yoksa küçük olmasından mı endişen.
O söyleyenler aslında tam tersi büyük olduğu için hiçbir kadın terk et
Çok küçük ve ince çıksın istemiyorum. Aslına bakarsan kalın ve orta boy 15 cmlerde istiyorum maks 17
Birlikte oldugun yoksa aradaki farki
Kendinin kapasitesini bilirsin ozaman dar olmadigi için mi yoksa cinselliği srvdigin içinmi
17 saten normal bir boy
Kimseyle cinsel ilişkiye girmedim normal cinsel ilişkiye girmemiş ortalama bir kadının ne kadar ise vajinası benimde o kadardır onu hiç düşünmedim. Kız erkek bunu herkes düşünebilir ya bir kızın kalın damarlı biraz uzun bir penis isteyeceğini
Üstünü nenemediyse kisi
Sizi arzusu yüksek herkes dediğin gibi tutar ama bazıları da vajinasının estetiğinden doyamama korkusundan istiyor normal bir bayan 15 le bile doyar 17 18 le olm biri assasi kurtarmaz
Vajinasının dağıldığını dar olduğunu ve senin yanlışlık bildiği için bazı kızlar kaçar büyükten
Evet daha önce hatta bu yüzden sözlencektik bu sebebten dolayı ayrıldı benden (sünnetsiz diye)
Penisten değilde geç gelmekten dolayı olmuştu
Gece gece kafamdaki sorular😅
Tobe dağlara taslara. plaket alırım valla
Bakirim ama penisim beğenilmez diye düşünüyorum
Evet, canımı acıtıyosun diye.
Evet terk ettim
Eşcinsel misin
Hayır
Terk mi edildin
Bak ne oral yapıyordu ne dokunuyordu nede oral yapmama izin veriyordu
Ben terkettim
Ne kadar süredir sevgiliydiniz
2 sene
Hmmm anladım
Öyle işte
Herkesin kendi tercihi ama senin de tercihin birşeyler yaşamak demek ona göre birisiyle beraber olursun
Tercihim bişey yaşamak degil ama böyle biri ile evlensem aldatacağım sadık kalmayacağım daha mı iyi
Evlenseniz bile mi oral yapmak dokunmak istemiyormuş? Evlensem bile ne demek aranızda cinsellik var mıydı hiç peki
2 senede anca sevişebildik kadın kendi vajinasına dokunamıyor midesi bulanıyormuş
2 senede sevişmek çok uzun bir süre değil aslında ama kendi vajinasına dokunamaması anormal evet
Uğraşamam bitti yani
Terk edildim.😒
Kaç cm
Cm değil metre diyeceksin
Kilometre
Yok işte o km olmadığı terk edildim
Evet.
Şikayet eden olmadı bu zamana kadar
kıskanırlar
Yok artık
İlişki yaşamadım ki.
Yok gayeet basarili